Airphones beoordelingen, korting en kopen

Draagbare Bluetooth-hoofdtelefoons zijn tegenwoordig bijna overal te zien. Maar als je wat meer informatie krijgt, leg je meestal je handen boven je hoofd, omdat de meeste ervan extreem duur zijn. Vooral als ze van bekende leveranciers komen, zijn dergelijke hoofdtelefoons een klein fortuin waard. Iedereen die een iPhone heeft, komt vroeg of laat bijvoorbeeld naar de Air Pods. Deze kosten echter ook tot 180 euro van de aanbieder, bijvoorbeeld. In principe zijn dit echter slechts een paar gewone draadloze hoofdtelefoons die geen kabel hebben en verbinding maken via Bluetooth. Dus hebben we op dit punt rondgekeken naar alternatieven en kwamen we de zogenaamde Airphones tegen. In principe lijkt het erg op het origineel en heeft het ook veel van de functies waarvoor het origineel zo beroemd is geworden. We wilden de koptelefoon van dichterbij bekijken.

Wat zijn Airphones?

De Airphones zijn in principe ook een paar in-ear koptelefoons die je met je mobiele telefoon verbindt via de radio, of beter gezegd via Bluetooth. Een groot voordeel: ze zijn veel goedkoper dan het origineel, ook al lijken ze veel op het origineel. Dit zijn enkele draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons met de volgende functies:

 • Draadloze stereo-hoofdtelefoon
 • lange levensduur van de batterij
 • ultralichte ergonomische hoofdtelefoon met ergonomisch ontwerp
 • Bluetooth 5.0 standaard
 • telefoneren of naar muziek luisteren
 • oplaadbaar in meegeleverde koffer

airphones

Net als het origineel kan de draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon ook in de meegeleverde behuizing worden opgeladen. Hierdoor zijn ze constante metgezellen onderweg, die je niet meer wilt missen en die met een goed geluid kunnen overtuigen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar is de koptelefoon voor?

In het algemeen gebruiken tegenwoordig nauwelijks nog mensen een hoofdtelefoon die niet draadloos is aangesloten, of MP3-spelers in het algemeen. De meeste mensen gebruiken hun smartphone om naar muziek te luisteren. Niet alleen omdat je hier vaak veel meer kunt besparen, maar je hebt ook toegang tot een breed scala aan muziekstreamingdiensten tegelijk. Om de kabel te vermijden, kopen ze een paar Bluetooth-hoofdtelefoons en laten we eerlijk zijn: de Air Pods zijn al chic, maar ook verdomd duur. Dus waarom zouden we niet profiteren van zo’n goedkoop alternatief als de hier gepresenteerde Airphones?

Waarom heb ik de Airphones nodig?

De koptelefoons zijn eigenlijk bedoeld voor iedereen die een koptelefoon wil kopen om te koppelen met zijn mobiele telefoon. Draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons zijn aantrekkelijk voor jong en oud. Iedereen die in het bezit is van een smartphone die Bluetooth heeft en waarmee je naar muziek wilt luisteren en gesprekken wilt beantwoorden. De hoofdtelefoon kan ook voor dit doel worden gebruikt. Neem eenvoudigweg het gesprek onderweg aan en begin met bellen, zonder de mobiele telefoon in de hand te storen. De doelgroep voor dit product is dus zeer breed en kan daarom niet worden veralgemeend.

Hoe wordt Airphones gebruikt?

Allereerst is het belangrijk om de koptelefoon op te laden. Dit gebeurt in dit geval, dat via een kabel op een stopcontact wordt aangesloten. Als de batterijen vol zijn, kunt u meteen beginnen. Elke mobiele telefoon of tablet heeft een Bluetooth-functie, die eigenlijk altijd geactiveerd is. Als dit niet het geval is, wordt dit eenvoudigweg veranderd in de instellingen. Het apparaat zoekt vervolgens naar de koptelefoon en geeft een overzicht van de koptelefoons. Als u ze nu selecteert, kunt u direct na het plaatsen van de stekkers in uw oor beginnen met luisteren. Meer is eigenlijk niet inbegrepen.

koptelefoon muziek

Wat zijn de voor- en nadelen van Airphones?

Zoals elke gadget heeft het voor- en nadelen waarover u zich vooraf moet informeren. Hier is een overzicht van de voor- en nadelen van draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons:

Voordelen

 • lijken bedrieglijk veel op het origineel…
 • zeer gelijkaardige functies hebben
 • een perfect geluid afgeven
 • zich opladen in de koffer onderweg
 • makkelijke bediening

keerzijden

 • sommige functies ontbreken in tegenstelling tot het origineel.

Het hier gepresenteerde product heeft bijvoorbeeld niet de functie dat u een telefoongesprek kunt aannemen door erop te tikken, of Siri. Dit is echter geen geweldige functie die je gemakkelijk kunt missen. Anders heeft de draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon alles wat u nodig hebt om naar muziek te luisteren en telefoongesprekken te voeren. Een goed geluid, gevolgd door een eenvoudige bediening, inclusief de oplaadbare koffer. De hoofdtelefoons worden ook geleverd in het witte ontwerp dat u kent.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene luchttelefoontest en kwaliteitskenmerken

We hebben ooit besloten om een test met het apparaat te doen. Er zijn veel draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons zoals deze op de markt, maar sommige komen niet in de buurt van het origineel, wat we ook kennen en waarderen. Dus we hebben dit apparaat een keer geprobeerd en kregen er een eigen indruk van. De bediening is in principe hetzelfde als bij het origineel. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, het kan niet beter. De hoofdtelefoon wordt opgeladen in de koffer wanneer deze leeg is. U kunt het batterijniveau controleren via het smartphonemenu. De levensduur van de batterij is absoluut redelijk en er is nog steeds de mogelijkheid om de stekkers onderweg in de koffer op te laden. Over het geheel genomen zijn draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons zoals deze een goed alternatief voor het origineel, en ze zijn ook veel goedkoper.

luister naar muziek

Wij geven daarom een positief oordeel en bevelen ze graag aan bij anderen. Daarnaast biedt de fabrikant zijn klanten de mogelijkheid om bij elke aankoop nog eens drie jaar garantie te claimen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u in ieder geval uw geld terugkrijgt als de koptelefoon op een gegeven moment niet meer werkt.

Algemene Airphones ervaringen en meningen

Bij het onderzoek van Airphones hebben we natuurlijk ook gekeken naar rapporten van gebruikers die al ervaring met Airphones hadden opgedaan. In de meeste gevallen vonden we rapporten die zeer bevredigend klonken. De meesten van hen konden goed overweg met Airphones en wilden het daarom niet meer missen. Degenen die nogal negatief over Airphones rapporteerden, hadden meestal problemen met de pasvorm van de stekkers, maar dit is niet de regel. Wie weet de gebruikelijke hoofdtelefoons van iPhone en iPod en of deze passen, zal hier geen probleem mee hebben. Over het geheel genomen was de feedback zeer positief en de oortelefoons waren dan ook zeer aan te bevelen. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!*

Zijn er problemen met Airphones bekend?

Tijdens onze test hebben we geen problemen opgemerkt. Er zijn echter gebruikers die de pluggen niet 100% mooi vinden en daardoor minder draagcomfort hebben. Draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons zoals deze passen meestal bij een breed scala aan mensen, dus je kunt niet generaliseren. In principe is het daarom raadzaam om het eenvoudigweg aan te passen en het zelf uit te proberen.

Waar kan ik Airphones kopen?

Bij de aanschaf van een airphone is het altijd aan te raden deze rechtstreeks bij de fabrikant te kopen. De fabrikant biedt zijn klanten namelijk niet alleen de nodige informatie over het product, maar ook een goede prijs. Een groot voordeel: wie enthousiast is over het product en nog meer modellen wil beveiligen, kan er ook meerdere kopen tegen een voorkeursprijs. Dus u heeft ook een vervanger als uw eigen exemplaar niet vol genoeg is. U kunt er ook voor zorgen dat u een aantal van hen onderweg bij u heeft en dat u goed verzorgd wordt tijdens een langere reis. Van tijd tot tijd biedt de fabrikant ook een gratis levering aan.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Het kan toch niet beter, of wel?

onderweg naar muziek luisteren

Airphones Technische details

Voor wat betreft de technische details gaan we hieronder dieper in op de technische details, zodat u zich daar een eigen beeld van kunt vormen:

 • hoogwaardig stereogeluid
 • Intelligente Bluetooth en onmiddellijke verbinding
 • hoogwaardige HD-microfoon
 • compatibel met Android- en Apple-smartphones
 • Laadkoffer met grote capaciteit

Wat zeer voordelig is: De hoofdtelefoon heeft de standaard 5.0 ten opzichte van Bluetooth. Dit betekent dat zelfs moderne apparaten met behulp van deze standaard kunnen worden gekoppeld aan de hoofdtelefoon. In principe zijn deze draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons hetzelfde als de Air Pods, maar tegen een veel lagere prijs. De technische eigenschappen zijn vrij gelijkwaardig en de hoofdtelefoon is daarom perfect geschikt voor langdurig gebruik.

Beoordeling en aanbeveling van luchttelefoons

Al met al willen we de koptelefoon een zeer goed resultaat geven. De beoordeling is vooral te danken aan het feit dat de hoofdtelefoon op geen enkele manier minderwaardig is dan het origineel, u hoeft alleen maar de antwoordfunctie te missen. Tegelijkertijd krijgt u ook het oplaadbare etui waarin de hoofdtelefoon op elk moment kan worden opgeladen. Ook als er geen stroombron beschikbaar is op de weg. De meeste gebruikers zijn zeer enthousiast over het apparaat en bevelen het daarom ook aan anderen aan. Zowel jong als oud kunnen profiteren van de aankoop van de hoofdtelefoon, vooral als ze deze willen koppelen met een mobiele telefoon die gebruik maakt van streaming services of gewoon muziek afspeelt die erop is opgeslagen.

Informatie over de aanbieder of verzendpartner

Het bedrijf is gevestigd in Hong Kong, China en distribueert zijn koptelefoons over de hele wereld. Bij voorkeur biedt hij ze tegen een goede prijs aan en helpt hij zijn klanten ook met woorden en daden als het niet gaat zoals gepland. Hier zijn alle noodzakelijke gegevens over het bedrijf:

Hyper Sls Ltd.

7/F, Het Grande-gebouw

398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hongkong, Kowloon.

Helaas konden we geen verdere informatie vinden over de aanbieder.

Lijst van bronnen en verdere links
 1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Headset
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Headphones

Airphones

8.4
Materiaal 9.0
Toepasselijkheid 8.5
Gebruik 7.5
Prijs 8.5
Previous Post
ionic spa shower
Gadgets

Ionic Spa Shower beoordelingen, korting en kopen

Next Post
fresh-r
Gadgets

Fresh-R beoordelingen, korting en kopen