Bitcoin Trader ervaringen, aanbieding en kopen

Bitcoin Trader – Wat is het?

De Bitcoin Trader bevat een platform om de gelijknamige crypto munt te verhandelen. Andere crypto valuta zoals Ripple of Ethereum worden niet aangeboden. Achter het handelsconcept gaat een Bitcoin Trader schuil die de internationale handel met Bitcoins permanent volgt. Het doel van het gebruik van de software is om een algoritme te creëren op basis van de verzamelde gegevens. Dit om actuele prognoses te leveren, waarmee ook leken erin slagen om hoge winsten te behalen in de handel met Bitcoins. De website laat de juistheid van deze prognoses zien op 99,4%. Op basis van deze nauwkeurigheid adverteert Bitcoin Trader zeer stoutmoedig met winsten die het dagelijks geïnvesteerde bedrag verdubbelen. Het Bitcoin Trader platform neemt niet zelf de rol van makelaar op zich, maar treedt op als tussenpersoon. Het ingelegde geld wordt doorgesluisd naar een externe broker van wie de transacties afkomstig zijn. Er zijn echter geen waarschuwingen over het bestaande risico.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Wat belooft de Bitcoin Trader software?

Bitcoin TraderDe voorgestelde handelaar volgt een alomvattende handelsstrategie, waardoor zelfs een grote gespecialiseerde kennis overbodig zou moeten worden. Het gaat hierbij zowel om de kennis van de crypto-valuta’s zelf als om de factoren die fluctuaties in de handel in de hand werken. Het handelssysteem is dan ook in de eerste plaats gericht op mensen die hebben geleerd van de hausse in digitale valuta en willen delen in de hoge winsten die ze zelf hebben gemaakt. Eigen onderzoek moet daarom volledig achterwege blijven. Dit wordt vervangen door software die de huidige handel met Bitcoins permanent scant. Deze ontelbare hoeveelheden gegevens worden verzameld en als voorspelling ter beschikking gesteld van de gebruiker van het platform. De verantwoordelijken beloven dat de software op dit moment een nauwkeurigheid van 99,4% heeft en bovendien 0,01 seconden voor is op de uitgevoerde transacties. Deze trading scope moet gebruikers in staat stellen om te profiteren van dit kennisvoordeel. Toch belooft de website dat de werklast binnen een beheersbaar bereik van slechts 20 minuten per dag zal liggen. Leden zouden ook gemiddeld $1300 per dag verdienen. Over het geheel genomen is de door de aanbieder verstrekte informatie echter zeer beperkt. De enige manier om een idee te krijgen van hoe de software werkt is door een eigen account aan te maken.

Wat zijn de kosten van de Bitcoin Trader?

Er zijn geen kosten voor het gebruik van de aangeboden handelsstrategie. Geen enkele gebruiker hoeft transactiekosten of een percentage van de winst te betalen. De software kan echter alleen worden gebruikt als vooraf een storting is gedaan op de rekening van de externe broker. Deze kan niet volledig vrij worden gekozen, aangezien de bieder hiervoor een minimum van 250 EUR overweegt. De bovengrenzen zijn open, dus het is erg belangrijk om een limiet in te stellen voordat je je registreert voor dit handelsplatform. Net als bij een bezoek aan het casino moet ook hier rekening worden gehouden met het zeer hoge risico. Als snelle mogelijkheid extra kapitaal voor de aankoop van een onroerend goed te genereren of de toename van de vakantie geld deze plant vorm is ongeschikt.

Is Bitcoin Trader Fraud and Fake?

Op het net, de meningen voor deze handelaar voor de digitale munt Bitcoin zijn nogal negatief. Dit komt door een advertentiestrategie van de mensen achter dit handelsplatform zelf. Sinds hun oprichting in 2017 hebben ze herhaaldelijk nepnieuws gebruikt om internetgebruikers naar hun eigen websites te lokken. Nieuws over de stichter laat zien dat “De Grot van de Leeuwen” voor dit doel is gebruikt. De lezers kregen het idee dat de bekende gezichten uit de show in totaal 2,5 miljoen euro in de oprichters hadden geïnvesteerd. De internationale dimensies van deze strategie van misleidende reclame tonen aan dat dit geen vergissing is. Soortgelijk nieuws circuleert ook voor de Amerikaanse versie “Shark Tank” en de Britse editie “Dragon’s Den”. In de commentaarfuncties van de artikelen die dit valse nieuws aan het licht hebben gebracht, vindt u ook nieuws van beleggers die al na enkele dagen of weken spijt moesten krijgen van hun investering vanwege de hoge verliezen.

Waarop moet ik letten bij dergelijke programma’s?

In wezen zijn er vier punten die een rol spelen in elk handelssysteem. Deze omvatten:

  • De veiligheid
  • Het voorlichtingsbeleid
  • De gebruikte software en
  • De verordening.

Veiligheid heeft betrekking op verschillende factoren in deze context. Enerzijds worden reële bedragen verhandeld, waardoor het belangrijk is om een veilige betaalmethode te hebben. Met dit systeem is betaling met creditcard ook beschikbaar naast een bankoverschrijving. Bovendien moeten de ingevoerde gegevens ook beveiligd zijn tegen ongeoorloofde toegang door derden. Hiervoor wordt een apart account met wachtwoordback-up gebruikt. Dit moet zo moeilijk mogelijk te raden zijn, zodat geen vreemden toegang hebben tot de account.

Het informatiebeleid van deze aanbieder is zeer gebrekkig. De namen van miljardairs zoals Richard Branson of Bill Gates zijn er eerder te vinden dan meer gedetailleerde informatie over de gebruikte software. Het wordt duidelijk gespeeld met de hoop van de lezer op snelle rijkdom, die feiten op de achtergrond zet. Wie meer gedetailleerde informatie over crypto-valuta’s belooft, moet elders kijken.

Zoals eerder vermeld, verzamelt de software alleen deze gegevens en analyseert onafhankelijk de handel. Er wordt echter niet vermeld of bijvoorbeeld de handel in crypto-valuta’s automatisch plaatsvindt of alleen op instigatie van de gebruiker. Het gebruik van het platform blijkt een bedrijf te zijn met risico’s en tal van onbekende factoren, niet alleen met het oog op de handel.

De verordening heeft bijvoorbeeld betrekking op wettelijke vereisten waaraan de verantwoordelijke tussenhandelaren zich moeten houden. Dit beschermt beleggers tegen fraude of ongerechtvaardigde weigering om winst uit te keren. In de geïntroduceerde Bitcoin Trader wordt het geld doorgestuurd naar een ongereglementeerde broker. Beleggers moeten hier zeer zorgvuldig rekening mee houden, aangezien de regelgeving tal van beschermingsmechanismen biedt voor geïnvesteerde geldbedragen.

Algemene Bitcoin Trader test

Om de getoonde functies en handelsstrategie te kunnen gebruiken, dient u zich eerst te registreren. Hiervoor zijn de naam en een actueel e-mailadres vereist. Vervolgens moet een wachtwoord voor de account worden geselecteerd en een telefoonnummer worden achtergelaten. Meestal duurt het niet lang voordat een van de medewerkers voor het eerst wordt gebeld. Deze informeren vooral over de kansen om te winnen en willen mensen via persoonlijk contact stimuleren om een zo hoog mogelijke storting te doen. De eerste storting, die minstens 250 EUR moet zijn, gebeurt via het eMarketsTrade platform. Vanaf dit punt berekent het trading system permanent hoe dit bedrag het beste kan worden verhoogd. De gedane transacties worden vastgelegd in een historiek en kunnen dus ook na afloop van de transacties nog geraadpleegd worden voor eigen analyse. De software is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor leken. Het is echter aan te raden om eerst een overzicht te krijgen en niet te haastig te beginnen met de eerste trades.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene Bitcoin Trader Ervaring

Bijna alle ervaringen op het internet gaan in een negatieve richting. In de commentaren van webpagina’s zoals binareoptionenerfahrungen.net zijn reeds feedback van investeerders, die 100% verliezen van de gedeponeerde bedragen moesten aanvaarden. Ook op platforms als gutefrage.net wordt de ernst van het handelsplatform al besproken. Wat echter ontbreekt, zijn opmerkingen van beleggers die echt winst hebben gemaakt. De commentaren die op de website van de leverancier worden gepubliceerd kunnen gemakkelijk als vervalsingen voor reclamedoeleinden worden blootgesteld. Hoewel het twijfelachtig is dat mensen die van de ene op de andere dag rijk zijn geworden aan Bitcoins, deze informatie graag met de wereld delen, is zelfs in de anonimiteit van het internet het zoeken naar succesvolle beleggers erg bewerkelijk.

Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!

Wat zijn de meningen over een Bitcoin Trader uitbetaling?

De Bitcoin Trader is ontworpen om geld te deponeren en niet uitbetaald te krijgen. Reeds bij de registratie ontbreekt voor de uitbetaling van de gewonnen bedragen de aanduiding van een bankrekening of PayPal gegevens. Over de betalingen op internet wordt dan ook nauwelijks gerapporteerd. Integendeel, sommige gebruikers klagen dat zij zelfs na winst te hebben gemaakt geen manier hebben gevonden om die winst te laten uitbetalen. De ondersteuning speelt ook in op de kaarten voor het bedrijf, omdat het heel moeilijk is om contact te leggen met de medewerkers naast de elektronische communicatie. Als dit bijvoorbeeld na het inloggen gebeurt, begint het initiatief altijd bij het trading system zelf. Voorzichtigheid is daarbij meer dan nodig om niet te hoeven zoeken naar winst voor de uitbetalingsmogelijkheden. Omdat de bedrijven hun hoofdkantoor in het buitenland hebben, is ook het juridische proces meer dan moeizaam.

Is downloaden noodzakelijk voor Bitcoin Trader?

Het handelssysteem is te allen tijde toegankelijk via de website. Een download naar uw eigen PC is daarom niet nodig. Als u uw eigen trading strategie vanaf de weg wilt volgen, heeft u de mogelijkheid om de aangeboden app te downloaden. Beide varianten vereisen een constante internetverbinding om transacties uit te voeren en actuele ontwikkelingen via de software te volgen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Is Bitcoin Trader serieus?

Als u op zoek bent naar een serieuze manier om Bitcoins te verhandelen, bent u zeker op de verkeerde plaats met de gepresenteerde Bitcoin Trader. Alleen de deposito’s op de rekening van een makelaar niet behorende tot het platform toont al aan dat de vrije functies tot stand komen door de commissie toegewezen op de achtergrond. Het is belangrijk om te onthouden dat er geen testaccount wordt aangeboden. Ernstige makelaars en handelsplatformen bieden bijna altijd deze aan om gebruikers vertrouwd te maken met de behandeling van het systeem. Dit betekent dat u met deze aanbieding direct toegang heeft tot uw eigen storting en verliezen behoren tot het risico van de allereerste handel. Aangezien dit een niet-gereglementeerde makelaar is, bevinden beleggers zich ook in een juridisch grijs gebied. Het zou zeer moeilijk zijn om het doel van het depot aan te tonen. Wie echt met Bitcoins wil handelen, moet dus niet halsoverkop toegeven aan de imposante beloftes, maar verder kijken voor een respectabele bieder.

Overzicht
Datum
Artikel
Bitcoin Trader
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
MaxMan
Mensen

MaxMan beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Psorilax
Voedingssupplementen

Psorilax beoordelingen, korting en kopen