Blast Auxiliary Portable AC beoordelingen, korting en kopen

Uiterlijk tegen de zomer zal iedereen zich wel eens afvragen of de aanschaf van een airconditioningsysteem niet de moeite waard is. Dit gaat echter gepaard met allerlei overwegingen die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Airconditioning veroorzaakt namelijk bedrijfskosten en moet regelmatig worden onderhouden. Anders kan hij zijn werk niet goed doen. Een goed alternatief is een mini-ventilator zoals die van de Blast Auxiliary Portable AC. We willen dat kleine luchtkoeler vandaag nog nader bekijken en nagaan of hij geschikt is voor huishoudelijk gebruik, wat kopers erover zeggen en of hij echt kan doen wat de fabrikant belooft.

Wat is de Blast Auxiliary Portable AC?

De Blast Auxiliary Portable AC is een mini-ventilator die gemakkelijk in een kamer kan worden geplaatst en de omgevingslucht in uw persoonlijke ruimte afkoelt. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en kan niet alleen op vakantie worden gebruikt, maar ook thuis of op kantoor. De miniventilator verspreidt ’s nachts aangename lucht en is ook uitgerust met een mooi licht, dat de Slaapsfeer beïnvloed. Volgens de fabrikant belooft de Blast Auxiliary Portable AC de volgende eigenschappen

 • draadloze mini ventilator
 • normale ventilator functie inbegrepen
 • vangt stofdeeltjes op het watergordijn op om te voorkomen dat het apparaat vuil wordt
 • kan volledig mobiel worden gebruikt
 • eenvoudig opladen en gebruiken

Blast Auxiliary Portable AC 750Zoals u kunt zien, heeft de Blast draagbare hulpwisselstroom eigenlijk alle functies die u van een goede miniventilator mag verwachten en nog veel meer. In het volgende moet eens worden uitgelegd welke andere voordelen van de Blast Auxiliary Portable AC.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Wat doet de Blast Auxiliary Portable AC?

Ledereen weet het als de warme dagen terugkomen: op een gegeven moment begin je te zweten in het appartement en worden de nachten ook een beproeving. Omdat het kan gewoon door de hitte niet langer slapen. Maar u wilt geen grote airconditioner kopen omdat deze niet alleen duur is, maar ook gepaard gaat met onderhoudswerkzaamheden en andere problemen. Daarom beginnen de meesten er niet eens aan. De hier gepresenteerde miniventilator heeft dezelfde voordelen als een airconditioningsysteem, maar heeft slechts lage bedrijfskosten en ook de aanschafkosten zijn indrukwekkend.

De ruimte met de Blast Auxiliary Portable AC wordt alleen selectief geventileerd in uw persoonlijke ruimte, maar kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Voor veel mensen is de miniventilator het ideale alternatief voor conventionele airconditioning en daarom zo voordelig. Het kan worden meegenomen op vakantie en ook zorgen voor frisse lucht op het werk. Door zijn stille loop kan hij ’s nachts worden gebruikt en is daarom een ​​apparaat waar je, zeker in warme tijden, niet meer zonder wilt. De Blast Auxiliary Portable AC is een goede luchtkoeler die je helpt om ’s nachts meer te slapen zodat je goed uitgerust aan de dag kunt beginnen.

Waarom heb ik de Blast Auxiliary Portable AC nodig?

De Blast Auxiliary Portable AC is in principe voor iedereen even geschikt, omdat het iedereen bepaalde voordelen biedt en ook ongeacht leeftijdsgroep kan worden gebruikt. Omdat het uiterst eenvoudig te gebruiken is, kan het op elke leeftijd worden gebruikt. Het maakt ook niet uit of iemand al enige technische knowhow heeft of dat het een man of een vrouw is. Uiteindelijk kan hij kan veilig worden gebruikt door kinderen. Daarnaast wordt iedereen aangesproken die niet per se een aircosysteem wil aanschaffen en daarmee kosten wil besparen. Iedereen die al iets vergelijkbaars met de miniventilator heeft geprobeerd, moet de Blast Auxiliary Portable AC ook een keer testen. Omdat het heel effectief en anders kan zijn dan vergelijkbare modellen op de markt. Geef de luchtkoeler dus zeker een kans.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt het product gebruikt?

De bediening van de Blast Auxiliary Portable AC is volledig ongecompliceerd. Om dit te doen, verwijdert u eenvoudig het onderste deel van de miniventilator en vult u deze met water. Dit wordt gewoon bovenaan in het apparaat ingevoerd. Vervolgens wordt de vervangbare watermodule erin geduwd. Deze kun je zonder problemen zes tot acht maanden gebruiken voordat je hem moet vervangen. Het zorgt ervoor dat alle deeltjes en meer uit de lucht worden getransporteerd. Dan wordt de Blast Auxiliary Portable AC gewoon ingeschakeld en koelt vervolgens de omringende lucht af.

Blast Auxiliary Portable AC Gebruik

Wat zijn de voor- en nadelen van het product?

Elke gadget heeft bepaalde voor- en nadelen waar je op moet letten bij het kopen. Het is daarom raadzaam om er eerst meer over te weten te komen. We hebben alles samengevat wat belangrijk is voor de Blast Auxiliary Portable AC en willen je aankoopbeslissing graag vergemakkelijken. Aan de hand van deze eigenschappen kun je ook makkelijker bepalen of de luchtkoeler geschikt is voor jouw gebruik en of je het prettig vindt bepaalde voordelen kunt verwachten.

Voordelen:

 • rustig lopen
 • Ook te gebruiken als luchtbevochtiger
 • erg mobiel
 • goedkoper dan gewone airconditioners
 • zorgt voor een aangenaam licht ’s nachts

Nadeel:

 • niet bekend

Zoals u ziet, hoeft u bij de Blast Auxiliary Portable AC geen rekening te houden met nadelen en profiteert u eigenlijk alleen van de voordelen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene Blast Auxiliary draagbare AC-test en kwaliteitskenmerken

We wilden ons eigen oordeel vormen en hebben ooit de Blast Auxiliary Portable AC besteld. Daarna hebben we het getest om de functionaliteit te controleren. De miniventilator is eenvoudig in gebruik en maakte in eerste instantie een zeer goede indruk. De verwerking is indrukwekkend. Het ziet er dus niet slecht verwerkt uit of iets dergelijks. We vulden het dan gewoon met water en zetten het op. De ventilatie die de luchtkoeler creëert zit comfortabel en komt snel uit het apparaat, wat een snelle klus.

De Blast Auxiliary Portable AC was in staat om gedurende enkele uren een aangename temperatuur in zijn omgeving te genereren. Je moet echter niet verwachten dat hij de hele kamer afkoelt zoals een professionele airconditioner. Desalniettemin is de Blast Auxiliary Portable AC een goed alternatief voor de dure apparaten en kan niet alleen een goed alternatief zijn op vakantie, maar ook thuis en op het werk. We bevelen het graag aan anderen aan en vinden de bediening van de miniventilator ook indrukwekkend. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en zelfs kinderen hebben geen problemen. ’s Nachts zorgt het voor een aangenaam licht waardoor je goed kunt slapen. Bovendien is het niet te luid. Dit maakt de miniventilator tot een onmisbaar item waar je niet meer zonder wilt.

General Blast Auxiliary Portable AC ervaringen en meningen

Bij het zoeken naar meer informatie over de Blast Auxiliary Portable AC, hebben we ook gekeken naar de meningen en recensies van anderen en hebben we enkele getuigenissen bekeken. De meesten waren zeer positief en beschreven de miniventilator als een onmisbaar gebruiksvoorwerp in hun eigen huishouden. Velen kochten het om mee op vakantie te nemen, omdat het zo gemakkelijk te installeren is. Maar de Blast Auxiliary Portable AC bleek uiterst veelzijdig en werd nog steeds keer op keer gebruikt in het huishouden en zelfs op de werkplek van veel mensen.

Kopers waren zeer tevreden met de prestaties en profiteerden van de kenmerken en voordelen ervan. Ze wilden hem niet meer missen en hebben daarom meestal zelfs meerdere besteld. De Blast Auxiliary Portable AC werd door de meesten zeer goed ontvangen en ze zouden hem niet alleen aan anderen aanbevelen, maar ook herhaaldelijk kopen. Zij waren allemaal heel blij mee. Aan de andere kant konden we geen negatieve recessies vinden. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link! *

Zijn er problemen bekend met Blast Auxiliary Portable AC?

De Blast Auxiliary Portable AC is over het algemeen eenvoudig in gebruik en daarom zeer gemakkelijk te hanteren. Men moet van de mini-ventilator niet de exacte prestaties van een normale airconditioner verwachten. Dit zijn echter geen moeilijkheden die als zodanig moeten worden geclassificeerd. De miniventilator koelt de lucht selectief en maakt het klimaat in zijn hele omgeving wat aangenamer, zodat het gemakkelijker is om te slapen of te werken. Hij heeft de mogelijkheid om dit te doen de lucht te bevochtigen als u dat wenst. De mini-ventilator is dus veelzijdig en kan zonder problemen worden gebruikt.

Waar kan ik de Blast Auxiliary Portable AC kopen?

De Blast Auxiliary Portable AC bestelt u het beste via de fabrikant zelf, die een eigen website heeft inclusief een webshop op internet. Hier kunt u niet alleen de relevante informatie over de luchtkoeler vinden, maar ook speciale aanbiedingen krijgen. Deze bestaan meestal uit meerdere apparaten en zijn over het algemeen veel goedkoper dan afzonderlijk bestellen. Het is dus altijd de moeite waard om uw eigen portemonnee direct bij de fabrikant te bestellen. U krijgt ook reserveonderdelen zoals het filter en dergelijke.

Nog even kort iets over de aanbiedingen: als je de mogelijkheid hebt om er toegang toe te krijgen, moet je er zeker van profiteren. Omdat ze slechts in beperkte mate beschikbaar zijn en binnenkort van de website zullen verdwijnen. Als u er niet van kunt profiteren, heeft u misschien geluk en biedt de fabrikant het opnieuw aan. Maar dan mogelijk op andere voorwaarden. Daarom is het eigenlijk altijd de moeite waard om toegang te krijgen als je de mogelijkheid hebt.

Blast Auxiliary Portable AC NL

Blast Auxiliary Portable AC Technische details:

Qua technologie hebben we weinig informatie over de Blast Auxiliary Portable AC. Maar wat we precies weten, willen we hieronder opsommen.

 • Van toepassing voor zes tot acht maanden
 • Opladen vindt plaats via USB-aansluiting
 • werkt op een batterij en wordt draadloos bediend

Zoals u kunt zien, heeft de Blast Auxiliary Portable AC een paar goede eigenschappen waarvan u kunt profiteren. Over de techniek is echter niets meer bekend.

Hoe werkt het bestelproces?

Het bestelproces voor de Blast Auxiliary Portable AC is volledig eenvoudig. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant en open daar het bestelformulier. Daar kunt u uiteindelijk kiezen tussen de respectievelijke aanbiedingen. Dan vul je eenvoudig het formulier ernaast in met je eigen gegevens en kies je welke betaalmethode je wilt gebruiken. Er zijn hier verschillende opties. Dit omvat bijvoorbeeld creditcard of PayPal. Twee methoden die zeer zeker zijn voor de klant.

Er wordt dan op de bestelknop geklikt en de bestelling wordt verzonden. De koper ontvangt dan een e-mail waarin alle gegevens voor de bestelling nog eens duidelijk vermeld staan. Als de goederen vervolgens worden verzonden, kunt u via de verzendlink, die u per e-mail ontvangt, achterhalen waar het pakket zich bevindt. Zo kun je gemakkelijk bepalen wanneer de miniventilator komt en wanneer je de miniventilator kunt proberen. Beter dan dat wordt het niet.

Blast Auxiliary Draagbare AC Beoordeling en Aanbeveling

Over het algemeen willen we de mini-fan een goede beoordeling geven. De miniventilator blijkt uiterst praktisch te zijn in de vier muren van uw huis, maar ook op vakantie. De Blast Auxiliary Portable AC is een luchtkoeler die bijna niemand meer wil missen als ze hem eenmaal hebben uitgeprobeerd. Naast zijn functie als luchtkoeler, wordt hij ook gebruikt als a Luchtbevochtiger gebruiken.’s Nachts is het stil en koelt de omgeving af tot een comfortabele slaaptemperatuur. Daarnaast is er het sfeervolle licht, dat de stemming en slaaprust kan beïnvloeden. Al met al zouden we het toestel graag aanbevelen aan anderen en geloven dat het voor iedereen een goede aanvulling kan zijn.

FAQs

In dit laatste deel willen we de laatste paar vragen beantwoorden die u misschien heeft over de Blast Auxiliary Portable AC. Wij willen u alle informatie geven om uw beslissing te vergemakkelijken.

 • V: Moet de luchtkoeler worden schoongemaakt?
 • A: Het is verstandig om de lamellen om de 30 dagen met een doek schoon te vegen.
 • V: Kun je de luchtkoeler ’s nachts laten werken?
 • A: U kunt dit zonder problemen doen.
 • V: Wat is de beste plaats om het apparaat te plaatsen?
 • A: De fabrikant beveelt aan het apparaat bij een open raam te plaatsen.
Informatie over de leverancier of verzendingspartner

De fabrikant of leverancier is een bedrijf met het volgende adres: Anthony Perez, Quality Performance Limited, 377 Valley Rd # 1123 Clifton, NJ 07013. Er is ook een e-mailadres waarmee u contact kunt opnemen. Het is: support@getblastauxiliary.com. Vanuit Duitsland is het ook mogelijk om een telefoonnummer voor ondersteuning te bellen dat als volgt luidt: 0800 – 6008844. De provider kan op internet worden gebeld op het volgende adres: https://www.getblastauxiliary.com.

Blast Auxiliary Portable AC Logo

Lijst van bronnen en verdere links:
 1. https://www.reliancedigital.in/solutionbox/4-ways-to-make-you-air-cooler-more-efficient-this-summer/
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Evaporative_cooler

Blast Auxiliary Portable AC

8.5
Toepasbaarheid 9.5
Effect 8.5
Prijs 7.5
Previous Post
Haarko
Gadgets

Haarko beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Huusk
Gadgets

Huusk Mes beoordelingen, korting en kopen