Boojoy beoordelingen, korting en kopen

Het is altijd belangrijk om warme voeten te hebben, vooral in het koude jaargetijde. Want dit is niet zelden de reden voor het ontstaan van een verkoudheid of andere ziekten. Helaas doen sommige duidelijk verklaarde winterschoenen niet wat u ervan verwacht. Des te belangrijker is het om de eigenschappen van de schoenen te leren kennen en een goed paar uit te zoeken. Maar ze moeten niet alleen warm zijn, ze moeten ook comfortabel zijn om te dragen. Een soepele schoen die tegen een stootje kan en waarop je niet uitglijdt, is in trek. We hebben daarom eens gekeken naar de Boojoy schoenen. Dit zijn een paar winterschoenen die precies moeten doen wat jij wilt dat ze doen. Ze zijn er ook extreem ultralicht zodat ze comfortabel zijn om te dragen. Wij hebben hieronder alle informatie over de schoenen voor u op een rijtje gezet.

Wat is de Boojoy?

De Boojoy zijn winterschoenen die voorzien zijn van alles wat je van een goed paar schoenen mag verwachten. Ze zijn niet alleen warm maar bieden ook andere attributen die bijzonder nuttig zijn in het koude seizoen. De fabrikant legt vooral de nadruk op de volgende kenmerken:

 • ze zijn waterdicht
 • ze hebben een aangenaam warme binnenvoering
 • de zool is uiterst soepel en antislip
 • ideaal voor alle weersomstandigheden
 • gemakkelijk te onderhouden
 • absorberen schokken en verdelen ze gelijkmatig over de zool

BoojoyZoals u ziet, krijgt u met de Boojoy een paar winterschoenen waar u op kunt vertrouwen. Ze zien er ook nog eens heel goed uit. Men moet niet eens op een omslachtige manier veteren gewoon instappen en genieten van het feit dat ze ultralicht zijn om te dragen. Met de Boojoy krijgt u een paar schoenen waar u op kunt vertrouwen en die u niet graag weer uittrekt.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarom zou dit product mij helpen?

Fabrikanten van winterschoenen concentreren zich vooral op het warm houden van de voeten, maar verwaarlozen niet zelden ook het draagcomfort. De meeste schoenen vertonen een echt tekort, vooral als het gaat om de juiste gewichtsverdeling. Bovendien zijn veel winterschoenen aanzienlijk zwaar in gewicht. Dit maakt ze ook des te oncomfortabeler om te dragen. Het is echter niet gemakkelijk om een paar winterschoenen te vinden die ook nog eens licht zijn. Ten slotte zijn sommige winterschoenen niet eens voorzien van een warme voering. Hier vertrouwen de fabrikanten op het feit dat u warme sokken aantrekt of dat de winter gewoon mild is wat het weer betreft.

Bovendien zijn niet in alle schoenen voor het koude seizoen waterdichte membranen verwerkt, waardoor de voeten vochtig worden, je je oncomfortabel voelt en het koud blijft. Met de ultralichte Boojoy moeten echter precies deze eigenschappen worden afgedekt. De waterdichte schoen is lekker zacht van binnen, houdt je warm en is bovendien ultralicht. Daardoor is hij bijzonder gemakkelijk te dragen en wordt het heerlijke kleding waar je in het koude jaargetijde niet meer zonder wilt.

Wat is de doelgroep van Boojoy?

De doelgroep van Boojoy is zeer divers, want de schoen kan gedragen worden door vrijwel iedereen die een betrouwbaar paar winterschoenen wil die je droog houden, robuust zijn en je veilig over de grond laten lopen. Leeftijd speelt geen rol, zodat jong en oud kan profiteren van de eigenschappen van de schoen. Omdat u de maat vrij kunt kiezen, zijn ze geschikt voor zowel dames als heren. Uiteraard kan Boojoy ook gedragen worden door diegenen die eerder andere winterschoenen hebben getest maar niet tevreden waren over de eigenschappen ervan. Zoals u ziet is de doelgroep niet duidelijk af te bakenen, want de ultralichte winterschoen richt zich tot vrijwel iedereen die in de winter geen koude voeten wil krijgen.

Hoe wordt het product gebruikt?

Boojoy is een gemakkelijke schoen om aan te trekken, want je hoeft hem alleen maar aan te trekken. Het is niet eens nodig om hem te veteren, zoals bij andere winterschoenen wel het geval is. Maar omdat de Boojoy zeker vaker in aanraking komt met vuil, moet hij goed worden onderhouden. Dit betekent dat hij van tijd tot tijd met een vochtige doek moet worden afgeveegd. In veel gevallen is dit al voldoende. U kunt hem ook met wat meer water schoonmaken als de vlekken hardnekkiger zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over het beschadigen van de waterdichtheid verloren zal gaan. Wanneer de Boojoy weer droog is, kunt u hem zonder aarzelen blijven dragen. Hij moet echter wel volledig droog zijn voordat u hem weer aantrekt. Het beste is om het niet onder de verwarming te leggen.

Boojoy

Wat zijn de voor- en nadelen van winterschoenen?

Natuurlijk moet u weten waar u aan begint met de Boojoy. Net als alle andere dingen heeft het voor- en nadelen waar je je bewust van moet zijn. Daarom hebben we ze voor je samengevat in de twee lijsten hieronder. Zo krijg je een nog beter beeld van de winterschoenen en kun je gemakkelijker beslissen of ze geschikt zijn voor jou. Deze lijsten bieden u een praktische koopgids die u in uw voordeel kunt gebruiken.

Voordelen:

 • Gemakkelijk aan te trekken
 • Kunnen in alle weersomstandigheden gebruikt worden
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • verminderen het risico op vallen dankzij de antislipzool
 • verdelen schokken gelijkmatig over de voetzool

Nadelen:

 • Geen bekend

Zoals je kunt zien, heb je met Boojoy praktisch geen geen nadelen waar je je zorgen over hoeft te maken. Je trekt gewoon je winterschoenen uit en kunt bij elk weertype de frisse lucht in. Je hoeft ze niet apart te onderhouden en alleen af en toe af te vegen. Valpartijen worden verminderd dankzij de antislipzool. Bovendien lijdt uw voetgezondheid er niet onder omdat de schokken gelijkmatig over uw voetzool worden verdeeld. Zoals u ziet, heeft u met de Boojoy niets dan voordelen om van te genieten.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Boojoy kwaliteitszegels en kenmerken

Wij wilden onszelf overtuigen van de kwaliteit van de Boojoy winterschoenen en hebben daarom een test gedaan. Allereerst bestelden we de schoenen online bij de fabrikant en konden ze daarna snel in ontvangst nemen. We hebben vastgesteld dat de verwerking indrukwekkend is. Het is zeker geen paar schoenen dat goedkoop lijkt. De naden lijken netjes verwerkt te zijn, de binnenvoering is zacht en de zool lijkt behoorlijk antislip te zijn. Uiteindelijk hebben we de proef op de som genomen en ze aangetrokken. Ze zijn ultralicht qua gewicht. We hebben zelden zo’n lichte schoen gezien. Vervolgens hebben we gekeken hoe warm ze houden en we waren zeer verrast. De Boojoy kan je inderdaad warm houden en op lange termijn.

In een test op lange termijn stelden we vast hoe waterdicht hij is, dat hij gemakkelijk te onderhouden is en dat je er gemakkelijk in loopt. Zelfs het ontbreken van een vetersluiting is geen probleem. Integendeel: het geeft veel mensen een zekere vrijheid omdat je gewoon in je schoenen hoeft te glijden. Over het geheel genomen willen we de Boojoy een goede beoordeling geven omdat we vinden dat ze echt dienst kunnen doen en we werden niet teleurgesteld als het op comfort aankomt. In principe zijn de schoenen voor elk wat wils, ook qua design. Ze houden je warm en doen precies wat je van goede winterschoenen verwacht.

Boojoy meningen

Bij het zoeken naar meer informatie over de Boojoy, hebben we ook onze ogen open gehouden voor de meningen van anderen. Jullie hebben de winterschoenen al kunnen uitproberen en hebben een veldverslag geschreven. Deze waren consistent positief en klonken zeer zelfverzekerd. De meesten van hen zijn erg enthousiast over de Boojoy omdat ze precies de eigenschappen leveren die je nodig hebt in het koude seizoen en ultralicht zijn. Juist omdat ze ultralicht zijn, droegen ook oudere mensen ze graag, omdat ze niet zo’n pijn deden. Het feit dat je er alleen maar in hoeft te glijden was een ander voordeel dat keer op keer werd genoemd. Dankzij de antislipzool is er minder risico op vallen. Over het algemeen waren de Boojoy erg blij dat ze werden aanbevolen en we denken dat de reacties steeds positief zijn geweest. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link! *

Zijn er bekende problemen

Er zijn over het algemeen geen problemen met de Boojoy. Zowel in onze test als in de veldrapporten waren geen moeilijkheden te voorzien en daarom kan deze vraag duidelijk ontkennend worden beantwoord. Wat belangrijk is, is dat de schoenen goed ze goed verzorgen en ervoor zorgen dat ze schoon zijn. Op die manier kunnen ze zonder problemen water blijven afstoten en meerdere jaren meegaan.

Waar kan ik Boojoy kopen?

Het beste is om de Boojoy rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, die een eigen website op het internet heeft, inclusief een webshop. We leggen hieronder een beetje uit hoe de bestelling in zijn werk gaat. Op deze plaats willen we echter graag de aanbiedingen presenteren die de aanbieder op zijn website heeft staan. Deze bevatten niet slechts één paar schoenen, maar meerdere tegelijk. Er is voor iedereen een passende samenstelling, zodat u bijvoorbeeld meerdere kleuren tegelijk kunt bestellen. De Boojoy is in het kader van de aanbiedingen veel goedkoper dan wanneer u individueel bestelt. Dit is een aanzienlijk voordeel en daarom moet je altijd van de aanbiedingen gebruik maken als je de kans hebt. Het is echter belangrijk om niet te veel tijd te nemen om een beslissing te nemen. Want de aanbiedingen hebben slechts een beperkte geldigheidsduur. Op een bepaald moment zullen ze uit het programma worden verwijderd en het is niet zeker of ze nog terug zullen komen. Zo ja, dan kunnen ze mogelijk duurder zijn.

Boojoy NL

Boojoy Technische Feiten

Er valt betrekkelijk weinig te zeggen over de technische kenmerken van de Boojoy. Toch willen we in het volgende samenvatten wat we hebben kunnen achterhalen. Zo krijgt u een nog beter beeld van deze ultralichte winterschoenen.

 • warme binnenvoering die de temperatuur in evenwicht houdt
 • waterdichte eigenschappen
 • anti-slip rubberen zool voor een stevige grip op de grond
 • verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Boojoy levert eigenlijk precies de eigenschappen die je van een warme en comfortabele winterschoen mag verwachten. Daarom is het een echte aanrader en moet je hem zeker uitproberen.

Hoe verloopt het bestelproces?

Om te bestellen gaat u het best naar de website van de fabrikant, waar de ultralichte winterschoenen worden verkocht. Wanneer u uw aanbod heeft geselecteerd, vult u in het bestelformulier hiernaast alle gegevens in die van belang zijn voor de verzending. Vervolgens kunt u kiezen welke betalingsmogelijkheid u wilt gebruiken. Bijzonder geschikt zijn bijzonder handige methoden zoals onmiddellijke overschrijving of kredietkaart. Als koper rijdt u bijzonder veilig. Daarna is de bestelling al geplaatst. Een e-mail zal dan alle details van de bestelling verduidelijken. U krijgt ook nog een e-mail wanneer de Boojoy is verzonden. Met het bijgeleverde trackingnummer kun je online controleren waar het pakketje zich bevindt. Zo kun je altijd zien waar het op dit moment is en uitzoeken wanneer het voor u van belang is.

Evaluatie en aanbeveling van Boojoy

Wij zouden de Boojoy zeker aan anderen willen aanbevelen en zijn van mening dat een goed paar winterschoenen zeer nuttig kan zijn als u in de winter warme voeten wilt hebben. Ze zijn niet alleen gemakkelijk aan te trekken, maar kunnen ook buiten in elk weertype indruk maken. Daarom geven we ze een goed oordeel en vinden we dat iedereen ze moet uitproberen. Met de Boojoy heb je in principe alleen maar voordelen om van te genieten en je kunt ook nog wat geld besparen in het kader van de aanbiedingen. Gebruikers waren zeer tevreden over de schoenen en daarom raden we je duidelijk aan om ze gewoon uit te proberen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

FAQs

In dit laatste deel willen wij de meest voorkomende vragen die bij het lezen van het artikel zijn gerezen, verduidelijken. Zo kunt u zich een beter beeld vormen van de schoenen en misschien bepalen of ze aan uw verwachtingen voldoen.

 • V: Hoe lang is de levertijd?
 • A: De fabrikant meldt dat de levertijd kan oplopen tot 30 dagen. Het hangt er echter vaak vanaf waar u bestelt.
 • V: Hoe zit het met de maat?
 • A: U geeft de maat op tijdens het bestelproces en de schoenen zouden altijd in de juiste maat moeten aankomen.
Informatie over de leverancier of verzendingspartner

De aanbieder is een onderneming met het volgende adres: ECOMM MOVADGENCY S.L., statutaire zetel inen C/Dublin 1, 28232 Las Rozas (Madrid). Er is ook een telefoonnummer, alsmede een e-mailadres, dat kan worden gebruikt. Het telefoonnummer is: +34 91 628 89 76. Het e-mailadres is: support@ecomerzpro.net. Meer is er niet bekend over de fabrikant. U kunt de Boojoy bestellen op de volgende URL: https://boojoyshoes.com/?widipub_id=5cc3fc4fef28646ae5612f55&wtrd_offer_id=61929471a8091658d250d074&_locale=de&wtrd_offer_lids=6192952c0afca45e1d37ab5c&wtrd_prev_pid=61962a0a9e47bb600a532c52&wtrd_original_referer2=.

Boojoy Logo

Lijst van bronnen en verdere links:
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Snow_boot
 2. https://www.wikihow.com/Protect-Winter-Boots

Boojoy

8.2
Toepassing 8.5
Effect 9.0
Prijs 7.0
Previous Post
Xtra-PC 500
Gadgets

Xtra-PC beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Beat Buds Pro
Gadgets

Beat Buds Pro beoordelingen, korting en kopen