ClearView beoordelingen, korting en kopen

Als u laat in de avond of zelfs ’s nachts met de auto reist, heeft u vaak problemen om de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn. In zo’n geval is een goed gezichtshulpmiddel zijn gewicht in goud waard. Op zijn laatst wanneer twee voertuigen met elkaar in botsing komen, is het vaak de tijdelijke slaap die je in deze situatie brengt. Maar ook dieren die voor de auto rennen, die je pas op het laatste moment ziet, zijn vaak bepalend voor zulke ongelukken. De ClearView nachtzichtbril is geschikt voor precies zulke gelegenheden en biedt het juiste zicht in de avond of in het donker. We hebben het onder de loep genomen en willen hieronder de gadget met zijn voor- en nadelen beschrijven.

Wat is ClearView?

Het product is een nachtbril die zowel ’s nachts als ’s avonds kan worden gebruikt voor een beter zicht. Ze zijn niet voorzien van een gezichtsscherpte en zijn daarom perfect voor diegenen die geen bril nodig hebben. Tegelijkertijd biedt het ook de prachtige mogelijkheid om het over uw eigen bril te dragen, waardoor het de perfecte aanvulling is op een beter zicht. De bril heeft de volgende eigenschappen:

 • kan over uw eigen bril worden gedragen.
 • vermindert de schittering van andere autolichten
 • beïnvloedt de reflectie van storende heldere objecten….
 • Overgangstechnologie past zich aan de lichtomstandigheden aan

De toepassing is absoluut ongecompliceerd en dus een echte verrijking voor elke bestuurder.

clearview

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarom helpt een nachtzichtbril?

Wie ooit in het donker is geweest, weet precies dat er situaties zijn waarin zijn eigen gezichtsvermogen hem in de steek laat. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat je een bril nodig hebt. Maar sommige dingen zijn niet zo gemakkelijk te zien in het donker omdat ze niet gemakkelijk te zien zijn, of omdat ze beïnvloed worden door andere factoren. Op de snelweg bijvoorbeeld kunnen de koplampen van een andere tegemoetkomende auto ons zicht zodanig belemmeren dat we eenvoudigweg niet of te laat een andere auto voor ons kunnen zien bewegen.

Hetzelfde kan gebeuren met dieren die de weg oversteken. Als ze bijvoorbeeld worden verlicht door de gedimde koplampen van andere auto’s, kunnen we een verkeerde interpretatie krijgen, waardoor we onnodig moeten remmen en onszelf onnodig in gevaar brengen. Al deze situaties kunnen zeer gevaarlijk zijn, maar zijn meestal ’s nachts onvermijdelijk. Een nachtzichtbril kan helpen door bijvoorbeeld de schittering van andere auto’s te verminderen. Ze zijn voor het menselijk oog niet meer zo waarneembaar als ze zonder hen zouden zijn. Tegelijkertijd kunnen andere dingen echter veel beter worden waargenomen. Er zijn ook modellen die de druk op de ogen zodanig verlichten dat zelfs een microslaapje geen probleem meer is.

Voor wie is ClearView het juiste product?

De ClearView wordt in principe geleverd met een product dat elke automobilist kan aanspreken. Dit betekent dat het een goede aanvulling is op de uitrusting van de bestuurder. Daarnaast zijn er waarschijnlijk ook mensen die regelmatig in het donker op pad zijn. Trouwens, het doet er niet toe of je een man of een vrouw bent. Een bril maakt hier geen verschil.

Nachtzichtbril

ClearView Technische details

Er is niet veel informatie over de technische details. In het volgende zullen we echter samenvatten waar de bril eigenlijk mee werkt:

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

 • Blauw licht filter coating
 • Gepolariseerde lenzen
 • overgangstechnologie

De blauwlichtfiltercoating is een technische voorziening die het blauwachtige licht, dat tegenwoordig in de meeste moderne voertuigen aanwezig is, reduceert. Ze zijn mooi, maar ze zijn ook van invloed op de zichtbaarheid. Polarisatie daarentegen optimaliseert de manier waarop het licht door de ogen wordt gereflecteerd. Storende lichte voorwerpen zijn daarom onzichtbaar en kunnen daarom als handicap tijdens het rijden worden uitgesloten. Ook de overgangstechnologie, die de speciale lichtomstandigheden zo aanpast aan de lenzen dat het er niet te helder of te donker uitziet, is doordacht. De technologie regelt ook de hoeveelheid licht die door de lenzen kan doordringen. Het rijden wordt zo merkbaar vergemakkelijkt.

Hoe gebruik ik het product?

De schoonheid van een bril is de factor die zowel dragers als slechtzienden kunnen gebruiken. Zo is bijvoorbeeld het dragen van een eigen bril zonder problemen mogelijk. De glazen worden ’s avonds eenvoudigweg opgezet. Als u een bril moet dragen, moet u de ClearView van tevoren aanpassen zodat deze comfortabel zit en uw gezichtsveld niet wordt beperkt. Meer is gewoon niet nodig. Dan kunt u eenvoudigweg wegrijden en genieten van het verbeterde uitzicht.

's nachts rijden

Wat zijn de voor- en nadelen van ClearView?

Zoals elke gadget hebben ook deze brillen hun voor- en nadelen, waar men in ieder geval rekening mee moet houden vooraleer een aankoop te doen. Daarom hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt en ze eenvoudigweg in het volgende samengevat.

Voordelen

 • betere zichtbaarheid ’s nachts
 • filtert ook moderne autolampen uit de moderne autoverlichting
 • kan ook over uw eigen bril gedragen worden.
 • helpt vermoeide ogen om hun voeten op hun tenen te houden…
 • comfortabele zitplaats

keerzijden

 • geen bijzonder modern design

Wat de een of de ander kan storen is het ontwerp. Het is niet noodzakelijkerwijs modern en aangepast aan de meeste glazen van vandaag. Dit model werd voornamelijk gedragen in de jaren tachtig en is daarom relatief ongrijpbaar. Dat zou je denken! Feit is echter dat de mode terugkomt. Verder is het zo dat door de iets grotere bril een groter gezichtsveld wordt afgedekt, wat voor de bestuurder beter is. De voordelen zijn duidelijk. Je kunt er beter mee zien, zelfs als je een bril draagt. Omdat het gemakkelijk over je eigen bril kan worden gedragen. Het zit comfortabel en is ook een effectieve methode tegen microslaap op de weg.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene ClearView Test

Natuurlijk wilden we onszelf overtuigen van de prestaties van het product en daarom hebben we de bril één keer geprobeerd. De ClearView lijkt op het eerste gezicht niet erg modern, maar het hele gezichtsveld wordt bedekt door de lenzen. Daarom willen we dit aspect buiten beschouwing laten. We hebben het product ’s nachts op de weg getest, waren eerst sceptisch, maar waren niet teleurgesteld door de beloften van de fabrikant. Het product maakt het nachtzicht enorm gemakkelijker.

Dankzij de geavanceerde technologie lijken zelfs xenonkoplampen veel beter door de ogen te worden waargenomen omdat ze niet langer verblinden of onaangenaam lijken in de ogen. Veel details en details zijn er veel beter mee te zien, wat de zichtbaarheid ’s nachts aanzienlijk verbetert. Eén ding willen we erop wijzen is dat we eerder merkten dat het uitputtende gezichtsvermogen ook vermoeidheid veroorzaakte, waar we vervolgens mee moesten worstelen. Ook dit probleem wordt goed gecompenseerd door de bril. Wij raden het daarom aan anderen aan en vinden het een goede aanvulling op de uitrusting van de chauffeur.

zicht 's nachts

Algemene ClearView ervaringen en meningen

Tijdens onze observaties hebben we ook andere beoordelingen gezocht en gevonden. De ClearView is door veel chauffeurs zeer goed ontvangen en aanbevolen. Omdat het een aanzienlijke opluchting is in vergelijking met het typische rijden in het donker. Het verbeterde de zichtbaarheid voor veel chauffeurs en maakte de nachtelijke tochten een veel betere ervaring. Vrachtwagenchauffeurs willen niet meer zonder en zijn enthousiast over de functie. Negatieve meningen waren vrij zeldzaam. Voor de meeste mensen was de bril een beetje te helder, wat echter een zeer subjectief standpunt is en daarom alleen van toepassing is op individuele gevallen. De glazen zijn door veel chauffeurs goed ontvangen en worden daarom zeer goed beoordeeld. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!

Zijn er ClearView problemen bekend?

Het is belangrijk dat de bril alleen wordt aangetrokken als het buiten donker is. Als er nog een beetje helderheid is, kan het zijn dat de bril voor veel gebruikers gewoon te helder is en het effect is het tegenovergestelde. Daarom is het belangrijk dat de bril alleen wordt opgezet als het effect ervan echt zinvol is.

Waar kan ik ClearView kopen?

Het beste van alles direct van de fabrikant. De fabrikant levert niet alleen het origineel, maar is ook het aanspreekpunt als het gaat om het bestellen van gegradueerde aanbiedingen. Hij stelt deze van tijd tot tijd in om geld te besparen bij het bestellen. Dit maakt het een goede bron als u het product wilt kopen. Bovendien wordt u een ongecompliceerd bestelproces en verschillende betalingsmogelijkheden aangeboden, waarmee u vrijwel geen risico’s neemt. Een andere factor is dat er korte levertijden en een goedkope verzending worden aangeboden. Dit vermindert het risico nog verder. Het biedt ook de beste prijs op het internet. En dat betekent iets.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

ClearView evaluatie en conclusie

ClearView biedt chauffeurs een geweldige manier om ’s nachts beter te zien. De technologie en de verschillende coatings elimineren effectief zowel feller als storend licht zonder afbreuk te doen aan het algemene zicht. Bovendien kunnen zelfs brildragers van deze mogelijkheden profiteren. Omdat ook zij, naast de gebruikelijke visuele hulpmiddelen, hun bril op kunnen zetten. Het hoeft niet noodzakelijkerwijs het meest moderne ontwerp te hebben, maar de lenzen bestrijken het hele gebied dat ’s nachts belangrijk is om alles te zien en allerlei ongelukken te voorkomen. Al met al een zeer goede aanbeveling voor elke bestuurder.

Externe bronnen
 1. https://www.hansanders.nl/blog/nachtbril/
 2. https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/voeding-gezondheid/nachtbril

ClearView

8.8
Effect 9.0
Toepasselijkheid 8.5
Gebruik 8.5
Prijs 9.0
Previous Post
sonic x pro
Gadgets

Sonic X Pro beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Elite Tact Watch
Gadgets

Elite Tact Watch beoordelingen, korting en kopen