Clenbuterol Effect, dosering en ervaring

Om echt goed te doen in bodybuilding – vooral als je deelneemt aan wedstrijden – doen sommige atleten de juiste investeringen. Zij gebruiken stoffen waarvoor het vaak twijfelachtig is of ze überhaupt zullen worden goedgekeurd. Daarnaast streven ze ook regelmatig andere doeleinden na dan die waarvoor ze daadwerkelijk bodybuilders gebruiken. Zo is het product ook. Vandaag hebben we behandeld het onderwerp en breken wat het gaat over, in welke mate het kan dienen de spier opbouw en vooral, waarom het kan ook worden bekritiseerd op dezelfde manier.

Wat is Clenbuterol allemaal over?

Allereerst is het interessant om te weten wat dat eigenlijk is waar we mee te maken hebben. Het product is in principe een geneesmiddel dat voornamelijk wordt gebruikt voor de behandeling van astma. Het is afkomstig van de groep van beta2-sympathomimetica en wordt ook gebruikt in verschillende aminozuurpreparaten. Helaas kwam het in diskrediet omdat het binnen Europa gedurende een bepaalde periode in de kalvermesterijsector werd gebruikt en vervolgens opnieuw onder kritiek kwam toen het in 2010 door atleet Katrin Krabbe werd gebruikt tijdens de Tour de France. Alberto Contador gebruikte het ook tijdens zijn carrière als fietser. De stof haalde echter ook koppen op het gebied van bodybuilding toen Andreas Münze het in zijn voordeel gebruikte. Een voordeel van het product is dat het de gestripte spieren anabolisch kan ondersteunen en tegelijkertijd helpt bij de vetverbranding. Helaas is de lijst van bijwerkingen ook immens (bijv. slapeloosheid, handen schudden, hart- en vaatziekten en een verhoogde neiging tot kramp), dus is het goed om te overwegen of je het echt wilt gebruiken. Hier nogmaals alle informatie in een kort overzicht:

  • behoort niet tot de groep van de anabole steroïden
  • is alleen op recept verkrijgbaar
  • wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van astma
  • reageert op de gestreepte spieren
  • wordt daarom ook gebruikt bij bodybuilding of sport in het algemeen

Wie de remedie al eerder heeft behandeld en deze nog steeds wil gebruiken voor zijn of haar eigen voordeel, moet in ieder geval een zorgvuldige keuze maken.

Clenbuterol

Wat is het Clenbuterol-effect?

Een groot voordeel van het product is dat het bijdraagt aan de verbetering van de prestaties in de sport omdat het de hartslag en lichaamstemperatuur verhoogt. Daarom kan het zowel bij de training als bij de vetverbranding worden gebruikt. Zo is het een aantrekkelijk middel voor lichaamsdefinitie, als je verschillende, bepaalde spieren nauwkeuriger wilt trainen. In dit geval moet echter van tevoren zorgvuldig worden overwogen of een aanvraag werkelijk zinvol is. Daarnaast is het ook detecteerbaar in bloedtesten en wordt het nog steeds bekritiseerd binnen wedstrijdcomités. De stof wordt gebruikt in astmapatiënten omdat het tegelijkertijd reageert op hormonen en boodschappersubstanties, die we ook wel “stresshormonen” noemen. Omdat deze in het hele lichaam werken, is het effect natuurlijk van groot voordeel voor de betrokkenen. Iedereen die meer wil weten over de oorzaken van het product in het lichaam: omdat de hartslag versnelt, zet de bronchiën zich tegelijkertijd uit en kun je beter ademen. Dit effect is ook erg populair tijdens de training of bij bodybuilding, omdat het lichaam dan meer zuurstof kan opnemen en de training effectiever wordt.

Voor wie is Clenbuterol geschikt?

Het wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van astma. Bovendien is het soms moeilijk te krijgen, omdat het een regelmatig recept is en daarom niet gemakkelijk te verkrijgen bij de apotheek. Op het gebied van bodybuilding, echter, kunnen atleten ook profiteren van dit als ze willen hun lichaam meer te definiëren, uit te werken bepaalde spieren om er beter uitzien. Het wordt voornamelijk gebruikt als voedingssupplement wanneer een intensievere en effectievere training gewenst is.

Telt Clenbuterol als doping?

De vraag of de stof als doping wordt beschouwd is enigszins controversieel. Bijvoorbeeld, als je het product alleen gebruikt om je lichaam te definiëren en meer uit je training wilt halen, doe je dat meestal ook om er goed uit te zien bij wedstrijden. Zoals eerder vermeld, is het al misbruikt als dopingmiddel. En aangezien het niet beschikbaar is over de toonbank, kan worden aangenomen dat Clenbuterol wordt beschouwd als doping, ongeacht hoe je het gebruikt. Bovendien, een bloedonderzoek toont aan of de stof al dan niet reeds is genomen. In urine- of bloedmonsters wordt gebruik gemaakt van gaschromatografie-massaspectrometriekoppeling om te bepalen of de stof in het bloed aanwezig is.

Hoe werkt de inname van Clenbuterol?

De doseringsvorm van de stof wordt meestal geleverd in de vorm van tabletten. De arts schrijft het product meestal twee keer per dag voor. De symptomen verbeteren meestal vanaf het begin van het gebruik, de dosering is afhankelijk van de ontwikkeling van de ziekte. Er wordt echter maximaal 200 mcg Clenbuterol per dag ingenomen en tijdens de behandelingsperiode zijn doses van 20 tot 160 microgram per dag, verdeeld in twee doses, gebruikelijk. Een alternatief voor de tabletten zijn ook druppels en de inhalator, waar het poeder wordt ingenomen door diepe inademing. Hoe het er op het gebied van spieropbouw uitziet is niet helemaal duidelijk. Andere doseringen kunnen hier worden gebruikt. Aangezien de stof in dit gebied echter eerder als doping wordt geclassificeerd, moet hier geen doseringsaanbeveling worden gedaan.

Waarop moet ik letten als ik Clenbuterol neem?

Het effect kan een heel ander effect hebben op het lichaam, tenzij het product wordt gebruikt voor de behandeling van astma. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de dosering. Het is daarom raadzaam om bij het innemen van het product een specialist te raadplegen. Een te hoge dosering is inefficiënt en moet worden vermeden.

Kan ik gewicht verliezen met Clenbuterol?

Omdat het product ook wordt gebruikt voor vetverbranding, wat nog steeds controversieel is, kan het ook worden gebruikt als losmiddel. Het beïnvloedt de stofwisseling in de mate dat een intensievere training mogelijk is en dus meer vet kan worden verbrand. Het heeft echter geen direct effect op de vetreserves in het lichaam, maar is voornamelijk gebaseerd op de uitgevoerde training. Het wordt daarom niet aanbevolen als het enige gewichtsverlies product, tenzij een uitgebreid sportprogramma is ingesteld als een doel waarmee men wil afvallen.

Kan ik bodybuilding doen met Clenbuterol?

Omdat het al voor dergelijke doeleinden is gebruikt, kan het theoretisch ook voor bodybuilding worden gebruikt. Het maakt de vetreserves niet los, maar het helpt je om meer uit je training te halen. Als de bronchiale buizen verwijden, het lichaam, en dus ook de spieren, krijgen meer zuurstof, wat resulteert in een hogere prestaties en een betere paraatheid van het lichaam. Velen profiteren van dit voordeel, maar lopen ook het risico van neveneffecten en het risico om gevangen te worden in wedstrijden, omdat het nog steeds niet welkom en bekritiseerd is.

Waar is de beste plek om Clenbuterol te kopen?

Aangezien het product een recept vereist en daarom niet als voedingssupplement op de markt verkrijgbaar is, is het raadzaam om een arts te raadplegen. Het is echter de vraag of deze persoon het product voorschrijft met het oog op gewichtsverlies of bodybuilding. We willen op dit moment geen verdere aanbevelingen doen voor de aankoop van deze stof, maar een tabel met middelen die op een vergelijkbare manier werken. Het principe om meer zuurstof in de spieren te pompen, wordt ook overgenomen door andere producten waarvan de ingrediënten veel minder schadelijk zijn.

Heeft Clenbuterol bijwerkingen?

De lijst van bijwerkingen is helaas wat langer, dus het is een goed idee om het product voor dit doel te gebruiken. Aan de ene kant versnelt het product de hartslag, maar afhankelijk van de dosering kan dit gevaarlijk zijn. De stof veroorzaakt ook spiertrillingen en een stijging van de lichaamstemperatuur. Tegelijkertijd kunnen ook hoofdpijn aanzetten. De meeste van deze bijwerkingen worden beschreven als tijdelijk. Dit betekent dat ze ook na verloop van tijd verdwijnen naarmate de inname vordert. Tegelijkertijd kunnen er ook bijbehorende symptomen optreden. Deze kunnen worden gezien in de vorm van een daling van de bloeddruk, een stijging van de troponine niveaus en een daling van het kaliumgehalte. Terwijl een vrij lage dosering vaak zonder problemen gaat, is een hogere dosering vaak problematisch.

Is Clenbuterol over-the-counter?

De stof wordt meestal alleen voorgeschreven door een arts en vereist daarom een voorschrift. Als je het wilt gebruiken voor sporten, kun je ook alternatieven op de markt gebruiken die een vergelijkbaar effect hebben. Als u Clenbuterol wilt gebruiken, moet u het echter vaak in de vorm van andere producten of op een andere manier aanschaffen.

Wat is de algemene Clenbuterol-ervaring?

Omdat het product in principe precies doet wat het geacht wordt te doen, namelijk de bronchiën uitbreiden en dus een effectievere training mogelijk maakt, is het vaak als zeer goed beoordeeld. Het is echter nog steeds de vraag of het echt moet worden genomen, en het is niet beschikbaar zonder recept. Hoewel de stof de prestaties verhoogt zoals gewenst en dus meer zuurstof in de spieren pompt, is de lijst van bijwerkingen en bijwerkingen groot.

onderste regel

Doping is een no-go op veel gebieden van de sport en daarom is iedereen die wil profiteren van deze stoffen is meestal gediskwalificeerd in wedstrijden. Het effect van Clenbuterol wordt vaak besproken in de sport en bodybuilding. Een probleem is echter de verkrijging en de daaropvolgende correcte dosering. Daarom is het niet noodzakelijkerwijs aanbevolen, en een recept is ook altijd nodig om het geneesmiddel te verkrijgen.

Bibliografie en externe links
Previous Post
Sarahs Blessing
Producten

Sarah’s Blessing beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Healthwatch
Gadgets

Healthwatch beoordelingen, korting en kopen