Crypto Genius beoordelingen, korting en kopen

Crypto Genius – Wat is het?

Crypto Genius Achter de term Crypto Genius schuilt een website die mensen aanmoedigt om crypovaluta’s te verdienen met geldhandel. De aankoop van Bitcoins, Ripple of Ethereum is niet nodig omdat de winst gebaseerd is op de juiste voorspellingen van ontwikkelingen. De bedragen worden weergegeven in US dollars of euro’s op uw eigen effectenrekening. Net als bij vergelijkbare aanbiedingen wordt er zeer spaarzaam omgegaan met meer gedetailleerde informatie over de handelsstrategie. We hebben het hier echter over software die het mogelijk maakt om maximaal 0,39 seconden te handelen voordat de voorspelde transacties plaatsvinden. Er wordt niet vermeld dat de software niet in eigen beheer is ontwikkeld zoals vermeld op de website, maar eigendom is van de externe makelaar ZoomTrader. Hier wordt een cryptorobot gebruikt.

Hierdoor worden automatisch transacties uitgevoerd, waardoor er vrijwel geen mogelijkheid is om invloed uit te oefenen op de beleggingsstrategie. Dit is in de eerste plaats bedoeld voor beleggers die geen tijd hebben om de actuele ontwikkelingen zelf te volgen en daarom afhankelijk zijn van de hulp van software. Door het permanent verzamelen van informatie ontstaat een database om actuele ontwikkelingen te voorspellen. Echter, het verdienen van de 5900 dollar per dag voorgesteld op de website is een zuiver utopische gedachte.

Crypto Genius

Wat belooft de Crypto Genius software?

Zoals gezegd, belooft de software je een blik in de toekomst te geven. De beloofde 0,39 seconden moet voldoende zijn voor het programma om een transactie te maken voor alle andere makelaars. In de reclameclip op de website wordt de software door de gezinsleden zelf ontwikkeld en getest. Bij het bekijken van verschillende websites valt echter op dat de eigenaar zich introduceert onder de naam Christian Papen voor Duitstalige gebruikers of Chris Peterson voor de Engelstalige markt. Achter beide namen zit hetzelfde gezicht, dat voortkomt uit een bestand voor reclamefoto’s. De echte verantwoordelijken blijven dus anoniem. Vaak genoemd, echter, zijn de $ 5.900 in winst te maken in een enkele dag met behulp van de software. Aan de hand van welke criteria deze software de actuele ontwikkelingen observeert en op welke crypto-valuta’s concrete voorspellingen plaatsvinden, wordt niet onthuld.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Wat zijn de kosten van Crypto Genius?

Er zijn geen directe registratiekosten voor het gebruik van de Crypto Genius-service. Hetzelfde geldt voor de transacties uitgevoerd door de cryptorobot. Noch een vergoeding, noch een deel van de winst is verschuldigd als een is verdiend. Dit blijft het enige aspect dat geen kosten met zich meebrengt, aangezien er eerst een geldbedrag betaald moet worden om de software te kunnen gebruiken. De limiet is 250 euro, waarvoor betaling met creditcard wordt aanbevolen. U dient deze betaalmethode zeer zorgvuldig te overwegen, omdat het verband houdt met grote uitgaven om ten onrechte gedebiteerde bedragen terug te betalen. Als u besluit een effectenrekening te openen is het belangrijk om een limiet in te stellen. Bij wijze van test, 250 euro zijn al meer dan genoeg geld om te leren wanneer ze volledig worden geblazen om stukjes.

verdien geld online

Is Crypto Genius fraude en namaak?

De meningen over deze cryptorobot zijn meestal negatief online. Dit betreft zowel de ervaring met Crypto Genius zelf als met de waarnemend makelaar ZoomTrader. Het gebrek aan transparantie, valse beloften en onjuiste verklaringen van de kant worden herhaaldelijk bekritiseerd. Daar adverteert de eigenaar, die reeds als nep is onthuld, met een beweerde rapportering op de TV zenders CNN Money en BBC News, die ernstig gekend zijn. Geen van deze stations heeft ooit rapporten gepubliceerd waarin de aanbieder meer in detail wordt geïntroduceerd. Soortgelijke misleiding doet zich ook voor bij andere aanbieders. Een klassiek voorbeeld is Bitcoin Trader’s reclame voor de show “The Lion’s Cave”. Indien er reeds op de startpagina duidelijke tekenen zijn van onjuiste aantijgingen, is dit een goede indicatie van frauduleus handelen. Het idee achter deze namen is om een gevoel van vertrouwen te creëren bij de kijker. Met respectabele aanbiedingen spreken de tevreden gebruikers en de controleerbare winst voor zich, zodat deze misleidingen overbodig zijn.

Waarop moet ik letten bij dergelijke programma’s?

Als u niet blindelings wilt beleggen vanwege de hoge winstbeloften, zijn er vier punten die u moet onderzoeken voordat u gaat beleggen. Deze omvatten:

  • de verstrekte informatie
  • de gebruikte software en
  • de regulering van de dienstverrichter en
  • de rechtspositie van de dienstverrichter

Wat de informatie betreft, moet het mogelijk zijn volledige informatie te verkrijgen voordat echte geldbedragen worden geregistreerd of gedeponeerd. Om de belangrijkste informatie te bekijken, is het noodzakelijk om uw naam en e-mailadres achter te laten bij de aanbieder die hier wordt voorgesteld. Maar ook na dit tijdstip blijft de inhoud van de informatie schaars. Als vuistregel voor een gerenommeerde aanbieder van een trading strategie, mag een detective sense nooit worden vereist om de belangrijkste informatie te verkrijgen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Het komt niet zelden voor dat informatie over de software nogal vaag geformuleerd wordt om zich te beschermen tegen nabootsers. Toch is ook in dit verband algemene informatie te verwachten. In deze software ontbreekt het al aan een noot waarop crypto-valuta’s worden geregistreerd. Aangezien er momenteel meer dan 1000 verschillende digitale valuta’s worden verhandeld, is het belangrijk om te weten hoe deze schat aan gegevens nog steeds een tijdsvoordeel van 0,39 seconden kan garanderen. Als een provider u deze antwoorden niet geeft, is het raadzaam om ze niet te belonen met een investering voor de slechte service.

verdien geld met bitcoin

De regelgeving heeft vooral betrekking op de makelaar. Achter dit aanbod zit de ongereglementeerde makelaar ZoomTrader. Het is geregistreerd in Samoa en is daarom niet onderworpen aan de Duitse regelgeving of aan die van de EU. Als de aanbieder een opname weigert of met de gedeponeerde bedragen verrekent, is het bijna onmogelijk om juridische stappen te ondernemen. Crypto Genius is dus zelf niet in het bezit van het ingelegde geld, maar treedt op als tussenpersoon.

De juridische situatie van de dienstverlener omvat verschillende aspecten die verder reiken dan het hoofdkantoor van de onderneming. Aangezien er een registratie met namen en verdere gegevens zoals e-mailadres en telefoonnummer plaatsvindt, is het belangrijk om te zoeken naar informatie over hoe met deze gegevens om te gaan. Dezelfde voorzichtigheid geldt voor alle betalingen. Indien hiervoor geen beveiligde verbinding wordt aangeboden, bestaat naast het oneigenlijke gebruik door de makelaar zelf ook het risico van toegang door derden. Waakzaamheid is altijd noodzakelijk om uw gezond verstand niet in te wisselen in de stormloop van verwachte winsten. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!*

Algemene Crypto Genius-test

Om meer te weten te komen over de functies en trading strategie, moet u zich eerst registreren met uw naam en e-mailadres. Vanaf dit punt kom je meer te weten over de strategie van de provider. Het plan is om u zo min mogelijk te laten nadenken over de voor- en nadelen van een investering. Met het oog hierop wordt het systeem door de Commissie als beperkt voorgesteld. Slechts 50 mensen zouden de kans hebben om de software zelf te testen en tot 5900 dollar per dag te verdienen. Op dit moment staat u onder druk om snel een beslissing te nemen. De leverancier zal niet moe van het vermelden dat zodra de 50 testers zijn gevonden, geen verdere investeringen kunnen worden gedaan. De waarheid wordt onthuld in de volgende stap. In dit formulier wordt u gevraagd geld over te maken naar de online broker ZoomTrader.

Alle verrichtingen worden automatisch uitgevoerd. Natuurlijk gebruikt hij hiervoor zijn eigen software, wat bewijst dat dit deel van de beloftes al onwaar is. Aangezien u uw telefoonnummer moet opgeven, is de kans groot dat het personeel van ZoomTrade contact met u opneemt. Meestal is de oproep is verbonden met het doel van het aanzienlijk overschrijden van de minimale storting van 250 euro. Aangezien het bedrag van 250 euro met verschillende vergelijkbare vervalsingen lijkt, kan men ervan uitgaan dat de online makelaars pas vanaf dit bedrag een commissie betalen voor de bemiddeling. Zodra het geld is gedeponeerd, eindigt het takenpakket van Crypto Genius zonder dat u het zelfs maar beseft.

Algemene Crypto Genius ervaring

Omdat de feitelijke handelsverwachtingen en transacties worden gedaan door ZoomTrader, zijn de meningen hierover veel interessanter dan over de vermeende aanbieder zelf. In dit verband klagen gebruikers vaak over de slechte communicatiekanalen. Bij problemen is een competente contactpersoon niet telefonisch of per e-mail bereikbaar. Aan de andere kant zijn er mensen die daadwerkelijk rapporteren over winsten op sites zoals Broker-Bewertungen.de. Deze vinden bij voorkeur plaats aan het begin van de investeringen en dienen om hogere betalingen aan te moedigen. Hiertoe wordt een telefonische relatie opgebouwd met een accountmanager. Als er bedragen van 10.000 euro of meer worden geïnvesteerd, eindigt de winnende streep abrupt en gaat het geld vaak verloren.

geld gemakkelijk maken

Wat zijn de meningen over een Crypto Genius uitbetaling?

Omdat ook Crypto Genius niet verantwoordelijk is voor de uitbetaling, ligt de focus weer op ZoomTrader. De gebruikers melden in dit verband keer op keer zeer lange wachttijden totdat de geïnitieerde bedragen zijn bijgeschreven. Het is niet waar om te allen tijde over de gedeponeerde bedragen te kunnen beschikken, zoals te zien is in de beschrijving van de website. Daarnaast zijn er tal van ervaringsrapporten te vinden waarin de betaling van een gevraagd geldbedrag volledig werd geweigerd. Omdat een cryptorobot de transacties doet, ontbreekt de eigen controle om winsten en verliezen transparant te kunnen traceren. Het is heel moeilijk om fraude op deze basis te bewijzen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Is downloaden vereist voor Crypto Genius?

Er is geen download vereist om de aangeboden handelsstrategie te gebruiken. Alle interactie vindt plaats via de instellingsaccount. Het risico om in contact te komen met schadelijke malware of andere bronnen van gevaar voor de PC is zeer laag met een goed antivirusprogramma.

Is Crypto Genius ernstig?

Crypto Genius is zeker een geweldig idee om snel geld te verdienen. Dit heeft echter alleen gevolgen voor de anonieme eigenaar en niet voor de investeerders. De mogelijkheid om zelfs ongeveer de beloofde 5900 dollar per dag te verdienen is praktisch 0 %. Mensen die de krantenkoppen over de drastische opkomst van de crypto-valuta’s hebben gevolgd en zelf deel willen uitmaken van dit succesverhaal, worden uitgebuit. Proberen om dit te doen met de cryptorobot hier gepresenteerd is een poging die u moet annuleren voordat u uw eerste storting. De 250 euro die je nodig hebt zijn zeker voordeliger te investeren in een diner met al je vrienden of een korte stedentrip. Anders loopt u niet alleen een groot investeringsrisico, maar bevindt u zich ook in een juridisch grijze zone. In de handen van een ongereguleerde makelaar speelt vertrouwen een essentiële rol, die al honderd keer is misbruikt, zoals blijkt uit de online ervaringsrapporten.

Externe bronnen
  1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Geld

Crypto Genius

8.3
Prijs 8.5
Toepasselijkheid 8.5
Gebruik 8.0
Previous Post

Practical Finding a Dating Site Programs – Insights

Next Post
ionic spa shower
Gadgets

Ionic Spa Shower beoordelingen, korting en kopen