Drone 720x beoordelingen, korting en kopen

De eerste drones werden gebruikt in de dienst van de militaire en geserveerd met spionage, nu hebben ze zelfs de huishoudelijke taken, waardoor niet alleen prachtige landschappen uit de lucht, maar ook het draaien van kleinere films. Bepalend hierbij is altijd de grootte en vooral het gebruiksgebied, dat voor elke drone moet worden gespecificeerd. Cruciaal daarbij is de bouwkwaliteit, het stroomverbruik en ook de – in veel reeds bestaande drones – camera. Een drone is nu beschikbaar voor een redelijke prijs, maar niet alle voldoen aan het beoogde doel, ook, en in toenemende mate moet worden geïnformeerd over de noodzaak van een licentie, die vereist is in Duitsland sinds 2017 – op voorwaarde dat de drone boven een bepaalde grootte. We spraken vandaag over de Drone 720x en leggen hieronder uit hoe het werkt en welke kwaliteit het heeft.

Wat is Drone 720x?

Drone 720x is een drone die veel oplossingen biedt en is uitgerust met zijn technische parameters om professionele opnames te maken. Het kan overal worden gestart, foto’s en video’s maken met een goede resolutie. Voor dit doel wordt het apparaat verkocht tegen een bescheiden prijs.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Voor wie is Drone 720x het juiste product?

Drone 720x

In principe voor iedereen die een drone wil bezitten om landschapsfoto’s te maken en foto’s te nemen vanuit een vogelvluchtperspectief. Vanwege de grootte en het bereik is het geschikt voor diegenen die geen rijbewijs hebben en gewoon een beetje hobby drone willen vliegen. Een dergelijk apparaat is een nuttige aanvulling voor iedereen die graag video’s maakt, vakantiefoto’s maakt en dergelijke, om dergelijke opnamesequenties mogelijk te maken.

Drone 720x Technische details

Laten we nu kijken naar de technische details van Drone 720x. Het is voorzien op de startpagina met wat informatie die een goed idee geeft van wat de drone kan en wat hij levert. Hier is een lijst met alle attributen:

 • 720 pixelresolutie
 • 8 minuten looptijd
 • 70 meter bereik
 • 85 gram gewicht

Bovendien zijn de batterij en het laadstation al inbegrepen. De drone heeft alle technische oplossingen die op elkaar zijn afgestemd en is dus een professioneel apparaat dat talloze opnamen kan maken, zoals die worden gebruikt in amateurvideo’s. De resolutie is 720 pixels en is daarom geschikt voor gebruik met online video’s. De drone kan maximaal 8 minuten in de lucht blijven wanneer de batterij volledig is opgeladen. De zender heeft een bereik van maximaal 70 meter, wat al een behoorlijke hoogte in de lucht betekent. Voeg daar een lichtgewicht van 85 gram aan toe. De besturing van het apparaat is goed in balans met het gewicht en het bereik, zodat een rustige vlucht met wijzigingen mogelijk is die niet te schokkerig lijkt op het video- of beeldmateriaal. Overigens: de snelheid is maximaal 22 meter per seconde, wat een aanzienlijke marge is bij het vergelijken van dit model met andere drones.

Hoe gebruik ik Drone 720x ?

Drone 720x kan overal worden gestart nadat de batterij volledig is opgeladen. Het wordt aanbevolen om het vóór elk gebruik opnieuw te laden om het risico van vallen van het apparaat te verminderen. Het geïntegreerde gebruikerscomfort maakt het apparaat geschikt voor elke gebruiker. Drone 720x wordt bestuurd door een app die eenvoudig kan worden gedownload van de website van de fabrikant en geschikt is voor elke Android- en Apple-smartphone. Dit maakt het eenvoudig om de drone te besturen, zelfs als deze in de lucht is. Je hebt nooit het gevoel dat je geen controle meer hebt en dus altijd in beeld bent wat de camera van het apparaat op dat moment aan het opnemen is. Het beeld wordt rechtstreeks naar de smartphone overgebracht en het is dus eenvoudig om te bepalen of verdere opnames vereist zijn of niet.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Drone 720x?

Zoals alle gadgets van deze soort heeft de drone zijn voor- en nadelen, die we hieronder willen noemen:

voordelen

 • lange vliegtijd
 • Reserveonderdelen zijn inbegrepen
 • Batterij is apart opgeladen
 • Hoog bereik
 • eenvoudige bediening
 • lichtgewicht
 • hoge resolutie

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

nadelen

 • De resolutie kan iets hoger zijn
 • Vliegtijd kan ook worden verlengd

Natuurlijk ontstaan in dergelijke apparaten opnieuw en opnieuw wensen die kunnen worden verbeterd. De vliegtijd van 8 minuten is al hoger dan bij andere modellen, die meestal met een volledige batterij tot 5 minuten komen, maar met goede foto’s is het altijd beter om iets meer dan 8 minuten te hebben. De resolutie is ook een beetje laag met 720 pixels en zou hoger kunnen zijn, maar heeft hier ook afgezien van HD-opnames, zoals je moet zeggen. Tegenwoordig, waar het uploaden en bewerken van HD-materiaal niet langer moeilijk is, is een hogere resolutie ideaal. Maar voor privégebruik kan deze resolutie evenals de vluchttijd vrij worden verworpen en geeft het apparaat dus een goede conditie voor prachtige opnamen.

Algemene Drone 720x-test

Natuurlijk wilden we onszelf overtuigen van de omgang en het materiaal, dat de drone zo veel overtuigde en het eens probeerde. Zelfs bij het uitpakken van het model hebben we gemerkt dat de fabrikant blijkbaar veel moeite heeft gedaan met de presentatie. Alleen de verpakking maakt een hoogwaardige indruk en geeft het gevoel dat je de drone graag opslaat als je hem niet meer in de verpakking gebruikt. Het model is klein en lichtgewicht, waardoor het ideaal is voor transport. Dus als je veel reist en een paar onvergetelijke momenten uit de lucht wilt filmen, moet je zeker eens naar het apparaat kijken. We hebben de app snel geladen, hij werkt soepel op zowel Android als iOS en maakt snel verbinding met het apparaat en vervolgens via de smartphone. Het opstijgen en landen zijn in de eerste plaats een kwestie van oefenen, maar belangrijk voor verdere controle. Dat is behoorlijk snel. De drone vliegt niet oncontroleerbaar en is ook een beetje stiller dan de concurrentie, die stille opnamen mogelijk maakt, zowel tijdens het filmen als tijdens het fotograferen. Wat is vooral leuk: alle vervangende accessoires zijn al inbegrepen. Inbegrepen in het pakket is: – Vervangende vleugel – USB-kabel – Accessoire tas Alleen de vervangende vleugels krijg je slechts met moeite mee naar de wedstrijd. Eén ding zouden we willen zeggen: één heeft op de homepage van de fabrikant dezelfde mogelijkheid om verschillende apparaten te bestellen, die stil kunnen worden gebruikt. De drone was niet beschadigd in onze test, maar het wordt aanbevolen om altijd een vervanger te hebben en zelfs als je alleen maar streeft naar altijd een drone bij de hand, waarbij de batterij vol is. Bijvoorbeeld, 5 drones kunnen worden opgeladen en achter elkaar worden gebruikt en je hebt een goede 40 minuten opnametijd van waaruit je materiaal kunt verkrijgen. Laten we dus eens kijken naar de foto’s die de camera maakt. De 720 pixels kunnen iets meer zijn, maar vooral bij privégebruik is dit meestal niet meer nodig. Daarom waren we hiermee tevreden. Het beeldmateriaal is echter vrij goed en mooie vakantiefoto’s kunnen zonder problemen worden gemaakt. Al met al waren we erg blij met de drone en bevalen het hier graag aan.

Algemene Drone 720x-ervaringen

Al met al is de ervaring met de drone zeer positief en onderstreept wat we al in onze test hebben uitgelegd. De meeste particulieren zijn tevreden over de kwaliteit en willen ook graag profiteren van het aanbod om meerdere tegelijk te bestellen en zo een langere termijn te garanderen als ze een video willen maken. De meesten van hen vinden ook dat de accessoires inbegrepen zijn en dat de batterij vervangbaar is. U beschreef dat met een defecte drone de batterij nog steeds kan worden verwijderd om deze in een ander model te gebruiken. De compatibiliteit is hier in elk geval gegarandeerd.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Zijn er bekende problemen met de Drone 720x?

Tot nu toe zijn er geen problemen met Drone 720x bekend. Het doet zijn werk perfect, de batterij blijft 8 minuten lang mee en neemt niet af, zelfs niet als de batterij meerdere keren wordt opgeladen. We kunnen geen verdere nadelen of problemen vinden. Zelfs niet na een langetermijntest.

Waar kan ik de Drone 720x kopen?

Wij adviseren de weg altijd rechtstreeks naar de fabrikant. Dit biedt voor de Duitse markt zijn drones op de website, die zeer gebruiksvriendelijk is ontworpen en dus een eenvoudige bestelling toestaat. Hier is ook de invoer van hogere inkoopnummers mogelijk. Dus de fabrikant verkoopt ze aan 1, 2, 4, 10, 15 en 20 stuks. Er zijn ook andere extra aanbiedingen, zoals de bestelling van 2 stuks, waarvoor je 1 drone gratis krijgt. Er is ook een aanbod waarbij 3 drones zijn inbegrepen en je krijgt er nog 2 gratis. De prijs daalt met elk hoger aanbod. Over het algemeen kost een drone echter 198 euro, maar de fabrikant heeft ook aanbiedingen in het assortiment waarbij de drone slechts 99 euro kost. De bezorging is meestal gratis, maar u moet de voorwaarden van tevoren lezen. Nadien is alleen de vermelding van de contactgegevens nodig en de keuze van de betalingsmogelijkheid. Zowel creditcard als Paypal zijn beschikbaar en maken de aankoop zo veilig.

Overzicht
Datum
Artikel
Drone 720x
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
ArthroNeo
Gezondheid

ArthroNeo beoordelingen, korting en kopen

Next Post
nidora
Gezondheid

Nidora beoordelingen, korting en kopen