Eco Slim beoordelingen, korting en kopen

Feiten en Eco Slim ingredienten

Eco SlimOvergewicht is vandaag een groot probleem. Het gaat niet om een ??paar kilo te veel op de heupen, maar om een lichaam te overlopen door ongezonde voeding. Verder moet het gewicht uiterlijk worden verlaagd zodra de body mass index, kortweg BMI, de waarde 30 bereikt. Vanaf een BMI van 30, worden mensen beschouwd als obees, dat wil zeggen zwaarlijvig. Een BMI van 18,9 tot 24,9 geeft aan dat de mens van normaal gewicht is. Dit betekent dat het bereiken of behouden van een gezond normaal gewicht niet betekent dat u dun hoeft te zijn. Als u een BMI tussen 25 en 29,9 heeft, moet u letten op mogelijke fysieke problemen, zoals problemen met de circulaire darm en gewrichtspijn. Over het algemeen is het raadzaam om gezondheidsredenen binnen het bereik van het normale gewicht te vallen. Iedereen die wil afvallen, vindt online, in advertenties en in veel apotheken verschillende middelen die snel en gezond gewichtsverlies beloven. Een van deze remedies is Eco Slim. De remedie is een vetverbrander en de fabrikant beweert dat je in slechts enkele weken met dit product tot 12 kg kan verliezen. We hebben de vetverbrander nader bekeken en geven hieronder een samenvatting van tests, ervaringen en effecten van de remedie. Eco Slim wordt gedistribueerd door het bedrijf Native Remedies en is beschikbaar in druppelvorm. Het product is puur plantaardig en zou de verbranding van vet moeten stimuleren. Door het verhogen van de vetverbranding moet de klant natuurlijk gewicht verliezen en zijn streefgewicht bereiken. Volgens de fabrikant zijn voedingsmiddelen met synthetische conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen de reden waarom de spijsvertering niet goed werkt en er vetophopingen plaatsvinden. Met een vetverbrander moet vet worden gebonden en niet in het lichaam komen.

Het puur plantaardige dieet bevat de volgende stoffen:

 • Chitosan
 • L-carnitine
 • algenkanaal
 • guarana-extract
 • barnsteenzuur
 • Jamaica-tijm-extract
 • Cafeïne
 • B-vitamines (B2, B5, B6, B8 en B12)

Welk effect het product en de afzonderlijke componenten hebben, leggen we hieronder uit.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe werkt het Eco Slim effect?

De werkingswijze van vetverbranders is bekend en wordt gewaardeerd in de dieetindustrie. De vetten in de voeding mogen niet in de bloedbaan terechtkomen, maar zijn gebonden aan het spijsverteringskanaal en worden uitgescheiden in de darmen. De fabrikant van dit voedingssupplement stelt ook dat de druppels een regulerend effect hebben op de bloedsuikerspiegel, het metabolisme stimuleren, het hongergevoel verminderen en, dankzij het effectieve mengsel van stoffen, een natuurlijke vetverbrander produceren. We hebben gekeken naar de afzonderlijke componenten van het dieet en beschrijven hieronder de effecten van de stoffen.

 • Chitosan wordt ook poly-D-glucosamine genoemd en is een biopolymeer. Hoewel dit biopolymeer synthetisch kan worden geproduceerd, komt het ook van nature in sommige schimmelsoorten voor. Het chitosan kan worden verkregen uit de celwand van schimmels en is dus een natuurlijke polymeersamenstelling. Het polymeer is in staat om vele malen de netto massa van vet te binden. Dit betekent dat zelfs kleine hoeveelheden voldoende zijn om veel vet uit het voedsel te filteren. Door het vetbindende effect ontvouwt chitosan zich al in de maag, waardoor het vet de bloedbaan niet kan binnendringen. De vetbindende capaciteit van chitosan is wetenschappelijk bewezen.
 • L-carnitine is een van nature voorkomende chemische verbinding die wordt aangetroffen in voedsel, vooral in vleesproducten. L-carnitine komt ook voor in het menselijk lichaam en speelt een rol bij het metabolisme van vetzuren. De vetzuren zijn op hun beurt nodig voor de groei van skeletspieren. L-carnitine wordt vaak gebruikt door atleten om het lichaam te voorzien van voldoende actieve vetzuren voor spiergroei.
 • Algenextract – De gebruikte algen moeten een werkzame stof bevatten die volgens Japanse wetenschappers in staat is lichaamsvet bij ratten met ongeveer 10% te verminderen. Het actieve ingrediënt activeert een specifieke groep eiwitten die lichaamsvet omzet in warmte en andere vormen van energie. Dit effect is niet aangetoond bij mensen. Wat wel bekend is, is dat bepaalde algenextracten een waterbindend effect hebben en dus vocht uit het lichaam wegspoelen.
 • Guarana-extract – het extract bevat cafeïne en wordt beschouwd als een oppepper. Atleten willen Guarana graag gebruiken om hun metabolisme te verhogen en om meer alert te zijn.
 • Barnsteenzuur – barnsteenzuur wordt gebruikt om giftige stoffen uit het lichaam te spoelen. De stof heeft daarom een ??ontgiftende werking. Naast gifstoffen wordt er natuurlijk veel water weggespoeld.
 • Jamaica-tijmextract – Jamaica-tijm is eigenlijk een specerij en wordt als extract gebruikt in de farmacie en de medische wetenschap voor ademhalingsproblemen. Dit type tijm heeft een slijmoplossend, antiseptisch en antibioticumeffect. Verder wordt gezegd dat deze tijm een ??ontgiftende werking heeft.
 • Cafeïne – evenals het guarana-extract, de cafeïne moet het metabolisme stimuleren en helpen bij vetverlies.
 • B-vitaminen – spelen een belangrijke en vitale rol in het menselijk lichaam. De B-vitaminen helpen u bij. a. Zenuwgroei, celvernieuwing, huid- en haargroei en zijn vitamines belangrijk voor een goed functionerend en sterk immuunsysteem. Bovendien verhogen de gebruikte B-vitaminen (B2, B5, B6, B8 en B12) de vetverbranding.

Hoe gaat de Eco Slim van start?

De aanbeveling van de fabrikant voor inname is als volgt:

 • Los 35 druppels EcoSlim op in een glas water
 • drink de oplossing twee keer per dag bij een maaltijd

De oplossing moet ’s morgens tijdens of na het ontbijt en’ s avonds tijdens of na het diner worden gedronken.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene Eco Slim test

Na een nadere blik op de ingrediënten, is het veilig om te zeggen dat Eco Slim u kan helpen om af te vallen. Het chitosan bindt voedselvetten en helpt na een vetrijke maaltijd, dat er geen vet meer in het lichaam ophoopt. Vanwege de verminderde of onderdrukte vetinname moet het lichaam het opgeslagen vet gebruiken en kan de gebruiker afvallen. Het middel helpt echter niet als mensen verkeerd blijven eten en vooral te veel eten. Als u wilt afvallen, moet u uw dieet veranderen ondanks de vetverbrander en minder calorieën nemen dan het verbruikt. Een ander belangrijk onderwerp is natuurlijk beweging. Wie de druppels wil innemen en tegelijkertijd een dieet verandert, bereikt het doel van het gewichtsverlies natuurlijk nog sneller door fysieke activiteit. Bij het opbouwen van spieren helpt L-carnitine in druppels vetverbranders om voldoende vetzuren aan het lichaam te geven. De druppels kunnen je helpen af ??te vallen en fit te worden, maar zonder een gezond dieet en fysieke activiteit zal de remedie niet succesvol zijn.

Algemene Eco Slim ervaringen

De ervaring met Eco Slim is beperkt, omdat het product vrij nieuw is voor de Duitse markt. De enkele getuigenissen getuigen van het positieve effect en beschrijven dat het product in eerste instantie traag was, maar dat de gebruiker dan 1 kg per dag en in totaal 13 kg is afgevallen. Een andere gebruiker is 10 kg kwijtgeraakt. Voor het ingrediënt chitosan zijn er weer veel ervaringsverslagen en deze getuigen van het vetverlagende effect van de stof. Samenvattend kan worden gesteld dat de druppels helpen bij het afvallen, maar niemand zal 12 tot 13 kg bereiken zonder de conversie van andere factoren (dieet en lichaamsbeweging). Je kunt meer klantervaringen vinden via deze link hier!

Rapport van een gebruiker

 • Dag 1: Ik was zo onder de indruk van Eco Slim, dat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en daarom geen bijwerkingen heeft, mits het correct wordt gebruikt. Ik was zeer gemotiveerd toen ik het product bestelde en het een tijdje probeerde. Op de eerste dag leerde ik de inname van de druppels kennen en raakte ik eraan gewend. De inname was absoluut probleemloos, de druppels komen snel in het water en laten geen negatieve nasmaak achter. Dat was het enige waar ik een beetje bang van was en dat ik het product elke dag moest nemen en dat het niet zou smaken. Maar mijn bezorgdheid was echter volkomen ongegrond.
 • Dag 7: Na een week met Eco Slim is er nog niet veel veranderd. Ik merk echter dat mijn voedselporties een beetje kleiner zijn als ik eet, zelfs als ik honger heb. Het drankje zorg ervoor dat ik minder eet. Bovendien wordt het vet direct gebonden en verwijderd in het voedsel. Ik merkte dat tot nu toe in de reguliere wandeling naar het toilet. Mijn metabolisme is gestimuleerd en ik kan het regelmatig verwachten. Echt een pluspunt!
 • 14e dag: twee weken na de start van de intake kan ik Eco Slim al aanbevelen en alleen om de stofwisseling te stimuleren. Ik kan regelmatig naar de wc gaan, terwijl tegelijkertijd het vet wordt verbrand, wat ik net zo goed neem als wat er met mij is begonnen. Ik merk ook eerste successen op de schalen die wat beknopter zijn. Ik ben trots op mezelf en ik weet zeker dat ik het dieet op gang zal houden. Het hele ding heeft al één voordeel: ik hoef niets te doen in mijn dieet, hoewel steeds vaker de gedachte in mij opkomt dat ik dit misschien zou moeten veranderen.
 • 21e dag: na drie weken heb ik ook de eerste veranderingen in mijn dieet doorgevoerd. Het feit dat de porties niet meer zo groot zijn, ik blijf afnemen en sporten versterkt het geheel alleen maar meer. Ik ben tot nu toe erg tevreden en ik kan zeggen dat ik zeker nog een pond zal blijven verliezen. Mijn streefgewicht is nog steeds een beetje slecht, maar ik ben ervan overtuigd dat ik het met Eco-Slim kan doen. Overigens, onderweg zijn is geen probleem als ik met mijn vriendinnen op reis ben. Dat maakt de dingen natuurlijk heel gemakkelijk.
 • 30e dag: een maand na de eerste dag van inname, heb ik al meer gewicht verloren met Eco Slim dan met veel andere diëten en zie ik de resultaten heel duidelijk in de spiegel. Overal waar onaangename vetophopingen zich hadden opgehoopt, was er niet langer een hobbel die door de kleding opdoemde. Dus ik ben tot nu toe erg tevreden.
 • Dag 60: Ik heb mijn dieet aangepast aan mijn gewoontes, maar ik zorg er altijd voor dat ik niet te veel eet, laat staan ??dat ik teveel toevoeg aan de slechte dingen. Hoewel het nog steeds niet uit is dat er af en toe fastfood op de tafel ligt, is dat niet meer zo tragisch met Eco-Slim.
 • Dag 90: Ik zou Eco Slim willen aanbevelen aan iedereen die moeite heeft met andere diëten. Het helpt echt en wordt op natuurlijke wijze geproduceerd – een absoluut voordeel ten opzichte van andere producten.

Zijn er Eco Slim bijwerkingen bekend?

Er zijn geen bijwerkingen waargenomen bij het gebruik van Eco Slim. Echter, iedereen die allergisch is voor een van de genoemde ingrediënten of die gevoelig is voor een van de stoffen, mag de vetverbrander niet gebruiken. Chitosan kan een vette ontlasting veroorzaken, omdat chitosan meer vetten bindt.

Waar kan ik Eco Slim kopen?

U kunt Eco Slim rechtstreeks bij de fabrikant krijgen. Op de website van de fabrikant komt u door te klikken op de volgende knop! Bovendien biedt de fabrikant momenteel 50% korting op zijn product.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt de Eco Slim prijs beoordeeld?

De prijzen van het product zijn gespreid en afhankelijk van het aantal pakketten. Een pakket kost door de 50% korting momenteel slechts 49 euro (normale prijs 98 euro) en 3 pakketten zijn beschikbaar voor de prijs van twee pakketten voor 98 euro. Elke verpakking bestaat uit een fles met druppels. Bovendien is er nog een pakketgrootte beschikbaar. Als u vijf packs wilt kopen, hoeft u slechts drie packs te betalen en krijgt u twee packs gratis.

Conclusie voor het product

De druppels kunnen worden gebruikt voor vetreductie. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de compatibiliteit voordat u de druppels koopt en de arts om advies te vragen om een ??gericht en vooral gezond gewichtsverlies uit te voeren.

Overzicht
Datum
Artikel
Eco Slim
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
City Lips
Schoonheid

City Lips beoordelingen, korting en kopen

Next Post
hydraxil
Schoonheid

Hydraxil beoordelingen, korting en kopen