Fresh-R beoordelingen, korting en kopen

Vooral als de droge zomer terugkomt, zijn luchtbevochtigers een welkome afwisseling van de verder droge woonkamer. Het geeft je niet alleen het gevoel alsof je in de woestijn bent op een droge dag. Het leidt ook tot gezondheidsproblemen. Niet voor niets is de consumptie van neusspray of soortgelijke producten in de zomer altijd hoger. Omdat je neus voortdurend jeukt, is hij droog en anders krijg je de indruk dat je niet kunt ademen. Daarom is een luchtbevochtiger een welkom alternatief voor het verder droge huis. Als deze luchtbevochtiger ook is uitgerust met een airconditioningsysteem, kan er niets misgaan. Dus laten we vandaag eens kijken naar de Fresh-R. Een luchtbevochtiger die ook een heel ander klimaat in de woonkamer kan brengen.

Wat is Fresh-R?

Dit apparaat is een luchtbevochtiger en airconditioner in één. De fabrikant adverteert met verschillende functies, die met name in het warmere jaargetijde een echt alternatief kunnen vormen voor de gebruikelijke airconditioning. Hier zijn een paar hoekstenen die de fabrikant voor u in petto heeft:

 • individuele luchtbevochtiger
 • Bewegingsmelder voor het automatisch in- en uitschakelen van de bewegingsmelder
 • drie verschillende snelheden
 • USB-voeding
 • Waterreservoir voor 10 uur looptijd
 • klein en compact

fresh-r

Door zijn grootte is Fresh-R ideaal voor reizen en vakanties en kan het gemakkelijk worden meegenomen. Vooral in benauwde hotelkamers werkt de airconditioning niet wanneer u dat het meest nodig heeft. Fresh-R is klein, er zijn drie sterktes voor aanpassing en het kan eenvoudig via een USB-aansluiting van stroom worden voorzien. Het is ook energiebesparend omdat het een bewegingsmelder bevat die pas start wanneer het een beweging in de omgeving detecteert. De lucht kan individueel bevochtigd worden. De airconditioner heeft daarom alle belangrijke voorwaarden die u nodig heeft.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar is de luchtbevochtiger voor?

In benauwde kamers overwegen veel mensen of ze een airconditioner moeten kopen. Het probleem: zo’n airconditioner is niet alleen erg luidruchtig, het kost ook veel geld. En niet alleen in de aankoop. Als het wordt gebruikt, verbruikt het veel elektriciteit en water en is het ook niet erg milieuvriendelijk. Een ander probleem is dat u altijd een specialist moet kennen voor het geval het apparaat defect raakt. Deze luchtbevochtiger is daarentegen klein, handig en snel te vervangen indien nodig. Bovendien heeft het alle functies van een groot airconditioningsysteem en is het ook ideaal om de lucht te bevochtigen.

Waarom heb ik Fresh-R nodig?

Een luchtkoeler is vooral geschikt voor mensen die in de zomer een aangenaam klimaat in hun eigen vier muren willen hebben. Tegelijkertijd willen ze echter geen airconditioningsysteem installeren. Vooral ’s nachts maakt het veel lawaai, zodat slapen niet meer mogelijk is. Daarom is het apparaat geschikt voor iedereen die verlangt naar de voordelen van een airconditioner, maar niet het geld heeft om het te kopen, of in het algemeen weigert, om welke reden dan ook. De airconditioner kan gemakkelijk in de slaapkamer of woonkamer worden geplaatst. Waar er ruimte is. Het maakt niet uit of het jong of oud is, de unit is geliefd bij elke generatie en er zijn veel mensen die het niet willen missen na het uitproberen.

airconditioning

Hoe wordt het Fresh-R gebruikt?

Het gebruik van het apparaat is volledig ongecompliceerd en kan daarom ook gebruikt worden door mensen die geen andere technische vaardigheden hebben. Het enige wat u hoeft te doen is de watertank van de airconditioner te vullen en terug te plaatsen. Dan zet je gewoon de luchtkoeler aan en je bent klaar om te gaan. Het is alleen van cruciaal belang dat het snelheidsniveau wordt ingesteld met de knoppen aan de bovenkant. Dit betekent: hoe hoger de snelheid, hoe hoger de koeling. Indien nodig kan de bewegingsmelder ook worden ingeschakeld, die het apparaat alleen inschakelt als er iemand in de buurt is. Anders schakelt de luchtkoeler zich na ongeveer 10 uur weer uit omdat het water moet worden bijgevuld.

Ga dan gewoon verder zoals hierboven beschreven.

Wat zijn de voor- en nadelen van het Fresh-R?

Elk gadget heeft zijn eigen voor- en nadelen, waarover u zich moet informeren voordat u het koopt. Daarom hebben we alle parameters samengevat en duidelijk gepresenteerd:

Voordelen

 • meerdere functies in één
 • makkelijke bediening
 • Stroomvoorziening via USB
 • 10 uur kilometrage in één stuk
 • ook een goed alternatief onderweg

keerzijden

 • geen enkele bekend

De luchtkoeler loopt tot 10 uur achter elkaar, terwijl andere slechts 5 tot 6 uur draaien. Het is gemakkelijk mee te nemen als je onderweg bent, dus het houdt elke hotelkamer koel. Bovendien wordt de voeding eenvoudig via USB aangestuurd. Dit betekent dat als u een laptop bij u heeft, u het apparaat daar eenvoudigweg kunt aansluiten of een geschikte adapterstekker kunt gebruiken, die vervolgens in het stopcontact wordt gestoken. Er zijn dan ook geen problemen met andere standaarden voor stopcontacten in andere landen. De voordelen zijn duidelijk.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene Fresh-R test en kwaliteitskenmerken

We hebben wat beter naar de airconditioner gekeken en wilden hem uitproberen. Ten eerste ziet de luchtkoeler er zeer vriendelijk uit, de bediening is kinderspel. Iemand die nog nooit eerder zoiets met hem te maken heeft gehad, zal alles voor zichzelf ontdekken. Allereerst is het belangrijk om het water bij te vullen voordat u het inschakelt. De airconditioner koelt de temperatuur in de kamer langzaam tot matig af, of het nu gaat om een slaapkamer of een woonkamer. Het duurt een tijdje voordat je het even aangenaam hebt om af te koelen, maar deze temperatuur blijft constant. De looptijd van 10 uur is goed begrepen, we zijn er bijna 10 uur mee doorgegaan. De bewegingsmelder werkt ook perfect.

Airconditioning op kantoor

We gaven het apparaat ook aan een collega die herhaaldelijk problemen had met een droge neus en ze probeerde het een aantal nachten uit. Ze klaagde over veel minder problemen tijdens de nacht en voelde zich over het algemeen veel beter. Daarom willen we het apparaat graag een goede beoordeling geven en aanbevelen aan anderen.

Ook de kwaliteit van de afwerking en presentatie is indrukwekkend.

Algemene Fresh-R ervaringen en meningen

Tijdens onze test en onderzoek zijn we op zoek gegaan naar verdere meningen van mensen die al ervaring met het Fresh-R hadden opgedaan. De gevonden rapporten waren over het geheel genomen positief, dus we denken dat ze ook heel goed met het apparaat konden opschieten. Veel gebruikers bevelen de luchtkoeler aan bij anderen en denken dat het een goed alternatief is voor de gewone airconditioning. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!*

Zijn er problemen bekend met Fresh-R?

De airconditioner heeft geen problemen veroorzaakt terwijl we ermee bezig waren. Een groot voordeel is dat er toch al een goed begrepen tijd van 10 uur als rijtijd wordt gegeven. Bij andere apparaten, die maar vijf of zes uur per keer werken, zijn er ’s nachts problemen als het waterreservoir plotseling leeg is. Dit was echter niet het geval met deze luchtkoeler.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar kan ik Fresh-R kopen?

Het apparaat kan het beste rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht. Hij biedt zijn producten online aan op zijn eigen homepage. Er zijn ook zogenaamde staffelprijzen, waarmee men meerdere apparaten tegen een gunstige voorkeursprijs kan ontvangen. In dit geval is het dan ook mogelijk om meerdere kamers uit te rusten met het apparaat en hoeft er niet constant een apparaat van A naar B te slepen. De fabrikant biedt soms ook gratis verzending aan. Dit is zelf zeer snel en daarom is het apparaat na de bestelling binnen minder werkdagen bij de besteller. Het gaat eigenlijk helemaal niet beter. Daarnaast biedt de inbrenger een extra 3-Jahres-Garantie aan, die men aanvullend kan aanschaffen, om zo nog meer zekerheid te krijgen.

effectieve airconditioning

Fresh-R Technische details

Over de technische details van de luchtkoeler is relatief weinig bekend. Maar hier is een samenvatting van wat we weten:

 • Bewegingsmelder
 • drie snelheden
 • Stroomvoorziening via USB

In het algemeen is dit alles wat u moet weten over dit apparaat. Het is klein en compact, gemakkelijk mee te nemen op reis en de watertank biedt tot 10 uur functionaliteit. Aangezien het apparaat via USB op de voeding is aangesloten, kunt u ervan uitgaan dat het relatief weinig stroom verbruikt en dus zijn grote tegenhanger, de airconditioner, voor is.

Beoordeling en aanbeveling voor Fresh-R

Over het geheel genomen vinden wij dit apparaat een uitstekend alternatief voor het typische airconditioningsysteem, omdat het veel functies heeft en een ruimte net zo goed en veel energiezuiniger koelt. We kunnen het daarom aanbevelen aan anderen en geloven dat het een verrijking is voor iedereen die in de zomer niet meer wil zweten en zelfs problemen kan hebben met een droge neus. Een echte aanbeveling van ons!

Informatie aan de inbrenger en/of verzendpartner

Het Fresh-R wordt verkocht door Hyper Sls Ltd, gevestigd in Hong Kong. Hier zijn alle details die we erover hebben:

Hyper Sls Ltd.

7/F, Het Grande-gebouw

398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hongkong, Kowloon.

We konden geen verdere informatie over de aanbieder verkrijgen.

Lijst van bronnen en verdere links
 1. https://cooperandhunter.nl/functies-van-airconditioning
 2. https://nl.wikipedia.org/wiki/Airconditioning

Fresh-R

6.4
Materiaal 8.5
Toepasselijkheid 8.0
Gebruik 9.0
Prijs 0.0
Previous Post
airphones
Gadgets

Airphones beoordelingen, korting en kopen

Next Post
magneto 500 plus
Voeten

Magneto 500 Plus beoordelingen, korting en kopen