Ionic Spa Shower beoordelingen, korting en kopen

Voor de meeste mensen is het genieten van de eerste douche in de ochtend het mooiste wat er is. Niet alleen ontspant het je, het geeft je ook de energie die je nodig hebt voor de komende dag. Maar ook ’s avonds kan een douche gewoon ontspannend zijn als u alle stress van de dag wilt afschudden. Het hier gepresenteerde model is een douchekop die de spa-ervaring thuisbrengt. Het kan in verschillende posities worden gebracht om de douche-ervaring te verbeteren. Er worden verschillende eigenschappen gebruikt, zoals de instelbare douchestraal en het verversen van het water, dankzij de geïntegreerde minerale stenen. De douchekop heeft ook een zeer solide en mooi design en is daarom de ideale aanvulling op elke badkamer.

Wat is een Ionic Spa Shower?

Het hier gepresenteerde Ionic Spa Shower is een douchekop die een veel betere douche-ervaring mogelijk maakt door het water te ioniseren. De fabrikant vat de voordelen als volgt samen:

 • dekt de gebruiker van de douche af met stoom of motregen
 • eenvoudige installatie
 • milieuvriendelijk ontwerp en hoge waterbesparing
 • geïntegreerde ionische biominerale stenen, die de huid zachter en gladder doen lijken.
 • mooi en solide ontwerp
 • vermindert vermoeidheid, elimineert schilferige huid en verbetert zowel de hydratatie als de celregeneratie

ionic spa shower

Al met al levert deze douchekop alles wat u van een evenwichtige douche-ervaring mag verwachten. Het geeft je de energie die je nodig hebt om de dag beter door te komen en is een verzachtende behandeling voor je huid die je niet meer wilt missen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar dient de Ionic Spa Shower voor?

Het is nu algemeen bekend dat de ionisatie van water een meer verkwikkende werking kan hebben en dus meer energie kan leveren. Het water voelt beter aan en de douche-ervaring is heel anders. De verstelbare douchekop maakt het comfortabel voor iedereen en de waterstraal kan optimaal worden afgesteld om het uiterst aangenaam te maken. Het biedt nog een ander aspect: als u extreem kalkhoudend water in uw huis heeft, kan het uw huid beschadigen. Door de geïntegreerde stenen en de ionisatie heeft het water niet meer zo’n schadelijk effect op de huid. Hoewel het lelijke roos van de huid verwijdert en een zachtere textuur geeft, is het veel gezonder dan een normale douchekop.

Waarom heb ik de Ionic Spa Shower nodig?

In principe kan iedereen die een speciale douche-ervaring wil, de douchekop gebruiken. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of je nu een man of een vrouw bent. De gadget brengt je een stuk verder in de ochtend omdat het de ervaring van het kuuroord direct naar huis brengt en je de dag zo veel meer ontspannen begint. Het wordt niet echt beter dan dat. In principe zou iedereen het moeten uitproberen en er zijn eigen ervaringen mee moeten maken.

Hoe wordt het Ionic Spa Shower gebruikt?

Het voordeel is dat het eenvoudig kan worden aangesloten op een normale doucheaansluiting. Schroef gewoon de oude douchekop los en bevestig de nieuwe douchekop op dezelfde plaats. Het is niet nodig om hiervoor extra gereedschap te gebruiken. Daarna wordt het water eenvoudigweg aangezet en bent u klaar om te gaan. Ook moet worden opgemerkt dat de douchestraal door de kop van het apparaat kan worden vervangen. Hier leidt een rotatie tot een iets stevigere waterstroom, maar met de andere instelling is het een aangename regenbui.

douche

Gewoon rechtdoor, zoals je wilt. Er is absoluut niets meer aan de hand.

Wat zijn de voor- en nadelen van hetIonic Spa Shower?

Hieronder willen we graag een overzicht geven van alle voor- en nadelen van de gadget. Het is altijd raadzaam om dit te weten voordat u de gadget koopt.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Voordelen

 • Gemakkelijk aan te sluiten
 • maakt het water veel zachter dankzij de ionisatie…
 • is beter voor de huid
 • kan door iedereen worden toegepast
 • individuele aanpassing mogelijk

keerzijden

 • geen enkele bekend

De voordelen zijn duidelijk. Als je eenmaal de douchekop hebt geprobeerd, wil je het meestal niet meer zonder. Het wordt eenvoudigweg aangesloten via de gebruikelijke doucheslang, waarna alles als vanzelf gaat. Als u wilt, kunt u de kracht van de douchestraal individueel aanpassen. Voor de huid is deze ionisatie in ieder geval veel aangenamer, omdat ze zachter en gladder wordt door het veranderde water. De kop heeft ook een zeer mooi design, dat naadloos aansluit op uw eigen badkamer. Het kan gebruikt worden door iedereen die het gewoon wil uitproberen. Het kan niet beter worden dan dat.

Algemene Ionic Spa Shower test en kwaliteitseigenschappen

We wilden meer weten en probeerden het Ionic Spa Shower zelf uit. Al bij het uitpakken merkten we de goed verwerkte kwaliteit. Als u uw hoofd in de hand houdt, zult u merken dat kwaliteit hier aan de orde van de dag was. De teelt was toen kinderspel. Gewoon de oude uitzetten, dan de nieuwe aanzetten en zo veel mogelijk vastdraaien. Klaar! We hebben daarna het water aangezet. Het is niet alleen leuk om te zien hoe het water door de stenen heen komt, maar ook de douchestraal is veel aangenamer op de hand. Een echte douche achteraf was zeer ontspannend. De straal kan ook worden vervangen door de douchekop te draaien. Dit is heel eenvoudig.

douchekop

Ook hier was de kwaliteit merkbaar. Wat voelt hobbelig met andere fabrikanten, alsof men iets zou breken, was hier veel robuuster van de voorwaarde. Al met al waren we zeer tevreden over het apparaat en willen we het graag aanbevelen aan anderen. Wij geloven dat zo’n ochtenddouche u overdag veel meer energie geeft en voor optimale ontspanning zorgt.

Ervaringen en meningen van generaal Ionic Spa Shower

Tijdens ons onderzoek zijn we ook op zoek gegaan naar andere ervaringsverslagen, omdat we wilden weten wat anderen vonden van het gebruik van de douchekop. De meesten van hen kochten het in eerste instantie omdat het er prachtig uitzag. Ze kregen dan de kwaliteiten voor zichzelf te voelen. Ze vonden de douche zeer aangenaam. Zowel jongeren als ouderen profiteerden van de ionisatie. Sommigen meldden bijvoorbeeld een vrij onzuivere huid die wordt veroorzaakt door de kou die in het water sluimert. Na een paar weken met de nieuwe douchekop was de huid sterk veranderd, was de huid gladder geworden en leek schoner. De meesten waren zeer tevreden over het Ionic Spa Shower en willen het graag blijven gebruiken. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!*

Zijn er problemen bekend met de Ionic Spa Shower?

Een klein probleem is dat de geïntegreerde stenen na verloop van tijd kunnen slijten en vervangen moeten worden. In dit geval is er echter geen vervanging. Daarnaast duurt dit meestal zo lang dat de investering in een nieuw hoofd aan te bevelen is. Het voordeel hiervan is dat het goedkoop is om te kopen en het zou daarom geen probleem moeten zijn om de douche-ervaring te verbeteren door simpelweg een nieuwe te kopen. De beste manier om dit te doen is gebruik te maken van de mogelijkheid om meerdere producten vooraf te bestellen, die nog goedkoper zijn in prijs. De volgorde is dus zelfs ideaal.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar kan ik een Ionic Spa Shower kopen?

In principe is de eenvoudigste manier om het gewoon van de fabrikant te kopen. Dit heeft niet alleen het voordeel dat je het origineel krijgt, maar kan er ook van uitgaan dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt. U moet ook vermelden dat de fabrikant van tijd tot tijd goede aanbiedingen op het net zal plaatsen, die dan nog goedkoper zullen zijn. Het is daarom de moeite waard om vaker langs te komen. Eenmaal besteld – wat overigens heel eenvoudig is via de website – krijgt u het apparaat ook relatief snel, omdat de fabrikant het snel verzendt. Als betalingsmogelijkheden zijn er enkele opties, die men kan gebruiken. Daarom is het ook zo risicoloos mogelijk, als men hier koopt. Gewoon een geweldige aanbeveling!

Ionic Spa Shower technische details

Wat de technische eigenschappen betreft, willen we deze graag samenvatten in de volgende lijst:

 • eenvoudige installatie op een normale doucheaansluiting
 • Geïntegreerde ionische biominerale stenen
 • stevig, mooi en duurzaam ontwerp

Bovendien is de kop gemaakt van een zeer robuuste en hoogwaardige kunststof die veel kan weerstaan. Over de technische voordelen valt verder niets meer te zeggen. Het apparaat is ideaal voor dagelijks gebruik en de ionisatie van het water zorgt voor een aangenaam ontspannen douche-ervaring.

douches gezondheid

Evaluatie en aanbeveling van de evaluatie en aanbeveling van de Ionic Spa Shower

Samenvattend kan worden gezegd dat het hoofd een veel betere en vooral meer ontspannen douche-ervaring biedt. Het is eenvoudig te installeren en overtuigt door zijn hoge kwaliteit, die ook zeer robuust is. Tijdens het douchen kan de straal ook worden gewisseld door het hoofd te draaien, wat u het gevoel geeft direct in de spa te staan en te genieten van een ontspannende douche. Dankzij de ioniserende stenen wordt het water veel zachter en krijgt u de energie die u nodig heeft voor de komende dag. Een douche is bijna nooit beter geweest. Bovendien spreekt het voor zich dat het bestellen via de fabrikant bijzonder eenvoudig is en dat de betaling ook zeer risicoloos is. De gebruikers die voor het Ionic Spa Shower hebben gekozen, willen het niet meer missen, laat staan dat ze een normaal hoofd voor de douche willen gebruiken. Al met al een zeer positieve aanbeveling.

Informatie aan de inbrenger en/of verzendpartner

De provider heeft zijn bedrijf in Hong Kong en heet Hyper SIs Ltd. Meer is helaas niet bekend over hem.

Lijst van bronnen en verdere links
 1. http://www.voedingenkankerinfo.nl/heeft-het-drinken-van-basisch-water-een-gunstige-invloed/
 2. https://aqua-aurora.nl/ervaring/gezondheid-begint-bij-de-basis-water/

Ionic Spa Shower

8.4
Materiaal 8.5
Toepasselijkheid 8.5
Gebruik 8.0
Prijs 8.5
Previous Post
Crypto Genius
Crypto Robot

Crypto Genius beoordelingen, korting en kopen

Next Post
airphones
Gadgets

Airphones beoordelingen, korting en kopen