Keyless Pro beoordelingen, korting en kopen

Iedereen die kan klagen over pijn in de polsen weet dat het toetsenbord altijd te hoog is voor de computer. Het resultaat is een onaangename knik, die op de lange termijn leidt tot het carpaal tunnelsyndroom, of onaangename tendosynovitis. In sommige gevallen is het toetsenbord echter onaangenaam om op te schrijven. In dit geval kan het virtuele toetsenbord Keyless Pro helpen. Het projecteert zichzelf eenvoudigweg op het oppervlak en creëert zo een plat toetsenbord waarvan niet alleen de polsen profiteren. Tegelijkertijd wordt het ook gebruikt wanneer er geen toetsenbord beschikbaar is. We willen ze hieronder graag voorstellen en hun mogelijkheden belichten.

Wat is de Keyless Pro?

De Keyless Pro is een virtueel toetsenbord dat met een laser op een tafel of oppervlak kan worden geprojecteerd. Dit betekent dat u uw gebruikelijke toetsenbord niet meer hoeft te gebruiken en dat u zich niet meer ongemakkelijk voelt bij het typen. Bovendien biedt de QWERTY-indeling van het toetsenbord een muisfunctie, zodat u het praktisch zonder kunt. Het voordeel: het Keyless Pro is compatibel met tal van systemen en is vooral gemakkelijk te gebruiken als u alleen op uw smartphone of tablet wilt schrijven. Hier is een overzicht:

 • ingebouwde lithium-ion-polymeerbatterij voor een lange levensduur van de batterij
 • compatibel met veel besturingssystemen
 • QWERTY lay-out, inclusief vele snelkoppelingen
 • inclusieve muismuisfunctie
 • tot 350 woorden per minuut
 • ongecompliceerde aansluiting

Keyless Pro

Deze functies tonen al aan dat het toetsenbord een ideale uitbreiding is voor het gebruik van mobiele apparaten. Vooral als je veel onderweg bent, loont de kleine gadget zich in ieder geval en maakt het intypen van langere zinnen eenvoudiger en ongecompliceerder.

Waarom helpt de Keyless Pro?

U kent het probleem dat een smartphone toetsenbord altijd te klein is. Hetzelfde geldt voor sommige tabletten. Maar als je van reizen houdt en niet wilt missen bij het surfen op het internet, het plaatsen in forums of het schrijven van andere dingen op het internet, kun je dit virtuele toetsenbord gebruiken. Het wordt eenvoudigweg aangesloten op het apparaat en projecteert vervolgens een toetsenbord in de QWERTY-layout op de tabel of het bijbehorende document. In principe is het daarom heel eenvoudig om uw tien-vinger schrijfsysteem onderweg te gebruiken zonder dat u een beroep hoeft te doen op het kleine toetsenbord van het apparaat. Het lasertoetsenbord maakt het werken dus enorm gemakkelijker en alles gaat gemakkelijker met de hand.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarom heb ik de Keyless Pro nodig?

Het apparaat is vooral gericht op mensen die graag veel reizen en altijd hun smartphone of tablet bij zich hebben. En voor degenen die graag op het internet surfen en niet zonder een goede schrijfhulp willen. Het apparaat kan door jong en oud gebruikt worden omdat het zeer eenvoudig te gebruiken is. Bovendien maakt het geen verschil wie het lasertoetsenbord gebruikt, zelfs niet bij de seksen.

Het werkt met alle apparaten met een modern besturingssysteem en is daarom een ideale begeleider voor onderweg.

Hoe wordt het Keyless Pro gebruikt?

De toepassing van het lasertoetsenbord is eigenlijk vrij eenvoudig. Het is een klein doosje van kunststof, dat met een kabel is verbonden. Deze wordt eenvoudigweg in de laadaansluiting van het betreffende apparaat gestoken. Als het in plaats daarvan op de computer is aangesloten, kan het ook via de USB-poort worden aangesloten. Het virtuele toetsenbord wordt dan geprojecteerd op het gebied direct voor de kleine doos. Op deze manier bent u niet eens ver van het oorspronkelijke apparaat verwijderd en kunt u het virtuele toetsenbord zonder problemen gebruiken. Meer informatie vindt u in de meegeleverde gebruikershandleiding, die ook enkele vragen beantwoordt.

virtueel toetsenbord

Welke voor- en nadelen heeft het Keyless Pro?

Zoals elke gadget heeft het virtuele toetsenbord zijn voor- en nadelen, die we hieronder in detail willen opsommen. Dit kan ook uw aankoopbeslissing beïnvloeden.

Voorwaarden

 • Ongecompliceerd schrijven onderweg
 • compatibel met sommige besturingssystemen
 • Eenvoudig draagbaar toetsenbord
 • geen problemen met de toepassing
 • toetsenbord in klein formaat

Nadelen

 • alleen beschikbaar in QWERTY lay-out alleen in QWERTY lay-out

Zoals u kunt zien, zijn de voordelen duidelijk. Het apparaat is veel kleiner dan een normaal toetsenbord. Daarom is het zo goed om mee te nemen. Het enige nadeel is dat het wordt geleverd in de Engelse lay-out en er is geen versie in het Duitse toetsenbord. Maar dit detail moet duidelijk overwonnen worden, als men alle andere voordelen belicht. De verbinding is eenvoudig, het werkt samen met tal van systemen zonder dat u deze hoeft te vervangen en het garandeert dat u altijd een comfortabel toetsenbord bij u heeft als u onderweg bent. Wat kan je nog meer vragen?

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene Keyless Pro Test- en kwaliteitskenmerken

We wilden het lasertoetsenbord nader bekijken en hebben daarom een test gedaan. Daarnaast doen zich met deze toetsenborden steeds weer kwalitatieve problemen voor. We wilden er zeker van zijn dat ze niet in het gepresenteerde model voorkwamen. We hebben eerst gekeken naar het vakmanschap. Het maakte een zeer goede indruk. Daarna hebben we het Keyless Pro op onze apparaten aangesloten en uitgeprobeerd hoe snel het Keyless Pro verbinding maakt met onze apparaten. De fabrikant beloofde niet te veel. Eenvoudig loskoppelen en kort daarna wordt het toetsenbord op de tafel of het onderstel geprojecteerd. Trouwens, het maakt niet uit welke onderlaag dit is. Het moet echter vlak en duidelijk zijn. Dus iedereen die tijdens een wandeling op een boomstam zit en daar zijn toetsenbord projecteert, kan dit doen, maar hij zal niet veel zien, want de laser verspreidt zich wat ongecontroleerd.

Maar goed, we hebben eindelijk geprobeerd om een gewone tekst te schrijven in een normaal schrijfprogramma. Het toetsenbord pikt de letters snel op. Maar als je gewend bent om op een QWERTY-toetsenbord te schrijven, zal je een beetje moeten wennen, omdat het een Engelse lay-out heeft. Voor het overige waren we echter zeer tevreden over het product. Het doet zijn werk, maar het is ook niet voor snelle schrijvers. Maar de 350 slagen per minuut maken een comfortabel schrijven zonder druk mogelijk.

Al met al een aanbeveling van onze kant.

Algemene Keyless Pro ervaringen en meningen

In de zoektocht naar informatie zochten we ook naar verdere ervaringsrapporten en konden we er zelfs enkele vinden. Deze waren zeer positief en gaven ons de indruk dat de gebruikers er net zo goede ervaringen mee hadden als wij in onze test. Er waren ook negatieve meldingen, maar tijdens het lezen was het gemakkelijk om te zien dat het probleem een verkeerde werking was of een te hoge verwachting van het apparaat. De gebruikers, die positieve ervaringen hadden met het lasertoetsenbord, wilden het niet meer missen en raadden andere gebruikers daarom aan het te gebruiken. Meer ervaringen van klanten zijn beschikbaar via deze link!*

Zijn er problemen bekend met Keyless Pro?

Zoals reeds beschreven, is het toetsenbord alleen beschikbaar in QWERTY-indeling. Dit is meestal het Engelse toetsenbord, waar de Y op de positie van de Z staat, zoals we die kennen van Duitse toetsenborden. Dus het is een goede verandering als je alleen ervaring hebt met Duitse toetsenborden. Toch moet je het toetsenbord een kans geven, want het maakt het schrijven onderweg een stuk makkelijker. Het is ook belangrijk om niet te snel te typen, aangezien het virtuele toetsenbord slechts 350 toetsaanslagen per minuut kan vastleggen. Alles daarbuiten wordt opgeslokt. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het geen probleem meer.

Waar kan ik Keyless Pro kopen?

Best direct van de fabrikant. Hij biedt het toetsenbord aan via zijn eigen webshop. Het voordeel hiervan is dat niet alleen een eenvoudige bestelling wordt ondersteund, maar ook verschillende betaalmogelijkheden. Hier heeft de gebruiker de vrije keuze tussen creditcard, Paypal en andere opties. Deze zijn allemaal zo risicoloos mogelijk, zodat men zich zeer veilig kan voelen bij de bestelling. De verzending vindt snel plaats en enkele dagen later komt het pakket direct voor de voordeur aan. Het wordt niet echt beter dan dat, maar de fabrikant voegt er nog een toe. Bij hem is het gebruik van bepaalde aanbiedingen ook mogelijk. Hier bestelt men meerdere apparaten tegelijk en ontvangt men ze tegen de voorkeursprijs. Dat betekent dat elk apparaat gunstiger wordt voor zichzelf, hoe meer men bij hen bestelt. Daarom is het zeker aan te raden om direct door de fabrikant te gaan.

Keyless Pro te kopen

Keyless Pro Technische Details

Hier nogmaals een overzicht van alle technische functies die gebruikt worden voor het toetsenbord:

 • Rood infrarood licht
 • toetsafstand van 19 millimeter
 • QWERTY-QWERTY Lay-out
 • geen reflectievlak
 • invoerstroom: 1000 mAh
 • Uitgangsspanning: DV 5V
 • Outputstroom: 1000 mAh
 • Bluetooth-versie: V3.0, HID-profiel versie 1.0
 • kanaalnummer: 79
 • Frequentiebereik: 2402 – 2480 MHz.
 • gewicht: ca. 139 gram

Deze informatie is meestal voldoende om experts ervan te overtuigen dat het toetsenbord alles heeft wat een goed toetsenbord is.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Keyless Pro beoordeling en aanbeveling

Al met al raden we dit product zeer aan omdat het minder ruimte in beslag neemt op de weg dan een gewoon toetsenbord en het schrijven op verschillende apparaten een stuk gemakkelijker kan maken. Het wordt aanbevolen voor alle leeftijdsgroepen. Voor degenen die het geïntegreerde toetsenbord niet onderweg willen gebruiken.

Informatie over de leverancier of verzendpartner

De leverancier komt uit Estland, het volledige adres is: Novads OU, Narva Mnt 7 Tallinn, Estona. Een support e-mail is beschikbaar voor vragen: [email protected] Er is ook een telefoonnummer dat bereikbaar is: +44 20 3808 9234, 24 uur per dag bereikbaar.

Homepage: https://shop.hyperstech.com/ *

source directory en verdere links

Keyless Pro

99.00
8.4

Materiaal

9.0/10

Toepasselijkheid

8.0/10

Gebruik

8.5/10

Prijs

8.0/10
Previous Post

online casino canada

Next Post
Keto Prime Diet
Verlagen Voedingssupplementen

Keto Prime Diet beoordelingen, korting en kopen