LB Smart Wallet beoordelingen, korting en kopen

Als je het merkt, is het meestal te laat om te handelen: Een verloren portemonnee is min of meer een ramp voor iedereen. Niet alleen het geld gaat meestal verloren, maar ook alle credit- en debetkaarten. En in veel gevallen zit dat niet alleen in de portemonnee, maar ook in zaken als het voertuig, het rijbewijs en de identiteitskaart. Dit brengt niet alleen mogelijke trucjesfraude met zich mee, maar vereist ook onmiddellijke actie van de voormalige eigenaar. Daarnaast volgt er veel bureaucratie. Alle documenten moeten immers opnieuw worden uitgegeven. Om dit probleem op te lossen, is de LB Smart Wallet nu beschikbaar. Deze portemonnee biedt niet alleen plaats aan geld en kaartformaten, maar de Bluetooth-technologie maakt het ook mogelijk om iemand te vertellen waar hij zich op dit moment bevindt. We willen het LB Smart Wallet graag meer in detail introduceren en uitleggen waarom het zinvol is om een aankoop te overwegen.

lb smart wallet

Wat is LB Smart Wallet Portemonnee?

Deze portemonnee is een model dat verbinding maakt met een app op de smartphone. Dit is om ervoor te zorgen dat er op een te grote afstand een alarm afgaat. Dit betekent dat u niet langer in de verleiding komt om uw mobiele telefoon thuis te vergeten en dat uw portemonnee door iemand wordt achtergelaten of gestolen. De app kan ook gebruikt worden om de portemonnee te lokaliseren, zodat deze niet meer verloren kan gaan. Al met al biedt de portemonnee de volgende kenmerken:

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

 • Anti-Lost: gaat het verlies van de effectenbeurs tegen
 • u vergeet uw mobiele telefoon niet meer…
 • maakt de aandelenmarkt gemakkelijker te vinden
 • Neemt stemopnames op
 • is altijd klaar voor gebruik (ook als de no-storingsmodus is ingeschakeld)
 • Legt zijn positie vast
 • kan foto’s maken en verzenden
 • geïntegreerd alarm

Deze functies maken het mogelijk om uw portemonnee niet te vergeten of te verplaatsen en zo de hierboven beschreven problemen te vermijden.

Waarom helpt de LB Smart Wallet?

Zoals hierboven vermeld, is het een echte ramp voor iedereen om zijn portemonnee te verliezen of te verliezen. Als het zelfs maar onbewust gestolen is, is het meestal net zo erg. Bovendien bestaat het gevaar dat de persoon niet alleen het geld in ontvangst neemt, maar ook de EG en creditcards, indien mogelijk, laat accumuleren. Om dergelijke gevallen te vermijden, is het hier gepresenteerde LB Smart Wallet ideaal. Dit komt omdat het direct een signaal naar de smartphone stuurt zodra deze zich niet meer binnen een bepaalde straal bevindt. De gebruiker wordt zich hiervan bewust en kan onmiddellijk reageren. Het is ook zeer nuttig in het geval dat de beurs eenvoudigweg wordt verplaatst. Net als bij een sleutelbos is er geen echte manier om het te vinden als er geen sensor op zit. De portemonnee is alleen al om deze redenen ideaal.

Voor wie is LB Smart Wallet het juiste product?

In principe is er geen echte doelgroep voor het LB Smart Wallet, omdat het praktisch een groot voordeel voor iedereen is om er gebruik van te maken. Het spreekt zowel oudere als jongere mensen aan en heeft een neutraal ontwerp dat praktisch is voor iedereen. Bovendien kan het zowel contant geld als kaarten bevatten. Het is daarom in ieder geval uitstekend geschikt voor zowel de jongere als de oudere generatie. Bovendien zijn beiden vergeten hun portemonnee mee te nemen. Het is zelfs geschikt voor mensen die hun portemonnee altijd in hun handtas dragen. Zodra de tas wordt bereikt, wordt het alarm geactiveerd als het zich buiten een bepaald bereik bevindt. Het is daarom niet mogelijk om te veralgemenen op welke doelgroep het LB Smart Wallet is gericht.

Wallet Bluetooth

LB Smart Wallet Technische Details

Laten we nu eens nader ingaan op de technische kenmerken van de beurs. Daar gaat het immers om bij dit product:

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

 • geïntegreerde machtsbank
 • Afstand alarm
 • Hoogwaardige materialen
 • gemakkelijk te gebruiken en te initialiseren
 • compatibel met Android en iOS
 • afstandsfotografie
 • Spraakopname mogelijk
 • lange levensduur van de batterij: tot 1 maand
 • RFID-blokkeerweerstand
 • Lokaliseer mijn portemonnee functie via een tweerichtingsalarmsysteem

Al deze eigenschappen maken het product tot het veelzijdige gebruiksvoorwerp dat u nodig heeft. De compartimenten zijn ook geschikt voor zowel contant geld als kaartformaten. Het is dus geen model waar de techniek goed ontwikkeld is, maar het gebruik wordt beperkt door te weinig compartimenten.

Hoe gebruik ik het product?

Allereerst is het belangrijk om de app te downloaden naar je smartphone. De app heet ‘Bseek’ en is eenvoudig te installeren op de smartphone. Het enige wat u hoeft te doen is de twee componenten via Bluetooth met elkaar te verbinden en u kunt profiteren van de voordelen. Daarnaast zijn er verschillende functies die gebruikt kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Find the portemonnee’, die zal reageren als de afstand groter is dan 33 voet (het gebruikelijke bereik van Bluetooth). Bovendien maakt een dubbelklik op de portemonnee het gemakkelijk om de smartphone te vinden. Als u uw portemonnee daadwerkelijk kwijt bent, kunt u deze vinden met behulp van een app. Het toont de laatst opgenomen positie.

Wat zijn de voor- en nadelen van de LB Smart Wallet?

Zoals elke gadget heeft ook dit apparaat zijn voor- en nadelen, waarvan u zich bewust moet zijn. We hebben daarom één keer van de gelegenheid gebruik gemaakt en duidelijk het volgende samengesteld. Zodat je er zelf een idee van kunt krijgen.

Gps tracker-verbinding

Voordelen

 • licht
 • makkelijke bediening
 • prachtig ontwerp
 • maakt een geluid zodra een van de twee te ver weg is.
 • positieweergave
 • geïntegreerde camera op afstand

keerzijden

 • toont alleen de laatste positie, niet waar deze zich op dit moment bevindt.

De voordelen zijn duidelijk. Een klein nadeel is echter dat als je het toch verliest, alleen de laatst opgenomen positie wordt weergegeven op de smartphone. Dit komt omdat de beurs zelf geen GPS heeft. Het laat u echter bijvoorbeeld zien waar uw portemonnee het laatst was en kan u dus een doorslaggevende indicatie geven van waar de beurs zich op dit moment bevindt. Iedereen die het bijvoorbeeld bij de slagerij heeft achtergelaten, kan er zeker naartoe gaan en vragen of de ruil is gevonden. In veel gevallen is dit voldoende. De beurs is niet moeilijk en kan daarom goed worden meegenomen. Bovendien vergeet men noch de mobiele telefoon, noch de portemonnee, wat een groot voordeel is voor iedereen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene LB Smart Wallet Test

We wilden onszelf overtuigen van de mogelijkheden van de uitwisseling en deden een test. Het product maakt op het eerste gezicht een goede indruk, is niet zwaar en kan ook gemakkelijk in de tas worden opgeborgen. We hebben eerst de app geïnstalleerd en geprobeerd hoe de portemonnee zich gedraagt als je te ver weg bent of als je de ‘Niet storen’-modus op je smartphone inschakelt. Wat we zeker kunnen zeggen is dat het kan werken als je het goed opzet. Dit gebeurde echter binnen enkele minuten, zodat we het in het dagelijks leven konden testen. Wat ons meteen opviel, was dat het veel vaker piept dan je zou willen.

Android ios

Omdat je thuis soms buiten je bereik komt als je je mobiele telefoon meesleept, maar je tas in een andere kamer laat liggen. Als je onderweg bent, is de functie zeker zeer nuttig en kan het voorkomen dat je de beurs ergens verlaat. Na een paar weken zijn we klaar met de test en we raden het in ieder geval ook aan verder te gaan, als men beide relatief vaak samen draagt. Anders moet u eraan wennen om de functie thuis uit te schakelen. Om te voorkomen dat het niet de hele tijd piept.

Generaal LB Smart Wallet ervaringen en adviezen

We hebben ook op het internet gezocht naar relevante ervaringsrapporten en we hebben ontdekt dat sommigen zeer tevreden zijn over de beurs. In veel gevallen zijn ze er erg goed mee, de setup is voor hen zeer eenvoudig geweest en de functie is dan ook bevredigend. Niemand heeft negatieve ervaringen met de portemonnee gehad. Er werd kritiek geuit op het punt dat de smartphone soms een pieptoon geeft wanneer hij eigenlijk niet nodig is. Anders doet de portemonnee het goed en wordt de portemonnee graag aanbevolen door de gebruikers. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!

Zijn er problemen bekend met LB Smart Wallet?

Zoals reeds vermeld in de test, is er het probleem dat als de mobiele telefoon zich te ver van de beurs verwijdert, het begint te piepen. Ironisch genoeg is dit precies het doel van het product, maar thuis kan het op je zenuwen werken. Maar als je het aan en uitzetten van de functie aankan, krijg je een goed product op je mobiele telefoon.

Waar kan ik LB Smart Wallet kopen?

Het beste van alles direct van de fabrikant. Hij maakt verschillende aanbiedingen op zijn homepage en biedt ze ook meerdere malen aan tegen lage prijzen. Daarnaast zijn er gematigde betalingsvoorwaarden en lage verzendkosten, evenals snelle levertijden. Hier kan je eigenlijk niets verkeerd doen.

LB Smart Wallet Waardering en Conclusie

In het algemeen is het een goed product, dat in veel gevallen kan helpen om de beurs niet te verliezen, of niet om de mobiele telefoon te vergeten als je het huis verlaat. Het wordt graag aanbevolen en doet goed werk.

Externe bronverwijzingen
 1. https://mygpstracker.nl/news/alle-informatie-over-gps/
 2. https://gps-tracker-info.weebly.com/
 3. https://www.vindmijterug.nl/faq/

LB Smart Wallet

9.3
Materiaal 9.0
Toepasselijkheid 9.5
Gebruik 9.5
Prijs 9.0
Previous Post
Tactic Air Drone_4
Gadgets

Tactic Air Drone beoordelingen, korting en kopen

Next Post
sonic x pro
Gadgets

Sonic X Pro beoordelingen, korting en kopen