Ling Fluent beoordelingen, korting en kopen

Wat is Ling Fluent ?

Een vreemde taal leren is niet altijd gemakkelijk. Bovendien is het altijd moeilijk om een bekwame leraar te vinden die je de taal leert zodat je ze begrijpt. In de meeste colleges, waar je cursussen kunt volgen, geef je ook vreemde talen, maar het concept streeft naar leren over een periode van enkele weken of maanden. Een beginnerscursus wordt gevolgd door een gevorderde cursus en pas dan komt men in de cirkel van diegenen die ook het vocabulaire van gebruik leren, waarmee men naar dat land kan reizen en dienovereenkomstig kan articuleren. Ling Fluent is een multimediaplatform dat het mogelijk maakt een vreemde taal te leren zonder voorkennis binnen 4 weken. Dus keken we naar het concept en willen we hieronder uitleggen welke voordelen het platform biedt.

Ling Fluent is een platform dat al duizenden mensen enthousiast heeft gemaakt. Het platform maakt het mogelijk om een van de in totaal 8 vreemde talen te leren. Met deze omvatten:

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

 • Engels
 • Duits
 • Spaans
 • Frans
 • Noors
 • Zweeds
 • Italiaans
 • Nederlands

ling_fluent

Het concept dat op dit Ling Fluent platform wordt gevolgd, werkt niet alleen met het stoïcijnse leren van woordenschat en de daaropvolgende combinatie van grammatica en taal. Het vereist ook andere zintuigen om de taal snel en efficiënt te internaliseren. Het systeem is gebaseerd op verschillende tabbladen, die zowel woord als expressie bevatten, een contextzin vormen en tegelijkertijd een vertaling en afbeeldingen beschikbaar zijn waarmee de gebruiker het woord kan verbinden. Het leerproces is zoveel beter en de taal leerde sneller.

Ling Fluent toepassing

Ling Fluent is bedoeld voor iedereen die een vreemde taal zo snel en efficiënt mogelijk wil leren. Er zijn al duizenden geregistreerd bij de service en leren een van de acht talen. Leeftijd doet er niet toe, omdat zowel tieners als tieners verschillende talen kunnen leren, evenals een oudere persoon die meer wil leren. De portal is daarom geschikt voor iedereen die eenvoudigweg geïnteresseerd is in andere talen.

Het Ling Vloeiend Portaal verdeelt zijn cursussen en programma’s in drie verschillende categorieën. Alle drie gaan over het leren van een taal, maar de inhoud varieert enigszins. Hier is een kort overzicht van de inhoud:

basis

 • 1500 indexkaarten met woorden
 • 15 onderwerpcategorieën
 • ongeveer 100 woorden voor elk onderwerp
 • Toegang tot het leermateriaal voor 6 maanden op elk moment

per

 • 5.000 indexkaarten met woorden
 • 25 categorieën
 • ongeveer 100 woorden voor elk onderwerp
 • Toegang tot het leermateriaal voor 12 maanden op elk moment

Vip

 • 5.000 indexkaarten met woorden
 • 25 categorieën
 • ongeveer 100 woorden voor elk onderwerp
 • Toegang tot het leermateriaal voor onbepaalde tijd op elk gewenst moment

Dat wil zeggen, afhankelijk van hoe intensief u de taal elk wilt leren, is er het juiste pakket. Als u vertrouwd wilt raken met een taal, is het pro of VIP-pakket zeer geschikt voor u. Mensen die graag de taalprincipes willen leren, hebben ook grote voordelen in het basispakket. Dus er is de juiste weg voor iedereen.

Zoals bij elke service, zijn er een paar dingen die moeten worden benadrukt voordat u beslist. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen die kunnen worden opgedaan via het Ling Fluent platform en wat de reden kan zijn waarom u hiertegen zou kunnen beslissen:

voordelen:

 • leer van waar je maar wilt
 • gemakkelijke toegang
 • speciale en gemakkelijk te begrijpen apps
 • associatie met foto’s
 • Ook mogelijk als spraakuitvoer
 • snel en efficiënt leren

nadelen:

 • Toegang is beperkt tot Basic- en Pro-pakketten
 • Tegen een bepaalde tijdsdruk mogelijk

Het enige nadeel van de pakketten is dat je onder enige tijdsdruk komt te staan ??zodra je het pakket hebt geboekt. Na een periode van 6 of 12 maanden wordt de toegang weer uitgeschakeld als u het Pro- of Basic-pakket hebt geboekt. Helaas gebeurt het in het algemene leven erg snel, dat iets voorkomt, dat je kunt leren zoals je wilt. Toch moet je het gewoon eens proberen. De voordelen zijn duidelijk in elk geval.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Ling Fluent review

We wilden ook het onderwerp van het concept van dichterbij bekijken en eerst het basispakket boeken om ons vertrouwd te maken met een van de acht talen. Het leermateriaal is niet alleen toegankelijk op de computer, maar ook op de smartphone of tablet, wat vooral handig is wanneer u bijvoorbeeld veel reist. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om eenheden te leren op zakenreizen die anders niet haalbaar zijn. Onderweg in de trein is leren ook gemakkelijk. De apps en programma’s zijn ontworpen om gemakkelijk en begrijpelijk te zijn, waardoor het op elk moment eenvoudig te gebruiken en toegankelijk is. Je leert op een andere manier dan op school, het loopt eerder vast, waardoor je veel sneller leert. De reden hiervoor is het concept van associërende woorden met situaties of afbeeldingen. Het feit dat er ook een stem is, je leert snel, hoe je het juist uitspreekt en kunt dan naar een ander woord gaan. Door regelmatige herhaling is de taal binnen een korte tijd begrijpelijk en dus zijn we erin geslaagd om de beginselen van een taal binnen drie tot vier weken te leren en konden we vervolgens meer in detail treden. Nogmaals, het platform biedt de nodige vocabulaire en indexkaarten die je nodig hebt. Het systeem werkt, hoewel het er in eerste instantie misschien niet zo uitziet. Dit is bewezen in verschillende studies, of op zijn minst in een vergelijkbaar systeem. Mensen associëren dingen veel beter met afbeeldingen, waardoor ze snel en efficiënt leren, en dit concept is ook op dit platform toegepast. Over het algemeen waren we er erg blij mee, maar we raden ook aan dat iemand de pro of vip-versie boekt als ze de taal willen blijven bestuderen.

Ling Fluent ervaringen

Veel mensen hebben problemen met het leren van talen. Ze gebruiken verschillende cursussen van universiteiten of soortgelijke instellingen. Deze cursussen zijn niet alleen duur, maar helpen vaak niet zo goed als je had gehoopt. Daarom hebben sommigen deze service geprobeerd en waren ze net zo verrast door de resultaten als we zijn. Over het algemeen is de feedback erg goed, en keer op keer wordt de associatie met foto’s geprezen omdat mensen het vocabulaire en de basiskenmerken van de taal zo veel beter kunnen onthouden. Het is niet vermoeiend voor hen om te leren, en daarom is er niet eens de druk die veel van de school kennen. Oudere mensen hebben ook veel baat bij de service en leren graag een taal, zelfs op een iets oudere leeftijd, al was het maar om op vakantie te gaan. De scepsis over de service was ook aanwezig in sommigen, maar ze gaven het snel weer nadat ze het programma net hadden geprobeerd. Over deze link vindt u meer meningen en klantervaring!

Ling Fluent kopen

Direct over de startpagina van het programma kan men de toegang boeken. Hiervoor moet je je inschrijven voor de cursus en daarna direct de toegang krijgen om te beginnen met leren. Het bestelformulier geeft je alleen wat informatie over jezelf, inclusief naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Ling Fluent prijs

Ling Fluent verkoopt de toegang meestal voor 120 euro. Als je het echter tijdens een biedperiode oploopt, kun je een prijs verwachten van ongeveer 49 euro. De aanbiedingen zijn altijd verschillend. Daarom wordt aanbevolen om eerst rond de site te kijken en vervolgens te beslissen hoe u zich bij het platform aanmeldt.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Ling Fluent beoordelingen

We raden Ling Fluent aan. Met dit programma is het leren van meerdere talen geen probleem. Bovendien geeft het je toegang tot alles wat je nodig hebt om te leren. Zowel woordenschat als zinsdelen worden geleerd, geassocieerd met verschillende afbeeldingen, wat het leren van talen aanzienlijk vereenvoudigt. Evenzo zijn er spraakopnamen beschikbaar, die veel gemakkelijker te oriënteren zijn. Volgens de dienst kan een taal binnen 4 weken worden geleerd en we hebben deze ervaring ook in onze test gehad. Een belangrijk punt: men leert vloeiend te spreken, wat vaak niet het geval is bij universiteiten of soortgelijke instellingen. En je kunt zelfs met het gezin op vakantie gaan om daar de taal te spreken.

Speciale tips voor het leren van talen

Om een taal te leren, hoeft het niet altijd een dure cursus te zijn waarvoor je je aanmeldt. Vaak zijn andere kenmerken die een cursus vervult om een taal te leren voldoende, zoals bijvoorbeeld het geval is met Ling Fluent. Er zijn echter een paar kleine tips om mee naar huis te nemen, die je nog beter helpen. Aan de ene kant: wie zich gemotiveerd en vastberaden voelt, leert de taal beter dan iemand die onder druk staat. Men onderwerpt zich aan het leren van de taal van een bepaalde verplichting. Omdat niets uit niets komt. Dagelijks leren van vocabulaire en grammatica helpt om de taal vloeiend te spreken. Dit vereist echter ook het juiste programma, dat voldoet aan de verwachtingen die men van een taal verwacht. En dat hoeft niet altijd een hoge prijs te hebben.

Overzicht
Datum
Artikel
Ling Fluent
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
valgomed test
Gezondheid

Valgomed beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Bioxelan
Schoonheid

Bioxelan beoordelingen, korting en kopen