Magnumax beoordelingen, korting en kopen

Wat is Magnumax?

Momenteel, wordt een zuiver kruiden seksuele versterker aangeboden onder de naam “Magnumax”. Dit omvat een actieve formule bestaande uit een kruiden actief ingrediënt complex, dat een positief effect heeft op de mannelijke potentie bij continue inname. Om dit effect te bereiken wordt eerst de vorming van testosteron in de geslachtsdelen gestimuleerd. Dit effect wordt gecombineerd met ingrediënten die de doorbloeding in het erectiele weefsel verhogen. Hierdoor ervaart u aanzienlijk hardere erecties en kunt u uw uithoudingsvermogen weer verhogen dankzij de kruiden actieve ingrediënten. Omdat Magnumax officieel een voedingssupplement is, kunt u bij aankoop van dit product de reis naar de apotheek of arts besparen. Het product is momenteel alleen beschikbaar op de website van de fabrikant.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Magnumax actieve ingrediënten

MagnumaxDe fabrikant van Magnumax gaat zeer transparant om met de gebruikte ingrediënten. In plaats van alleen te praten over de natuurlijke ingrediënten van de formule, publiceert deze fabrikant vijf van de ingrediënten die hij bevat. Dit maakt het u gemakkelijker om u vooraf te informeren over de effecten en, indien nodig, om allergieën op te helderen. De vijf bekende ingrediënten zijn dat:

 • Ginkgo Biloba: Ginkgo Biloba komt van de Ginkgo boom. De voorkeur gaat uit naar de bladeren van de boom die inheems is in Azië. Binnen de Chinese geneeskunde staat Ginkgo Biloba al honderden jaren bekend als een natuurlijk middel om het mannelijk libido te verhogen. Het effect ontvouwt zich bijna volledig in het erectiele weefsel, dat beduidend ontvankelijker wordt voor het instromende bloed. Als een positieve bijwerking, de grotere hoeveelheid bloed verhoogt ook de grootte van uw penis, die zeker niet onopgemerkt zal gaan door uw partner.
 • Avena Sativa: Als u nog nooit gehoord van de Latijnse naam Avena Sativa, bent u waarschijnlijk veel meer vertrouwd met de Duitse naam voor echte haver. Binnen de formule tilt dit ingrediënt je lust naar een nieuw niveau. De geconcentreerde haver stimuleert de aanmaak van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Dit verhoogt zowel het plezier als de sensatie bij seks. Als je de laatste tijd geen zin meer hebt in seks, is Avena Sativa een goede manier om je weer in bed te vermaken.
 • Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris is ook bekend onder de naam Earth-Burzeldorn en wordt gebruikt om het libido op plantaardige basis te verhogen. Het effect van de plant, die meestal afkomstig is uit tropische landen, is dubbel nuttig voor dit doel. Ten eerste, Tribulus Terrestris is een natuurlijke testosteron booster die de waarde van testosteron verhoogt. Aan de andere kant heeft de plant een positief effect op de vitaliteit en verhoogt zo de prestaties tijdens het liefdesspel.
 • Gotu Kola: Gotu Kola is meer bekend als tijger kruid en staat bekend om de kwaliteit van aderen en slagaders te verbeteren. Als de bloedvaten in de loop der jaren de mogelijkheid verliezen om grote hoeveelheden bloedcellen op te slaan in het erectiele weefsel, kan Gotu Kola dit terugdraaien. Hiervoor verjongen de bloedvaten weer en worden verharding of andere veranderingen nu en in de toekomst voorkomen.
 • Tongkat Ali: Zoals de meeste planten die voor deze seksuele versterker worden gebruikt, komt Tongkat Ali uit Azië. In termen van potentie is Tongkat Ali bekend om de vorming van het vrouwelijk geslachtshormoon oestrogeen in het mannelijk lichaam te voorkomen. Tegelijkertijd wordt de vorming van testosteron gestimuleerd. Als te hoog een oestrogeen niveau verbergt achter het gebrek aan verlangen naar seks, kan deze plant helpen. Tegelijkertijd worden stresshormonen vertraagd, zodat je je liefdesleven nooit meer hoeft te missen, zelfs niet na een inspannende dag op het werk.

Voor wie is Magnumax geschikt?

De doelgroep van deze seksuele versterker zijn alleen mannelijke gebruikers ouder dan 18 jaar. Het wordt uitdrukkelijk niet aanbevolen voor jongere gebruikers, omdat het met name voor late adolescenten vaak moeilijk is om zelf te beoordelen of de ontwikkeling werkelijk al is voltooid en er dus een reële behoefte aan actie is. Gebruikers ouder dan 18 jaar daarentegen kunnen deze capsules gebruiken om hun eigen lust te stimuleren. Er is geen leeftijdsgrens voor het gebruik van het product vanwege de zuiver plantaardige ingrediënten. Als u uzelf daarom ook op gevorderde leeftijd meer momentum in uw seksleven wenst is dit een goede manier om dit doel te bereiken zonder dat uw lichaam met chemie hoeft te laden. Vrouwen moeten zich onthouden van het nemen van testosteron als het schadelijker is dan gunstig voor hun libido.

Hoe werkt het Magnumax-effect?

Het effect van Magnumax ontvouwt zich op verschillende niveaus. De eerste is direct zichtbaar in het erectiele weefsel en de testikels. De bloedvaten in het erectiele weefsel worden actief voorbereid op de verhoogde opname van bloed tijdens de erectie. Dit gebeurt zonder pijn of negatieve gevolgen voor u. Behalve hardere en grotere erecties, zult u deze verandering in het dagelijks leven helemaal niet opmerken. Het tweede effect is in één oogopslag te zien aan uw hormoonhuishouding. Omdat een afnemende testosteronspiegel de basis is voor veel potentieproblemen, leidt het stimuleren van testosteronvorming op natuurlijke wijze tot een verbetering van uw verminderde verlangen. Om te voorkomen dat het effect pas na vele weken of maanden intreedt, worden bij de productie van dit product alleen extracten gebruikt. Deze hebben een geconcentreerde hoeveelheid van de ingrediënten en helpen zo om de eerste successen na een korte tijd van inname te observeren.

Hoe werkt de Magnumax-toepassing?

Om uw uithoudingsvermogen in bed te verhogen, adviseert de fabrikant twee capsules per dag in te nemen. U dient deze op afzonderlijke tijdstippen, zoals ’s ochtends en ’s avonds, in te nemen. Aangezien dit voedingssupplementen zijn, kunt u de inname gemakkelijk combineren met de respectievelijke maaltijden. Als u problemen hebt met het inslikken van de capsules, is het ook geen probleem om een glas water te gebruiken. De capsules zijn ook niet herkenbaar als seksuele versterkers, dus je kunt ze als vitamine capsules zelfs op uitnodigingen. Probeer, indien mogelijk, de capsules volledig in te slikken zonder het deksel los te maken. Omdat de plantendelen vaak een bittere smaak ontwikkelen, is bij sommige mensen een knevelreflex niet uit te sluiten. Daarnaast komen de werkzame stoffen in contact met de slijmvliezen in de mond en niet alleen in de maag zoals gewenst door de fabrikant.

Wat zijn de voor- en nadelen van Magnumax?

Voordelen:

 • Reeds gedoseerde capsules
 • 100 % plantaardige werkzame bestanddelen
 • geen gewenningseffect
 • niet verkrijgbaar in apotheken
 • Niet gekoppeld aan seks

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Nadelen:

 • Bestellen alleen mogelijk via website

Een van de grootste voordelen van dit product is dat het niet direct gekoppeld hoeft te zijn aan seks. Capsules of tabletten, die ten minste 30 minuten voor de seks ingenomen moeten worden, compliceren vaak de spontaniteit in het liefdesleven en kunnen ook een remmend effect hebben op het zelfvertrouwen in spontane kennissen. Het product dat hier wordt gepresenteerd draagt bij aan de toename van het libido door de constante inkomsten duidelijk onopvallend, maar net zo effectief. Positief is ook dat de ingrediënten niet geassocieerd worden met een gewenningseffect. Deze ingrediënten heeft u in de toekomst niet meer nodig om een erectie te krijgen. Alleen de vorming van testosteron en de absorptiecapaciteit van het erectiele weefsel worden beïnvloed. Daarentegen is de bestelling, die op dit moment alleen via de website mogelijk is, deels negatief. Dit beschermt weliswaar tegen valsemunters, maar schept geen concurrentie die tot een prijsdaling zou kunnen leiden.

Zijn er bekende Magnumax risico’s?

Door de 100% natuurlijke ingrediënten heeft het gebruik van Magnumax geen bijwerkingen. Als de inname niet wordt genomen, keert het eerder gemeten testosteron niveau ook terug. Toch is het belangrijk om bij elke inname aandacht te besteden aan het signaal van je lichaam. Als u bijvoorbeeld roodheid of uitslag van de huid opmerkt, moet u een arts raadplegen om een allergie voor de ingrediënten op te helderen. Ook de interacties met medicatie zijn niet bekend. Als u in dit geval een beetje onzeker bent, doet het geen pijn om een arts te raadplegen.

Algemene Magnumax-test

Een van de belangrijkste kwaliteitskenmerken zijn de puur natuurlijke componenten. Deze veroorzaken geen erecties door chemische kracht. Uw seksleven wordt dus niet bepaald door uw inname, maar door uw verlangen naar uw partner. Omdat het kan worden genomen wanneer het u het beste uitkomt, is het ook heel gemakkelijk om het twee keer per dag tot een vast ritueel te maken. Een ander kwaliteitskenmerk is de reeds uitgevoerde dosering. Dit voorkomt echter niet alleen overdosering. Eerder, bespaart u heel wat tijd die anders in het gramnauwkeurige doseren van poeder en Co.

Algemene Magnumax-ervaring

Aangezien Magnumax niet beschikbaar is in online winkels of apotheken, zijn de opmerkingen navenant klein. Toch zijn video’s over dit product online te vinden, bijvoorbeeld op YouTube. In de commentaren vindt u de meningen van andere kopers. Hier is het echter belangrijk om iets tussen de regels door te lezen, zodat je een indruk krijgt of de capsules hun belofte ook echt nakomen en tot hardere erecties en meer uithoudingsvermogen leiden.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Wat is de Magnumax prijs?

Zoals reeds vermeld, zijn de kosten voor deze seksuele versterker sterk afhankelijk van de prijsstelling van de fabrikant, aangezien de marketingkanalen alleen bestaan via de website van de fabrikant. Wilt u zich vooraf informeren over actuele aanbiedingen? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op de website. Naast een e-mailadres vindt u hier ook een gratis telefonische hotline, die van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar is. Vooral als eerste klant krijgt u vaak korting of proefpakketten aangeboden, waarmee u zich kunt overtuigen van het effect voordat u een andere bestelling plaatst.

Waar kan ik Magnumax kopen?

Dit natuurproduct voor meer uithoudingsvermogen is momenteel alleen beschikbaar op de website van de fabrikant. Hier kunt u binnen enkele minuten uw bestelling met dit bestelformulier afronden. Het is echter belangrijk om te weten dat u akkoord gaat om deel te nemen aan een navulprogramma. Dit komt overeen met een abonnement waarbij u elke 30 dagen nieuwe capsules ontvangt. Als u geen gebruik wilt maken van deze optie, is het belangrijk om de fabrikant hiervan op de hoogte te stellen en een schriftelijke kennisgeving te sturen dat het bijvulprogramma wordt beëindigd.

Overzicht
Datum
Artikel
Magnumax
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
FollicleRX
Gezondheid

FollicleRX beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Actipotens
Gezondheid

Actipotens beoordelingen, korting en kopen