MemorySafeX beoordelingen, korting en kopen

Iedereen weet dit: U wilt een paar foto’s van uw mobiele telefoon naar uw computer downloaden en moet niet alleen een complexe verbinding tot stand brengen, maar ook de soms ingewikkelde software op uw computer gebruiken om de foto’s van uw mobiele telefoon naar uw computer te slepen. Sommige software laat zelfs geen directe download toe, maar verwacht ook dat de gebruiker de beelden onmiddellijk bewerkt voordat hij ze uiteindelijk opslaat. Om deze omwegen te vermijden, is er MemorySafeX.

Deze stick slaat de foto’s direct vanaf de mobiele telefoon op en kan dan, net als een normale USB-stick, op de computer worden aangesloten om de foto’s over te brengen. Graag willen we het hieronder nader toelichten en u laten zien dat het zijn voordelen heeft.

memorysafex

Wat is de MemorySafeX?

Het hier gepresenteerde apparaat is in principe een USB-stick. Deze USB flash drive heeft echter de eigenschap dat de gegevens van een mobiele telefoon kunnen worden opgehaald en vervolgens rechtstreeks in de PC kunnen worden ingevoerd. Er zijn geen omwegen via andere programma’s nodig. Tegelijkertijd is er ook een veel eenvoudigere versie van de gegevensback-up beschikbaar. De stick heeft de volgende kenmerken:

 • Foto’s en video’s onmiddellijk opslaan
 • eenvoudige verrichting
 • Maak een back-up van de gegevens rechtstreeks op de telefoon
 • 64 Gigabyte capaciteit (64.000 foto’s)
 • te gebruiken voor iOS en Android
 • veilige verzending

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Naast foto’s en video’s worden ook andere gegevens opgeslagen die de gebruiker op de stick wil opslaan. De USB-flashdrive maakt het dus veel gemakkelijker om uw gegevens op te slaan en verschillende systemen tegelijkertijd te gebruiken.

Waar is de MemorySafeX voor?

Het opslaan van foto’s en andere gegevens is altijd een beetje moeilijk, omdat niet alleen de benodigde kabel voor de verbinding met de PC nodig is, maar ook een geschikt programma. Als u niet over beide beschikt, kunt u proberen de gegevens via Blutooth op te slaan, maar dit is nog problematischer, omdat de verbinding vaak verbroken is.

opslagmedia

Bovendien wilt u niet alles in de cloud opslaan, want het is bekend dat het niet altijd de nodige veiligheid biedt. De USB-flashdrive daarentegen ondersteunt externe opslag op de stick en eenvoudige overdracht naar de computer. Keib Kabel of Software – Eenvoudig!

Waarom heb ik de MemorySafeX nodig?

Het apparaat is eigenlijk bedoeld voor iedereen die een externe manier wil om gegevens van zijn mobiele telefoon op te slaan, zonder noodzakelijkerwijs de PC te gebruiken, met alles wat u verder nog nodig heeft. Het apparaat is net zo aantrekkelijk voor jong en oud, daarom maakt het niet uit hoe oud het apparaat is. De bediening is eenvoudig, wat ook voor de respectievelijke generaties aantrekkelijker is. Of het nu man of vrouw is, is net zo irrelevant. Het is gewoon een praktische gadget, die interessant lijkt voor alle eigenaars van mobiele telefoons.

Hoe wordt MemorySafeX gebruikt?

Om de opslag van de mobiele telefoon mogelijk te maken, wordt de stick met het bijbehorende uiteinde eenvoudig in de mobiele telefoon gestoken. Hier steekt u normaal gesproken de oplaadkabel in het stopcontact. De smartphone wordt vervolgens aangesloten op de USB flash drive en is klaar voor een back-up van de gegevens. Vervolgens wordt een app gedownload waarmee u de bijbehorende afbeeldingen en gegevens op de stick kunt opslaan.

In deze app selecteert u ook welke gegevens u op de USB-flashdrive wilt opslaan. Nadat u alles hebt bevestigd, begint het apparaat met het overbrengen van de gewenste gegevens. Optioneel kan er ook een back-up worden gemaakt. Daarna trekt men de USB-flashdrive weer uit de mobiele telefoon en leidt deze naar een USB-poort van de computer. Hier maakt het apparaat verbinding en kan men in een Verkenner heel eenvoudig de gegevens selecteren die men wil overbrengen. Er is absoluut niets meer.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Welke voor- en nadelen heeft MemorySafeX?

Elke gadget heeft verschillende voor- en nadelen waar u zich bewust van moet zijn. Ze kunnen ook een aankoopbeslissing zijn en helpen om te zien of MemorySafeX nuttig is voor uw behoeften:

back-up van gegevens

Voordelen

 • eenvoudige hantering
 • compatibel met iOS en Android
 • slaat gegevens veel gemakkelijker op
 • kan ook worden gebruikt voor een gegevensback-up
 • toereikende capaciteit

keerzijden

 • geen enkele bekend

Zoals u kunt zien in deze lijst, heeft het werken met de USB Flash Drive vrijwel geen nadelen. Het maakt niet uit of u het apparaat nodig heeft voor een gegevensback-up of alleen voor het opslaan van foto’s en video’s. Omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is, is het interessant voor elke doelgroep die een mobiele telefoon heeft. Het is ook compatibel met iOS en Android. Er is geen betere manier, of wel?

Algemene MemorySafeX-test en kwaliteitskenmerken

Natuurlijk wilden we met eigen ogen zien waartoe het apparaat in staat is en dus hebben we het geprobeerd. Het ziet er zeer hoogwaardig uit, de materialen zijn stabiel. Dus het is gemakkelijk om het mee te nemen als je onderweg bent. Als het geheugen vol is, kunt u het een beetje legen met de stok.

De bediening is zeer eenvoudig, dat dachten we niet. Wat we erg op prijs stelden aan dit apparaat is het feit dat u uw kabel niet hoeft mee te nemen om hem aan te sluiten op uw computer. Vooral wat betreft de samenwerking tussen PC, iTunes en Smartphone is dit soms een echt Sisyphos-werk, dat je jezelf wilt besparen. Daarom slaan de meeste mensen hun gegevens op in de cloud.

Op de lange termijn heeft dit echter het nadeel dat het geheugen hier op een gegeven moment vol zal zijn. Daarom is de overdracht tussen stick, smartphone en PC altijd voordeliger. Binnen de paar weken dat we het apparaat hebben uitgeprobeerd, waren we er zeer tevreden mee en willen we het daarom graag aanbevelen aan anderen.

Algemene MemorySafeX-ervaringen en meningen

Ook zijn we tijdens ons onderzoek op zoek gegaan naar andere meningen over de USB Flash Drive en vonden we meestal alleen maar goede recensies. Het apparaat is nog niet zo lang op de markt, maar er zijn genoeg gebruikers geweest om het uit te proberen. De meeste mensen melden zich positief over MemorySafeX en willen er graag een aantal bezitten om de foto’s voor altijd op de USB-stick te bewaren. De meeste mensen doen hun back-ups met MemorySafeX omdat het zo veel gemakkelijker is, wat onze testresultaten alleen maar versterkt. We konden geen negatieve meningen vinden.

draagbare gegevens

Zijn er problemen bekend met MemorySafeX?

Zoals elke gegevensdrager heeft de stick een vervaldatum. Hoewel de meeste kunnen worden gebruikt voor maximaal vijftien jaar, zijn ze altijd versleten na verloop van tijd. Daarom willen we dit graag als een probleem noemen, ook al kan je het niet echt als een echt probleem zien.

Waar kan ik MemorySafeX kopen?

Het beste is om rechtstreeks bij de fabrikant te kopen die zijn producten op zijn eigen website verkoopt. Hier krijgt de koper niet alleen de garantie dat hij het origineel zal ontvangen, maar ook de mogelijkheid om er meerdere tegelijk te bestellen. De weegschalen hier bepalen dat hoe meer je bij de stokken bestelt, hoe goedkoper het individu zal zijn.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Daarom is het aan te raden om meerdere stokken tegelijk te gebruiken. De verzending gaat snel, de bestelling is ongecompliceerd. Daarnaast is er een snelle verzending, waarbij het pakket al enkele dagen na de bestelling wordt geleverd. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar.

Deze zijn zo risicoloos mogelijk en daarom is een bestelling zeker de moeite waard.

MemorySafeX Technische details

Laten we nu eens kijken naar de technische details, waarvan niet veel bekend is, maar we konden er nog steeds een paar vinden die we hieronder willen opsommen:

  • 64 Gigabyte opslag (genoeg voor 64.000 foto’s)
  • bruikbaar met iOS en Androidv
  • Ge├»ntegreerde bliksem en USB-poort
  • te gebruiken voor foto’s en back-ups
  • Geen aparte bestuurders nodig

De technologie van de USB-stick stelt de gebruiker in staat het apparaat eenvoudig te gebruiken zonder dat hij een driver hoeft te installeren. Voor de administratie is er een app die de gebruiker kan volgen en die net zo makkelijk te gebruiken is.

MemorySafeX Waardering en aanbeveling

Al met al willen we de USB-stick van harte aanbevelen. Een gegevensback-up kan er eenvoudig mee worden gemaakt. Daarnaast zijn er verschillende andere doeleinden waarvoor het kan worden gebruikt. Het maakt het eenvoudig om in een mum van tijd foto’s en video’s op te slaan, zonder de noodzaak van een PC. De beelden en gegevens worden direct op de stick opgeslagen en kunnen later nog steeds worden opgehaald voor verdere verwerking.

Een ander voordeel is de compatibiliteit met iOS en Android. Daardoor werkt het met talloze modellen die op de markt verkrijgbaar zijn zonder dat er een richtlijn moet worden nageleefd. In principe is het een echte verrijking, zonder dewelke je er niet aan kunt ontsnappen als je er eenmaal mee hebt gewerkt en hebt gezien wat het kan doen. Meer ervaringen van klanten zijn hiernaast beschikbaar!

Informatie aan de inbrenger en/of verzendpartner

Er is weinig bekend over de verschepende partner. Het apparaat wordt echter gedistribueerd door een bedrijf genaamd Hyperstech. Hier is het volledige adres: Hyper SIs Ltd, 7/F, The Grande Building, 398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong. Er is ook een internationale hotline voor ondersteuning. Dit is +44 20 3808 9234 en werkt 24 uur per dag. Als u liever een e-mail schrijft, neem dan contact op met support@hyperstech.com.

Homepage: https://shop.hyperstech.com/ *

Lijst van bronnen en verdere links
 1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Universal_serial_bus
 2. https://nl.wikipedia.org/wiki/USB

MemorySafeX

8.6
Materiaal 8.5
Toepasselijkheid 9.0
Gebruik 8.5
Prijs 8.5
Previous Post
Xone Phone
Gadgets

Xone Phone beoordelingen, korting en kopen

Next Post
silent snore
Gadgets

Silent Snore beoordelingen, korting en kopen