Musculus X beoordelingen, korting en kopen

Musculus X Feiten

Bij Musculus X gaat het om een preparaat voor mannen dat volgens de informatie van de producent een wetenschappelijke ontwikkeling kent. Het product wordt gebruikt als stikstofdioxide preparaat. Het kan de testosteronspiegel verhogen, daarbij veel spiermassa opbouwen en het lichaam van een sporter snel vormen. De toename van de kracht door de inname van het product wordt door de producent als zonder precedent omschreven. Daarbij ondersteunt het product de vetverbranding, stijgt de energie die voorhanden is met een veelvoud en ondersteunt het daarmee de trainingsresultaten optimaal.

De producent belooft dat in het algemeen met de training in de fitnesstudio het product een 52% grotere spiermassa opbouwt, dat het uithoudingsvermogen tot 42% vergroot wordt en dat de uitputting in de training met 47% afneemt.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Het gaat om een spieropbouw-preparaat dat op wetenschappelijke basis is ontwikkeld. Zelfs na de training en in de ontspanningsfase doet het product verder zijn werk en ondersteunt het een zich aftekenende spieropbouw ook in de rustfase.

Musculus X

Het product is met veel verschillende ingrediënten verrijkt die een sterke spiergroei ondersteunen. Verscheidene andere preparaten die de spieropbouw ondersteunen worden daarmee volgens de informatie van de producent overbodig en ook de vaak gebruikte pillen ter ondersteuning van de spieropbouw zijn met het gebruik van het preparaat niet meer nodig. Daarmee laten zich ook kosten besparen.

De producent belooft dat door het gebruik van het preparaat een intensieve spieropbouw en tegelijkertijd een duidelijk te merken vetafbraak optreedt wat tot een welgevormd, slank en sexy lichaam leidt. De werking is al snel na de eerste inname van het preparaat te merken en het zet explosieve hoeveelheden energie in. Daarbij laten zich wat betreft spieropbouw en vetverbranding in het algemeen bovennatuurlijke resultaten bereiken.

Naast de bevordering van de spiergroei en de reductie van de vetmassa, wordt van de kant van de producent ook nog een verhoging van het libido toegezegd.

Het preparaat

  • Verhoogt de spiermassa tot 52%
  • Verhoogt het uithoudingsvermogen tot 42%
  • Reduceert de uitputting in de training tot 47%
  • Musculus X werkt libido-verhogend

Musculus X Ingrediënten

De producent is in het algemeen zeer terughoudend met de opgave van de ingrediënten die in Musculus X zijn verwerkt. Er laten zich maar twee ingrediënten vinden, waarbij het hoofdbestanddeel in het product voor de opbouw van de spieren in het arginine alpha-ketoglutaraat (AAKG) ligt.

  • Arginine alpha-ketoglutaraat (AAKG): Bij dit ingrediënt gaat het om een verdere ontwikkeling van arginine. Dat is weer een in de voeding vaak aan te treffen aminozuur dat een breed spectrum aan effecten bij de sport- en lichamelijke activiteiten te zien geeft. Het ingrediënt is onmisbaar bij de proteïnesynthese van het organisme, en is tevens verantwoordelijk voor de productie van stikstofmonoxide. Het laatstgenoemde proces in het lichaam zorgt voor een verwijding van de bloedvaten, die op zijn beurt de bloedtoevoer in de spieren en de voedingsstofverzorging evenals de afvoer van stofwisselingsproducten ondersteunt. Bij arginine gaat het om een belangrijk bestanddeel van creatine, wat weer een belangrijke rol in de energiestofwisseling speelt. Ook de uitscheiding van groeihormonen wordt met het ingrediënt bevordert. De dosering van het ingrediënt per capsule valt met 225 mg relatief laag uit. Voor een optimale werking wordt door vakmensen een dosering van dagelijks 5.000 mg aanbevolen.
  • Vitamine B6: Vitamine B6 is onmisbaar bij de centrale stofwisseling in het organisme. Daarbij is het voor de inbouw en de omzetting van eiwitten evenals de bescherming en opbouw van zenuwverbindingen, een wezenlijk onderdeel en heeft het ook een zeer positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het menselijke organisme is niet bij machte zelf vitamine B6 aan te maken. Het moet daarom via de voeding opgenomen worden in het lichaam.

Voor wie is Musculus X geschikt?

Musculus X richt zich op mannen die de wens hebben om snel de spiermassa te laten groeien en die tegelijkertijd een optimale vetafbraak wensen om zo een welgevormd en gespierd lichaam te bereiken. Gewoonlijk laat zich volgens informatie van de producent de spieropbouw met de training in de fitnesstudio bevorderen. Ook in de rustfase dus in de fase tussen de trainingen in, wordt de opbouw van de spieren langdurig bevorderd en het doel van de optimale spieropbouw wordt ook binnen de rustfasen ondersteund. De producent spreekt de mannen aan die met een hoge testosteronspiegel willen uitblinken en tegelijkertijd een hoog spieraandeel in hun lichaam willen kunnen presenteren. Daarbij spreekt het product minder gebruikers aan die op het podium als bodybuilder willen pronken maar eerder mannen die op optische gronden een welgevormd figuur willen hebben.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Het product richt zich op mannen

  • Die hun spiergroei willen vergroten
  • Die een efficiënte vetafbraak willen bereiken
  • Die snel en efficiënt spieren willen opbouwen en dat ook in de rustfasen
  • Die hun libido willen verhogen

Algemene Musculus X Test

De bewering dat dit product als enige voor de optimale opbouw van de spieren gebruikt kan worden en dat het andere preparaten zoals eiwitpoeder of pillen die de spieropbouw ondersteunen vervangt, wordt door sporters, die met grote vakkennis werken aan spieropbouw, betwijfeld. Ook wordt van gebruikerszijde de kritiek geuit dat het aandeel van arginine alpha-ketoglutaraat (AAKG) in het product met een dosering van 225 mg in elke capsule in een vergelijking met de inname-aanbeveling van 5.000 mg dagelijks door experts te laag is. Daardoor vinden ervaren sporters het product voor een optimale hoge dosering te duur.

De producent spiegelt potentiële klanten een werking voor die door ervaren sporters betwijfeld wordt. Er is ook – op de bewering van de producent na – geen verdere aanwijzing wat de uitkomst van de wetenschappelijke ontwikkeling van het preparaat is.

Al met al wordt Musculus X overdreven aangeprezen en de potentiële klant wordt met weinige maar zeer effectieve reclame van de aankoop van het product overtuigd zonder dat er aanwijsbare werking aangetoond of beredeneerd worden. Ook de ingrediënten die de excellente werking van het product zouden veroorzaken worden niet verder kenbaar gemaakt en een geïnteresseerde klant is gedwongen buiten de producenten website onderzoek te doen naar de inhoud.

Hier werken reclame-uitingen transparanter en voor de klanten meer overtuigend en verhelderend.

Algemene Musculus X Meningen

In de basis worden de aankoop en het gebruik van het preparaat door ervaren sporters die al met boosters gewerkt hebben zeer kritisch bekeken. De dosering wordt bekritiseerd want de dosering van de capsules wordt als onwerkzaam omschreven. Daarbij wordt de reclame voor het preparaat als zeer overdreven ervaren en de kritiek wordt geuit dat het preparaat in deze samenstelling in geen geval de werking en resultaten kan behalen die hem van de zijde van de producent wordt toegedicht. De deels op reclamesites beloofde spieropbouw van vier kilogram per week wordt als zeer onrealistisch en niet serieus te nemen omschreven. Gebruikers berichten daarbij dat na een inname van het product van vier weken in combinatie met spiertraining geen of bijna geen verhoogde spieropbouw is op te merken in vergelijking met de periode dat het product nog niet werd ingenomen.

Hoe werkt Musculus X?

De werking wordt door de producent zo beschreven dat de ingrediënten die zich in het preparaat bevinden een onmiddellijke en duidelijk merkbare werking hebben wat de groei van de spieren aangaat en ook dat de ongewenste vetmassa duurzaam en snel afgebroken wordt. Daarbij groeien volgens de informatie van de producent de spieren ook wanneer het lichaam zich in een rustfase bevindt en er geen training in de fitnesstudio plaatsvindt.

Jammer genoeg wordt echter de precieze werking van het product niet besproken of logisch en voor de gebruiker na te volgen beschreven. Daarbij beschrijft de producent niet op basis van welke ingrediënten van het product precies welke werking bereikt wordt. Daarmee is de klant op het vertrouwen in het product aangewezen als hij het koopt.

Hoe verloopt het Musculus X gebruik?

Het gebruik van het product bestaat uit inname van capsules. Daarbij dienen de capsules die relatief groot zijn in zijn geheel doorgeslikt te worden. De coating van de capsule dient pas in de maag door het maagzuur te worden opgelost en de inhoud van de capsules dient niet al in de mond zijn werk doen. De producent beveelt een dagelijkse inname van twee capsules aan.

Zijn er bekende bijwerkingen van Musculus X?

Wisselwerkingen met andere producten en bijwerkingen worden door de producent niet beschreven en er zijn ook geen gebruikersopmerkingen die bijwerkingen bij de inname van het product beschrijven. Dat is vermoedelijk niet in de laatste plaats vanwege de relatief lage dosering van het product en dat de inname van twee capsules per dag bij de door de experts voorgeschreven dagelijkse dosering enorm achterblijft.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar kan ik Musculus X kopen?

De aankoop van het product kan bij de bekende internetplatformen. Hier ligt de prijs voor een verpakking van het preparaat met 60 capsules, de dosering voor een maand, op 40 euro. Daar komen nog verzendkosten van verschillende omvang bij. Bij de bestelling op de website van de producent wordt een 30 dagen teruggaverecht genoemd. De verzending op de verkoopplatformen op internet is bij wet verplicht een 14 dagen herroepingsrecht te verlenen.

Hoe is de prijs van Musculus X gestaffeld?

Wordt Musculus X via de website van de producent gekocht, dan krijgt de klant bij twee dozen van het product gratis een extra doos geleverd. De prijs ligt hier normaal gesproken op 119,90 euro en levert een korting van 20 euro op. Drie dozen zijn genoeg voor drie maanden, kosten 99,90 euro, en verzending voor de klant is gratis. Worden er drie dozen aangeschaft, dan worden er twee gratis bonusverpakkingen meegezonden. De prijs die hiervoor wordt berekend is 279,85 euro. Door een korting van 30 euro heeft de klant voor een eindprijs van 149,85 euro genoeg voor een gebruik van vijf maanden. Het starterspakket met een doos voor de prijs van 59,95 euro en een korting van 10 euro is duurder dan in de internethandel op de bekende platformen.

Overzicht
Datum
Artikel
Musculus X
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
Perle Bleue
Gezondheid

Perle Bleue beoordelingen, korting en kopen

Next Post
MaxMan
Mensen

MaxMan beoordelingen, korting en kopen