Onycosolve beoordelingen, korting en kopen

Wat is Onycosolve?

OnycosolveOnycosolve is een preparaat dat op de bestrijding van nagelschimmel gericht is. Daarbij speelt het geen rol op welke wijze de schimmel verworven is en om welke soort nagelschimmel het gaat. Het product werkt uiteindelijk op verschillende manieren, om de betrokkene van de schimmel zelf maar ook van de begeleidende en onaangename symptomen van de schimmel te bevrijden. Direct na gebruik dient zoals de producenteninformatie aangeeft de typische jeuk, die de schimmel vergezelt, te stoppen. Bovendien wordt ook overmatig zweten gereduceerd, wat anders een verdere besmetting met schimmel bevordert. Verder bestrijdt het product niet alleen de gevolgen die zich door een besmetting met schimmel voordoen, maar pakt het ook de oorzaken aan. Het preparaat vermindert de jeuk die zich voordoet bij een besmetting met schimmel. Daarbij wordt er ook een overmatige zweetvorming, die anders de verbreiding van schimmel bevordert, gereduceerd. Bovendien worden de oorzaken die voor de opbouw van schimmel verantwoordelijk zijn, verstoord. Tot slot heeft het preparaat ook de werking de beschadigde en schilferige huid, die door het met schimmel aangedane gebied zeer lijdt, tot 98% te prepareren. Daarbij speelt het voor het gebruik van het product geen rol welke oorzaken tot de besmetting met schimmel geleid heeft. Zowel door het verzwakte immuunsysteem, een zwembadbezoek, door overgewicht, het dragen van synthetische stoffen als ook door een besmetting via een familielid, kan iedereen een schimmel oplopen, die met dit preparaat bestreden kan worden.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Onycosolve Ingrediënten

In het preparaat werken vele en deels ook wetenschappelijk erkende natuurlijke stoffen, om de schimmel te verwijderen.

 • Eichenrindenextract: Het Eichenrindenextract in het preparaat reduceert de jeuk en voorkomt daarbij de onaangename reuk, die de besmetting met schimmel geeft. Daarbij is het geschikt, de regeneratie van schilfers te ondersteunen en daarbij kleine wonden, die zich voordoen bij een besmetting met schimmel te desinfecteren.
 • Medisch Engelkruid: Het medische Engelkruid heeft een bekende kracht, die zich effectief bewezen heeft tegen bacteriële infectie en schimmel. Al sinds 1400 is het Engelkruid in Europa bekend als werkzaam medisch kruid. Gedurende de Middeleeuwen had de plant zelfs een hoge waardering die men als werkzaam behandelmiddel tegen de pest vermoedde.
 • Echte Salie: De etherische oliën van de echte salie worden vaak bij verschillende huidziekten ingezet en worden ook in het preparaat benut, zodat zij in de diepere lagen van de epidermis kunnen binnendringen. Daar hebben ze een hoge huidvoedende en vochtinbrengende werking en bevrijden de huid daardoor meteen van de lastige schilfers, die bij een besmetting met schimmel optreden. Daarbij kunnen de etherische oliën van de echte salie ook diepe scheuren helen en daarmee een gladde en weer jeugdige en gezond werkende huid bewerkstelligen.
 • Theeboomolie (Melaleuca Alternifolia): De Theeboomolie geldt als een wetenschappelijk erkende antimycoticum en heeft het vermogen de groei van verschillende schimmelsoorten te vertragen. Tegelijkertijd grijpt het de cellen van de schimmel aan, waarin de membranen verstoord zijn. Zo wordt de huid in zijn immuniteit tegenover schimmel ondersteund en aan het einde van de behandeling is de huid weer gezond en immuun genoeg, om zich tegen een nieuwe

Voor wie is Onycosolve geschikt?

Het preparaat richt zich op personen die op verschillende gronden een uitbraak van schimmelnagels melden. De oorzaken voor een schimmeluitbraak kunnen het resultaat zijn van een verzwakt immuunsysteem – bijvoorbeeld een ziekte. Echter, ook overgewicht, het dragen van synthetische kleding, als ook besmetting via het zwembad of in de eigen familie, kan tot een nagelschimmel leiden. Onycosolve kan door alle betrokkenen die op deze wijze met een nagelschimmel besmet werden, effectief gebruikt worden. Daarbij richt het product zich in het bijzonder op gebruikers die graag natuurlijke stoffen willen gebruiken om de schimmel op de nagels weer te verwijderen en die naast een bestrijding van de schimmel ook het getroffen weefsel en de omliggende huid willen versterken.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe werkt Onycosolve?

De werking van het preparaat is veelzijdig. Daarnaast reduceert het product de jeuk, die er altijd dan is wanneer het lichaam met een schimmel besmet is. Verder wordt ook de zweetvorming gereduceerd, die de schimmel een gunstige voedingsbodem zou leveren. Verder ondersteunt het preparaat de heling van de huid en desinfecteert het kleine wondjes die schimmel in de omliggende huid veroorzaken. De schimmelparasieten worden door het product meteen verstoord. Daarbij wordt het betrokken weefsel versterkt zodat het tenslotte immuun tegen een nieuwe schimmeluitbraak is en weer gezond en weerstandvaardig wordt. Een verder voordeel dat de behandeling met het preparaat oplevert bestaat daarin dat het het weefsel zo goed versterkt, dat een verdere besmetting met schimmel in de 12 maanden volgend op het einde van de behandeling zeer onwaarschijnlijk is.

Het preparaat werkt:

 • Jeuk reducerend
 • Zweet reducerend
 • Schimmelafstotend
 • Desinfecterend
 • Immuunsysteemversterkend

Hoe loopt het Onycosolve gebruik af?

De aanwending van het product is zeer eenvoudig. Bovendien wordt de huid zacht gereinigd en met een doek grondig gedroogd. De spray wordt daarna op de droge huid van de voetzolen, de tenen zowel als de nagels opgebracht. Bovendien wordt het preparaat daarna zacht in de getroffen huid- en nagelgebieden in gemasseerd. Het gebruik dient twee- tot driemaal daags plaats te vinden. Belangrijk is parallel daaraan een hygiënische omgang met de schimmel. Dat wil zeggen, dat bijvoorbeeld de handdoeken, die gebruikt zijn bij het afdrogen van de voeten na het wassen, na eenmalig gebruik met hoge temperaturen gewassen worden, zodat de schimmel zich er niet nestelt en wederom op nagels en huid overgedragen wordt.

Welke voor- en nadelen kan Onycosolve brengen?

Voordelen:

 • – Zuiver natuurlijk werkzaam
 • – Antibiotica- of laserbehandelingen zijn niet noodzakelijk
 • – Snelle werking vaak al na twee weken na het begin van de behandeling
 • – Langdurige werking en preventieve werking voor een periode tot 12 maanden
 • – In tests in Toronto uitgeprobeerd
 • – Dermatologisch aanbevolen

Nadelen:

 • Uitsluitend online te bestellen, geen bezoekmogelijkheid bij gevestigde apotheken

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Zijn er bekende Onycosolve bijwerkingen?

Tot nu toe zijn er geen bijwerkingen bekend en ook de producent heeft niet aangegeven dat er bijwerkingen te vrezen zijn, die zich als gevolg van gebruik van Onycosolve zullen voordoen. Daar het preparaat uitwendig aangewend wordt zijn er ook geen wisselwerkingen met mogelijke andere medicijnen, die parallel aan het gebruik van het preparaat ingenomen dienen te worden.

Algemene Onycosolve Review

Het preparaat werkt als natuurlijk antimycoticum zonder dat antibiotica of chemisch werkende middelen tegen schimmel gebruikt hoeven te worden. Daarbij is het preparaat in grote tests in Toronto uitgeprobeerd. De test werd in het jaar 2013 in een kliniek in Toronto uitgevoerd. Mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 tot 78 jaar hebben deelgenomen aan de test. De testpersonen kunnen al na 2,5 week een zichtbare verbetering van hun klachten merken en na vijf weken waren de positieve resultaten zo uitgesproken dat de schimmeluitbraak compleet ingedamd was en de betrokken gebieden zich konden regenereren. Pas na de uitgegeven tests werd het preparaat in Toronto toegelaten met een bijgevoegde dermatologische aanbeveling.

Algemene Onycosolve ervaringen

Gebruikers die een schimmeluitbraak te melden hadden, hebben zich doorgaans positief over de werking van het preparaat uitgelaten. Een dermatoloog die al 14 jaar praktiseert, bericht op de producentenwebsite dat van 70 van haar patiënten die het product hebben gebruikt, 67 al na korte tijd positieve resultaten zoals bijvoorbeeld een jeukreductie hebben kunnen laten noteren. Daarbij was de schimmeluitbraak bij deze patiënten al na twee weken sterk gereduceerd. Ook de duurzaamheid bevestigt hij, want de destijds getroffen patiënten waren ook duurzaam schimmelvrij. Via deze link kun je verdere klantervaringen vinden!

Hoe zien de Onycosolve prijs eruit?

Onycosolve werkt op zuiver natuurlijke basis, waardoor de behandeling door een wettelijke ziektekostenverzekeraar niet vergoed wordt. Op grond van het feit dat het preparaat uitsluitend via de producentenwebsite als ook in de onlinehandel te koop is, is het echter niet toegelaten in gevestigde of online-apotheken, moet de betrokkene de behandeling met het preparaat compleet zelf financieren en krijgt geen subsidie bij de behandeling van de nagelschimmel. Het preparaat wordt in een verpakking van 50 ml aangeboden. Deze verpakking kost in de onlinehandel door de bank genomen 50 euro. Op de producentenwebsite kan het product ook gekocht worden. Hier wordt het preparaat voor een reguliere prijs van 78 euro aangeboden.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar kan ik Onycosolve kopen?

De aankoop van Onycosolve kan zowel via de online-handel als ook bij de producent zelf gebeuren. Het voordeel van een bestelling bij de producent zit hem daarin dat hier weliswaar de basisprijs van elke fles product duidelijk hoger is dan in de online-handel, maar dat hier echter aanbiedingen gedaan worden en dat daarbij een prijsstaffel gehanteerd wordt wanneer meteen meer flessen van het product betrokken worden. Dat kan zich dan uiteindelijk als een gunstigere betrekkingsbron uitwijzen. Bij de producent worden – gedurende een beperkte tijdperiode – aanbiedingen gedaan waarbij de prijs per fles van het preparaat gereduceerd is tot 39 euro. Bovendien kan bij de aankoop van meer flessen tegelijkertijd ook gebruik gemaakt worden van langdurig speciale aanbiedingen. Worden twee flessen van het preparaat gekocht, dan bedraagt de prijs 59 euro en de klant krijgt een derde fles van het product gratis. Bij de bestelling van drie flessen ligt de prijs bij de producent op 89 euro en er worden twee extra flessen gratis geleverd. De producent verleent daarbij een verzendkostenvrije levering. Een verder voordeel dat zich bij de bestelling direct via de website van de producent voordoet is gebaseerd op de geld-terug-garantie. Is de klant niet tevreden dan kunnen binnen 30 dagen de goederen teruggegeven worden en krijgt de klant zonder opgaaf van redenen de aankoopprijs terug. De betaling kan bij de producent middels PayPal of per bank plaatsvinden.

Overzicht
Datum
Artikel
Onycosolve
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
vibro shaper
Producten

Vibro Shaper beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Prostalgene
Producten

Prostalgene beoordelingen, korting en kopen