Pico Buds Pro beoordelingen, korting en kopen

Een slecht gehoor leidt vaak tot een verminderde levenskwaliteit. Hoortoestellen zijn in dit geval erg nuttig, maar ze doen niet altijd wat ze moeten doen. Veel van de op de markt verkrijgbare varianten veroorzaken onaangename geluiden als ze niet goed zijn afgesteld. Ook zijn veel van hen absoluut niet comfortabel als je ze in je oor stopt. Kleinere versies die deze problemen niet hebben, zijn vaak moeilijk te verkrijgen of extreem duur. Het leed neemt met de minuut toe en uiteindelijk wordt het hoortoestel helemaal niet meer gebruikt. Vandaag hebben we daarom een blik geworpen op de Pico Buds Pro. Dit is een gehoorversterker die niet alleen klein is maar ook tal van goede eigenschappen met zich meebrengt. Hoortoestellen zijn voor velen een must-have item aan het worden, dus wilden we het eens van dichterbij bekijken.Pico Buds Pro

Wat is de Pico Buds Pro?

De Pico Buds Pro is een hoorversterker die niet alleen het gehoor drastisch verbetert, maar ook de verloren kwaliteit van leven verhoogt. Dit is niet alleen het geval voor senioren, maar ook voor jongere mensen die al gehoorproblemen hebben. Pico Buds Pro biedt vele goede eigenschappen, waarvan de fabrikant er de volgende uitlicht:

 • onopvallend en zo goed als onzichtbaar te dragen
 • De akoestiek wordt positief beïnvloed
 • de richting van de geluiden en stemmen kan ook worden bepaald
 • lange levensduur van de batterij
 • gemakkelijk en handig mee te nemen
 • goede geluidskwaliteit
 • geen lange aanpassingsperiode nodig
 • het volume wordt onafhankelijk geregeld

Onbeperkt gesprekken en geluiden horen is weer mogelijk met de Pico Buds Pro. De gehoorversterker heeft precies die eigenschappen die u nodig heeft om uw omgeving weer beter waar te nemen. Naast de korte aanpassingsperiode is er ook een automatische volumeregeling, plotselinge geluiden worden tussentijds weggefilterd en zo is een comfortabel luisteren mogelijk.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarom zou dit product mij helpen?

Wie niet meer goed kan horen, zondert zich mettertijd steeds meer af van zijn omgeving. Hij merkt niet veel meer en de mensen met wie hij omgaat kunnen zich geërgerd voelen omdat ze alles twee of drie keer moeten herhalen. Dit wordt een bijna onoverkomelijke hindernis voor de betrokkene. Als het eenmaal zover is gekomen dat contact wordt vermeden, beperkt dit duidelijk het leven. Pico Buds Pro biedt hier een goede remedie en kan ervoor zorgen dat het probleem weer de wereld uit wordt geholpen. De gehoorversterker wordt gewoon in het oor gestoken en ontvouwt uiteindelijk zijn werking. Hij is zo goed als onzichtbaar en comfortabel om te dragen.

Wat is de doelgroep van Pico Buds Pro?

Pico Buds Pro is bedoeld voor iedereen die problemen heeft met zijn gehoor. De leeftijd is daarbij niet van belang, zodat jong en oud evenveel baat kunnen hebben bij het gebruik van het hoortoestel. Want ook op jonge leeftijd kunnen gehoorproblemen om uiteenlopende redenen ontstaan. Ook mensen zonder technische kennis worden hier goed geholpen, want de gehoorversterker is zeer eenvoudig in het gebruik. Daarom kan elke leeftijdsgroep gebruik maken van het product. Degenen die voor al een alternatief hebben geprobeerd, kunnen ook de Pico Buds Pro gebruiken en het zelf ervaren. In principe is de gehoorversterker iets voor iedereen die het gewoon eens wil uitproberen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt het product gebruikt?

Voordat u de Pico Buds Pro gebruikt, moet u vertrouwd raken met de werking en het ontwerp ervan. De ene plug is rood, de andere blauw. Dankzij de kleuren is het altijd mogelijk te bepalen in welk oor ze moeten worden gestoken. Blauw wordt links gebruikt, rood rechts. Daarvoor worden ze ingeschakeld en kunt u ze meteen gebruiken. Dankzij de aangebrachte siliconen verstevigingen is een betere pasvorm mogelijk. Je merkt meestal niets van de Pico Buds Pro wanneer ze goed in je oor zitten. Reeds nadien is het mogelijk om beter te horen en zijn omgeving duidelijker waar te nemen. De gehoorversterker kan zowel donkere stemmen als lichtere stemmen zeer goed opvangen en zorgt zo voor een beter hoorresultaat.

Pico Buds Pro Toepassing

Wat zijn de voor- en nadelen van de sound processor?

Zoals elke gadget heeft ook de Pico Buds Pro zijn eigen voor- en nadelen. Deze willen we hieronder graag voor u samenvatten, zodat u een nog beter beeld krijgt van de hoorversterker. U kunt de lijstjes ook gebruiken om beter te kunnen beoordelen of het hoortoestel geschikt is voor uw behoeften. Zo kan het een goed hulpmiddel zijn bij de aankoopbeslissing.

Voordelen:

 • Het gebruik is ongelooflijk eenvoudig.
 • Zeer nuttig voor zowel oudere als jongere mensen.
 • De gehoorgang wordt niet beschadigd.
 • Het is een goedkoop en hoogwaardig alternatief voor andere hoortoestellen.

Nadeel:

 • niet bekend

Zoals u kunt zien, bieden de Pico Buds Pro een goed alternatief dat geen nadelen heeft. Je kunt ze heel goed gebruiken om gewoon beter te horen, ongeacht hoe oud je bent. Bovendien zijn ze zeer comfortabel om te dragen Beschadigen de gehoorgang niet wanneer u ze gebruikt. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, wat voor u sowieso de moeite waard is.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Pico Buds Pro kwaliteitszegels en kenmerken

Wij wilden er meer over weten en hebben de Pico Buds Pro zelf uitgeprobeerd. Daartoe bestelden we de gehoorversterker bij de fabrikant en testten hem vervolgens met een paar proefpersonen. Toen ze bij ons binnenkwamen, maakten ze beslist een degelijke indruk. De verwerking leek goed en dus gaven we hem door aan onze proefpersonen. Zij hebben de Pico Buds Pro onmiddellijk uitgeprobeerd en zich vertrouwd gemaakt met de werking. Er waren echter geen problemen. Na het inbrengen konden ze, dankzij de gehoorversterker, weer beter en duidelijker horen. De meesten hadden geen problemen om eraan te wennen. Daarom wilden ze het ook niet weggeven na afloop van de testperiode. Over het algemeen werd het hoortoestel beoordeeld met een uitstekende beoordeling. Velen hadden meteen een goede indruk van het toestel en hadden er positieve ervaringen mee, in tegenstelling tot wat ze met andere hoortoestellen hadden. Voor hen werd de Pico Buds Pro een onmisbaar gadget dat ze nooit meer wilden missen. Daarom geven we ze een goede beoordeling en bevelen we ze graag aan.

Pico Buds Pro meningen

Natuurlijk waren we tijdens ons onderzoek ook op zoek naar andere meningen. Deze werden geschreven door mensen die al ervaring hadden met de Pico Buds Pro. De eerste indruk was echter zeer positief en dus kunnen we stellen dat de gehoorversterker zeer goed helpt om het gehoor te verbeteren als het problemen geeft. De levenskwaliteit kon drastisch verhoogd worden en dus wilde bijna niemand zonder het hoortoestel. De meesten hadden geen problemen met het gebruik van het hoortoestel. Velen willen niet meer zonder de gehoorversterker en hebben zowel op het werk als in het dagelijks leven een goede aanvulling wanneer hun eigen gehoor niet meer toereikend is. Onder de gebruikers bevonden zich overigens niet alleen senioren maar ook jongere mensen wier gehoor door hun werk al was aangetast. Pico Buds Pro zou hier dus een goede hulp kunnen bieden. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link! *

Zijn er technische problemen bekend?

Nadat we de test met de Pico Buds Pro hadden gedaan en de andere reviews hadden gelezen, stelden we vast dat er geen problemen waren met de gehoorversterker. Technische problemen zijn grotendeels uitgesloten, maar het is altijd aan te raden om de gebruiksaanwijzing te lezen voordat je het hoortoestel voor het eerst gebruikt. Op die manier kunnen fouten vermeden worden en krijgt u een beter inzicht in de situatie gebruik. Wat de kwaliteit betreft, is het product indrukwekkend en kunnen we de vraag naar technische problemen met een duidelijk “Neen!” beantwoorden.

Waar kan ik Pico Buds Pro kopen?

De beste manier om de Pico Buds Pro te bestellen is rechtstreeks bij de fabrikant. Want alleen hij garandeert een perfecte kwaliteit en de functies die hij op zijn homepage presenteert. Een zeer groot voordeel zijn de aanbiedingsformules die er bestaan. Deze zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar en moeten daarom altijd worden gebruikt wanneer u de kans heeft. Hier krijgt u niet slechts een paar hoortoestellen, maar meerdere. Dit komt tot uiting in de prijs, maar als u het rekensommetje maakt, zult u al snel merken dat de Pico Buds Pro per paar verkocht worden goedkoper zijn dan wanneer u ze individueel bestelt. Daarom moeten ze altijd worden gebruikt. Maar, zoals gezegd, ze zijn slechts een beperkte tijd verkrijgbaar en zullen uiteindelijk uitgefaseerd worden. In dat geval is het niet helemaal duidelijk of en wanneer ze terugkomen. Snel handelen is dus geboden.

Pico Buds Pro NL

Pico Buds Pro Technische feiten

Voor zover het de techniek betreft, hebben we nauwelijks informatie over de Pico Buds Pro. Toch willen we hier bundelen wat we hebben kunnen vinden. Zodat u zich een nog beter beeld kunt vormen.

 • comfortabele siliconen coating voor de gehoorgang
 • automatische volumeregeling
 • Batterijen geïntegreerd, A10 model
 • niet invasief

Helaas konden we niet meer vinden over de Pico Buds Pro. Toch is het mogelijk om op basis van de weinige informatie een goed beeld te krijgen. Want de hoorversterker heeft alle technologie die een goed hoortoestel nodig heeft.

Hoe verloopt het bestelproces?

Wat de bestelling zelf betreft, dit is heel gemakkelijk te doen via de fabrikant. Om dit te doen, selecteert u gewoon de juiste aanbieding, die voor u gunstig is. Vervolgens vult u in het bestelformulier hiernaast alle benodigde gegevens in. Daarna kunt u al kiezen hoe u het geheel wilt betalen. Hier zijn methoden die bijzonder veilig en gemakkelijk zijn voor de klant. Waaronder credit card en directe overschrijving. De bestelling wordt dan geplaatst en een e-mail gestuurd, waarmee u alle details van de bestelling nog eens kunt bekijken. Als het pakket vervolgens wordt verzonden, ontvangt u weer post en kunt u het pakket online volgen met behulp van een trackingnummer. Zo kunt u gemakkelijk uitrekenen wanneer het voor u uitkomt en wanneer u de Pico Buds Pro kunt proberen. Al met al is deze aanpak zeer goed en houdt u overzicht.

Pico Buds Pro review en aanbeveling

Over het geheel genomen bevelen wij de Pico Buds Pro graag aan, omdat wij geloven dat ze het gehoor drastisch kunnen verbeteren. Dankzij de mogelijkheden om overal beter te horen, neemt ook de kwaliteit van het leven toe. Je isoleert je niet langer, je kunt weer deelnemen aan het sociale leven en dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Pico Buds Pro zijn een goede gehoorversterker waarvan u de prestaties kunt vertrouwen. Ze zijn ook comfortabel om te dragen en niet per se zichtbaar aan de buitenkant. Wij geven ze daarom graag een goede beoordeling en bevelen ze graag aan. Jong en oud kunnen er hun voordeel mee doen, of ze nu al eerder een alternatief hebben geprobeerd of niet.

FAQs

In dit laatste deel willen we de vragen beantwoorden die zich kunnen voordoen die mogelijk niet aan bod zijn gekomen in de lezing. Zo krijg je een nog betere indruk van de Pico Buds Pro en kun je uiteindelijk nog makkelijker beslissen of je de hoorversterker wilt proberen of niet.

 • V: Kunnen alleen senioren de Pico Buds Pro dragen?
 • A: Het hoortoestel kan ook gebruikt worden door jongere mensen die bijvoorbeeld door hun werk niet meer zo goed kunnen horen. In het algemeen kan iedereen baat hebben bij het gebruik van het hoortoestel als hun gehoor is aangetast. Technische kennis is niet eens vereist.
 • V: Kan men de buitenkant van de Pico Buds Pro zien?
 • A: Het gedeelte dat gekleurd is, verdwijnt in de gehoorgang. Aan de buitenkant is de hoorversterker alleen te herkennen aan een kleine antenne en een naakt gekleurd opzetstuk. Maar alleen als u heel goed kijkt. Het hoortoestel is zo ontworpen dat het zo mogelijk niet van buitenaf te zien is.
 • V: Kan ik de Pico Buds Pro ergens anders krijgen?
 • A: Niet als u het origineel wilt. Dit is alleen bij de fabrikant verkrijgbaar en alleen hier kan men ervan uitgaan dat de gehoorversterker de beloofde kwaliteit heeft.
Informatie over de leverancier of verzendingspartner

Pico Buds Pro worden verkocht door een leverancier met het volgende adres: Hyper Sls Ltd, 1506 Loon Kee Bldg No. 267-275 Des Voeux Road, Central, Hong Kong. Er is ook een e-mailadres dat kan worden gebruikt. Het is: care@urpurchase.com. Er is ook een internationale hotline die u kunt bellen. Dit is het nummer: +44 20 3808 9234. Dat is alles wat bekend is. Het product kan worden besteld op de volgende URL: https://hyperxgadgets.com/intl?prod=picobudspro&net=1673.

Pico Buds Pro Logo

Lijst van bronnen en verdere links:
 1. https://www.webmd.com/healthy-aging/hearing-aids
 2. https://www.nhs.uk/conditions/hearing-aids-and-implants/

Pico Buds Pro

8.5
Technische details 9.0
Gebruiken 9.0
Prijs 7.5
Previous Post
Stealth Hawk Pro
Gadgets

Stealth Hawk Pro beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Xtra-PC 500
Gadgets

Xtra-PC beoordelingen, korting en kopen