Poliglu beoordelingen, korting en kopen

Ledereen die veel reist in andere landen kent ongetwijfeld het probleem met de taal. In winkels is het wellicht nog mogelijk om in het Engels te communiceren. Ga je dan onder de bevolking, dan wordt dit moeilijker. Zeker als het gaat om landen waar niet per se overal Engels wordt gesproken. Sommige mensen leren voor deze gevallen veel talen. Maar ze kunnen niet alles dekken. Om uw grenzen niet te bereiken, is er Poliglu. De taalvertaler kan ervoor zorgen dat u gemakkelijk onderweg kunt communiceren, en dat zonder veel moeite. We wilden de reisgenoot van naderbij bekijken en hebben deze daarom getest. We leggen ook zijn algemene vaardigheden uit en kijken wat hij nog meer kan.

Wat is de Poliglu?

Poliglu is een taalvertaler die je mee kunt nemen naar vele landen om gemakkelijk in je eigen taal te kunnen communiceren. Dit kan in veel gevallen handig zijn. Zeker als je veel onderweg bent of reist graag naar verschillende landen, wiens taal niet wordt gesproken. De fabrikant biedt veel talen en is uiterst eenvoudig te gebruiken. Bovenal komen de volgende eigenschappen naar voren:

 • probleemloze vertaling binnen 1,5 seconde
 • extreem gemakkelijk te gebruiken
 • er zijn veel talen beschikbaar
 • lange batterijduur
 • geen technische kennis vereist
 • kan in beide richtingen worden gebruikt

Poliglu

Zoals u kunt zien, kunt u Poliglu niet slechts in één richting gebruiken. Als iemand je iets antwoordt, kun je laat het ook in uw taal vertalen. U hoeft zelfs geen speciale technische knowhow te hebben, u hoeft alleen maar op een paar specifieke knoppen te drukken. De vertaling gebeurt in korte tijd en dankzij Poliglu is een vloeiend gesprek zonder problemen mogelijk.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarom zou dit product mij helpen?

Wie veel reist, kent waarschijnlijk ook het probleem dat hij niet altijd alles begrijpt wat er om hem heen wordt gezegd. U kunt zoveel vreemde talen leren als u wilt. De gesproken personen in het land waar u naartoe reist, heeft u niet altijd bij de hand. Daarom is een stemvertaler een geweldige manier om je te verplaatsen om precies dat te doen. Want daarmee hoef je alleen maar te zeggen wat je eigenlijk wilt zeggen, hij spreekt in het apparaat en je kunt de bijbehorende landstaal oproepen. De vertaling duurt een paar seconden en je kunt zowel in cafés als binnen de bevolking goed communiceren. Op die manier is de vakantie veel beter.

Wat is de doelgroep van Poliglu?

Ledereen die op vakantie wil gaan en daar wil communiceren, kan profiteren van Poliglue. Het maakt niet uit of je in een café zit en een stuk taart bestelt, of dat je in de stad bent en de weg wilt vragen. Beide vormen een groot probleem voor iemand die de landstaal niet kent. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om een taalvertaler zoals Poliglu bij u te hebben. Het is daar volledig irrelevant hoe oud de gebruiker is. Poliglu kan jong en oud helpen en als taalvertaler dienen.

Als reisgenoot wordt het een onmisbaar hulpmiddel dat je niet meer thuis laat. Het is niet eens nodig om veel technische knowhow te hebben. Omdat het alleen nodig is om op bepaalde knoppen te drukken, die vervolgens voor al het andere zorgen. In principe kan iedereen de taalvertaler een keer proberen en zal voor zichzelf merken dat het apparaat alleen maar voordelen heeft.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt het product gebruikt?

Het gebruik van Poliglu is heel eenvoudig. Er zijn verschillende knoppen op het apparaat. Allereerst is het noodzakelijk om de taal in te stellen. In de gebruiksaanwijzing staat hoe u dit kunt doen. Vervolgens drukt u eenvoudig op knop A en spreekt u in het apparaat wat u wilt vertalen. Als u de knop loslaat, wordt dit zonder problemen voor u vertaald. Als u daarentegen iets in uw taal wilt vertalen, drukt u op de B-toets en neemt u op wat de ander zegt. Als je deze knop weer loslaat, staat wat er is gezegd binnen anderhalve seconde vertaald in uw taal. Meer is absoluut niet nodig. Zoals u kunt zien, is de bediening volledig ongecompliceerd en dankzij de stemvertaler kunt u een vloeiend gesprek voeren waarbij u het gevoel heeft dat u de taal echt spreekt.

Poliglu Gebruik

Wat zijn de voor- en nadelen van de taalvertaler?

Zoals elk technisch apparaat heeft Poliglu ook zijn eigen voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden bij het kopen. Daarom hebben we onderstaande kans gegrepen en alles wat nodig is voor u samengevat. U kunt dus misschien beter beslissen of de taalvertaler past bij jou. U kunt de lijsten dus gebruiken als hulpmiddel bij de aankoop.

Voordelen:

 • extreem gemakkelijk te gebruiken
 • vele talen beschikbaar
 • compact gebouwd en daardoor optimaal draagbaar
 • reageert binnen enkele seconden
 • kan keer op keer worden gebruikt

Nadeel

 • niet bekend

Zoals u kunt zien, heeft Poliglu geen nadelen om over na te denken bij het gebruik van de stemvertaler. De reisgenoot zal je zonder problemen ondersteunen om hun weg te vinden in het buitenland. Al is het maar in een coffeeshop of op straat, als je de weg moet vragen. Je kunt hem gewoon in je zak stoppen en op een paar knoppen drukken als je hem wilt gebruiken. Binnen enkele seconden heeft u een vertaling en kunt u communiceren zoals u wilt.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Kwaliteitszegels en kenmerken van Poliglu

We wilden er natuurlijk meer over weten en hebben Poliglu op de proef gesteld. We wilden uitproberen of het echt zo eenvoudig is als de fabrikant belooft te zijn. Daarom hebben we in eerste instantie de taalvertaler besteld, wat ook zonder problemen mogelijk was. We kregen het vrij snel, dus we kon gelijk aan de slag met onze test. Tegelijkertijd gaven we de reisgenoot aan een collega die op zakenreis ging.

In beide gevallen hebben we kunnen vaststellen dat Poliglu zonder problemen kan worden gebruikt en dat de vertaling ook daadwerkelijk zo snel plaatsvindt als beloofd. Ook onze collega kon onderweg uitstekend met het toestel overweg en kon gesprekken voeren zonder zelf de taal te spreken. Over het algemeen waren we erg verrast door de prestaties van Poliglu, maar we denken ook dat de taalvertaler er ook een kan doen in andere talen dan Engels goed optreden shows. Dankzij de verschillende talen kan je er heel goed je weg vinden en hoef je er niet meer op te rekenen dat je met handen en voeten moet communiceren zoals vroeger.

Poliglu-meningenPoliglu-meningen

Bij het zoeken naar informatie over Poliglu hebben we natuurlijk andere websites doorzocht en hebben we gekeken naar de meningen van gebruikers die de taalvertaler al hadden gebruikt. We wilden een nog beter beeld krijgen van de reisgenoot en dit was heel goed mogelijk aan de hand van ervaringsrapporten. De meeste hiervan waren zeer positief en meldden dat Poliglu daar in verschillende landen was en talen vertaalde die ze zelf niet spraken. De vertaling is gemaakt door de inwoners van het land heel goed begrepen en zo was het mogelijk om binnen een paar minuten een gesprek te hebben dat informatie opleverde over al het andere. De meesten willen hun reisgenoot niet meer missen en beschrijven Poliglu als een zeer innovatieve manier om hun weg naar het buitenland te vinden. Ze bevelen het dan ook graag aan anderen aan en willen het niet meer missen. In principe was alles wat we in onze test konden ontdekken onderbouwd. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link! *

Zijn er technische problemen bekend?

Na het apparaat regelmatig te hebben uitgeprobeerd, ontdekten we dat er geen enkel probleem was bij het gebruik van de vertaler, op voorwaarde dat de gebruiksaanwijzing van de fabrikant werd gevolgd.

Waar kan ik Poliglu kopen?

Het is het beste om het rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, die een eigen website op internet heeft en het apparaat daar via een online winkel aanbiedt. Op deze manier kan men ook aannemen dat dat je het origineel krijgt en geen slecht gemaakt exemplaar. Ook hier heeft u de garantie dat alles naar uw tevredenheid verloopt.

Maar niet alleen vanwege de ongecompliceerde bestelling, is het raadzaam om rechtstreeks bij de fabrikant te bestellen. Hij heeft speciale aanbiedingen in zijn webshop waar je gebruik van kunt maken. Deze omvatten niet slechts één van de taalvertalers, maar meerdere. Zo heb je toch nog wat hulp, ook als een van de batterijen leeg is. Daarnaast kun je met meerdere apparaten je hele gezin uitrusten of iemand een leuk cadeau geven. Daarnaast is het apparaat per stuk goedkoper dan bij losse bestelling. Het is daarom altijd de moeite waard om van deze aanbiedingen te profiteren wanneer ze beschikbaar zijn. Maar wees voorzichtig: ze zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar en moeten daarom worden gebruikt wanneer je de kans hebt. Als ze op een gegeven moment niet meer beschikbaar zijn, is het niet duidelijk of je terug kunt keren naar Poliglu gunstige omstandigheden ontvangt. Wij adviseren u dan ook altijd om gebruik te maken van de aanbiedingen.

Poliglu NL

Technische feiten Poliglu

Nu komen we bij de technische eigenschappen van Poliglu, zodat hier een dieper inzicht in mogelijk is. Hieronder vatten we samen wat we weten.

heeft in totaal 36 talen, waaronder Hindi, Japans en verschillende soorten Spaans
Gesprekken zijn mogelijk in realtime dankzij de snelle opname
Probleemloze vertaling ook via app

Helaas is er niet meer te vinden over de technologie van Poliglu. Toch denken wij dat de informatie u al vertelt wat belangrijk is en dat u bij een gesprek op uw reisgenoot kunt vertrouwen.

Hoe werkt het bestelproces?

De reisgenoot hoeft alleen te worden besteld via een bestelformulier. Hier vult u uw eigen gegevens in en kiest vervolgens hoe u het geheel wilt betalen. Probleemloze methoden zoals PayPal of creditcard zijn hier beschikbaar. Daarna wordt de bestelling gewoon verzonden. De provider stuurt dan een Bevestigingsmail, waarin het gehele bestelproces opnieuw wordt opgeschreven. Zo heb je altijd overzicht. Wanneer de taalvertaler is opgestuurd, ontvangt u nog een mail. In deze mail staat dan een bezorglink. Dit maakt het heel gemakkelijk om het pakket online te volgen en te bepalen wanneer het bij jou moet aankomen. Dan kun je de taalvertaler meteen uitproberen.

Poliglu evaluatie en aanbeveling

Op dit punt willen we Poliglu aanbevelen aan anderen. De stemvertaler is compact en gemakkelijk te gebruiken. Hij past in je broekzak en is daardoor makkelijk mee te nemen als je op reis gaat. De reisgenoot is ook erg goed gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Zo heb je onderweg altijd de garantie dat je je verstaanbaar kunt maken, ook als je de taal niet echt spreekt. Zelfs mensen zonder technische knowhow kunnen het apparaat gebruiken en zonder aarzelen gebruiken. Zowel onze test als de beoordelingen van anderen suggereren dat je de reisgenoot op elk moment correct kunt gebruiken. Of het nu gaat om een kopje koffie bestellen of de weg vragen.

Veelgestelde vragen

In dit laatste gedeelte willen we eventuele vragen die tijdens het lezen zijn opgekomen, verduidelijken. Wij willen ervoor zorgen dat u optimaal geïnformeerd bent en nog beter kunt beslissen of Poliglu iets voor u is.

 • V: Zijn er verborgen kosten voor het gebruik van Poliglu?
 • A:  Absoluut niet! Er zijn geen extra kosten te vrezen bij het gebruik van de taalvertaler.
 • V: Hoe lang duurt het om Poliglu in uw handen te houden?
 • A: Het duurt meestal ongeveer twee weken voordat de stemvertaler is ontvangen en gebruikt voor verzending.
 • V: Werkt de Poliglu echt in twee richtingen?
 • A: Ja! Het apparaat ondersteunt dus een probleemloos gesprek en maakt communicatie in vele talen mogelijk.
 • V: Wat moet ik doen als het apparaat niet is wat u zich had voorgesteld?
 • A: Dan stuur je het gewoon terug. De aankoop is volledig risicovrij en als het je niet bevalt, kun je het gewoon binnen 30 dagen terugsturen. Dan krijg je zonder problemen je geld terug.
 • V: Hoe vaak kan ik de taal wijzigen?
 • A: Zo vaak als je wilt, eigenlijk.
Informatie over de aanbieder of verzendpartner

Poliglu wordt verkocht door een bedrijf met het volgende adres: UAB Ekomlita, K. Donelaicio 60, LT-44248, Kaunas, Lithaunia. Er is ook een telefoonnummer dat gebruikt kan worden. Het is: +1 (469) 654-4213. Verder is de onderhoud er is een e-mailadres ingesteld waar u terecht kunt als u vragen heeft: support@poliglu.com. De stemvertaler is beschikbaar op de volgende website: https://get-poliglu.com/

Poliglu Logo

Lijst van bronnen en verdere links:
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Translation
 2. https://www.languagescientific.com/the-difference-between-translation-and-interpreting/

Poliglu

7.8
Toepassing 8.5
Gebruik 8.0
Prijs 7.0
Previous Post
Beat Buds Pro
Gadgets

Beat Buds Pro beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Haarko
Gadgets

Haarko beoordelingen, korting en kopen