RangeXTD beoordelingen, korting en kopen

Iedereen die WLAN in het huishouden gebruikt, heeft het eerder meegemaakt: in elke hoek van het huis of appartement is er plotseling geen internet. Deze zogenaamde dode zones zijn typisch, maar zijn moeilijk te elimineren. Velen proberen een tweede router. Dit levert in de meeste gevallen het gewenste succes op, maar het kost meestal meer geld, omdat er een nieuw contract moet worden opgemaakt.

Veel gemakkelijker gaat het met een zogenaamde Wifi-repeater, die niet alleen het signaal van de router versterkt, maar ook over meerdere verdiepingen kan worden gebruikt. Vandaag willen we de RangeXTD introduceren. Een wifi-router die bij correct gebruik dode zones in het appartement of huis elimineert. We zullen de voordelen ervan uitleggen en waarom sommige mensen niet meer zonder willen.

Wat is de RangeXTD?

De RangeXTD is een Wifi router die u eenvoudigweg in een stopcontact steekt en het signaal van de router vele malen versterkt. Dit betekent dat hij het signaal kan sturen naar hoeken waar meestal geen internet is. De fabrikant belooft het volgende:

 • gemakkelijk te gebruiken.
 • sterker signaal in het hele huis
 • kan ook worden gebruikt over meerdere verdiepingen
 • Gegevensoverdracht tot 300 Mbit/s
 • verschillende verbindingsmodi mogelijk
 • het internet in het algemeen te upgraden zonder dat dit dure kosten met zich meebrengt

RangeXTD

 

Al met al is er een droom uitgekomen voor iedereen die dode zones in zijn of haar appartement of huis heeft ontdekt en geen tweede router wil kopen. De Wifi repeater is een verstandige aankoop die zowel zenuwen als kosten kan besparen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarvoor dient de RangeXTD?

Als het internet in het huis of appartement uitvalt, is een goed advies duur. Zelfs in dode zones is het vervelend als het internet hier niet bereikbaar is en je het niet kunt gebruiken. Elke maand zijn er hoge kosten voor de betaling van de internetflat en nog steeds raken veel gebruikers gewoon overstuur. Veel providers bevelen dan de aanschaf van een tweede router aan, maar dit veroorzaakt meer kosten.

De Wifi repeater, die we hier presenteren, wordt echter gewoon in het stopcontact gestoken en versterkt het bestaande signaal en stuurt het door naar de apparaten, die geen goede internetontvangst hebben. Dit bespaart u de aanschaf van een tweede router en zorgt ook voor dode zones met de juiste hoeveelheid internet.

Waarom heb ik deze Wifi-versterker nodig?

In principe is het product gericht op iedereen die een goede internetverbinding wil garanderen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De gebruiker kan jong of oud zijn, man of vrouw. Deze aspecten zijn niet belangrijk. Door het gebruiksgemak is de Wifi router ook geschikt voor alle leeftijdsgroepen. De doelgroep is dan ook breed gediversifieerd en kan niet worden afgebakend.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt het product gebruikt?

In principe is het alleen nodig om de router en de Wifi-versterker met elkaar te synchroniseren en dan kan deze worden gebruikt. De beste manier om dit te doen is om beide apparaten in een stopcontact in de buurt aan te sluiten. Druk nu op de knop op zowel de router als de repeater.

Het duurt even voordat beide apparaten gesynchroniseerd zijn. Op de Wifi router wordt dit aangegeven met een lampje. Nu kan het apparaat vrij in het appartement gebruikt worden en hoeft het alleen nog maar in een daarvoor bestemde wandcontactdoos te worden gestoken. Het apparaat wordt dan via WLAN met de router verbonden en reproduceert het signaal in versterkte vorm. Of het geheel werkt en hoe sterk het signaal is, is goed te zien aan de geïntegreerde verlichting, die er informatie over geeft. Meer is absoluut niet nodig.

Als u het apparaat direct als router wilt gebruiken, moet u het via een LAN-kabel aansluiten, die ook op de telefoonaansluiting is aangesloten. De toegangsgegevens kunnen dan via de computer worden ingevoerd en er wordt een internetverbinding tot stand gebracht.

Maar zelfs dit is heel gemakkelijk te doen.

RangeXTD Gebruik

 

Wat zijn de voor- en nadelen van het product?

Zoals elk product heeft ook dit zijn voor- en nadelen, die we graag willen bespreken. Daartoe vatten we de afzonderlijke punten in de volgende lijsten samen. Dit kan u ook helpen om een beslissing te nemen als u nog niet zeker weet of het apparaat het juiste is voor u.

Voordelen:

 • eenvoudig te gebruiken
 • te gebruiken als Wifi-versterker, -router en -toegangspunt
 • elimineert dode zones in het huis of appartement
 • snelle datatransmissie
 • niet onnodig kostenverhogend werkt

Nadelen:

 • geen bekende

Zoals u ziet, heeft het product alleen maar voordelen en is daarom een ideaal alternatief voor andere aanbiedingen op de markt. Het is eenvoudig te gebruiken en dient verschillende doeleinden, wat in uw voordeel kan worden gebruikt. Het garandeert een snelle gegevensoverdracht en veroorzaakt geen extra kosten, wat bijvoorbeeld het geval zou zijn geweest met een tweede router.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene RangeXTD test- en kwaliteitskenmerken

We wilden onszelf overtuigen van de mogelijkheden van de Wifi router en probeerden het zelf uit. Zelfs wij in de redactie komen af en toe in aanraking met dode zones en het stoort ons altijd en kost ons zenuwen. Als dit apparaat echt levert wat de fabrikant belooft, is het een goede innovatie die iedereen in zijn voordeel kan gebruiken.

In ieder geval merken we na het uitpakken dat het er qua afwerking zeer hoogwaardig uitziet. Het heeft alle lichten die we kennen van de normale bovenfrees. Daarom waren we nieuwsgierig naar de mogelijkheden. We gebruikten het eerst als een Wifi-versterker en sloten het aan op een stopcontact, waarna we het aan de router koppelden.

Dit was relatief snel en het was klaar voor gebruik. Voor de test hebben we hem ook in verschillende stopcontacten gestoken om zijn bereik te testen. We hadden succes: alle dode zones werden geëlimineerd en het internet was snel in werking op onze testapparatuur. Nu wilden we hem ook als router testen en hebben we een lan-kabel aangesloten.

Hij werd snel aangesloten op ons thuisnetwerk en we konden de afzonderlijke gegevens eenvoudig via de browser in de computer invullen. De verbinding was snel, het apparaat deed alles wat de fabrikant had beloofd. We waren dus al met al enthousiast over het apparaat en bevelen het graag aan bij anderen.

Algemene RangeXTD beoordelingen en meningen

In onze zoektocht naar informatie over het apparaat keken we ook uit naar ervaringsverslagen. We hebben er ook enkele gevonden. In deze rapporten rapporteerden de gebruikers over hun ervaringen met de Wifi repeater. De meesten van hen waren enthousiast en zouden het graag aan anderen aanbevelen. Ze prezen het feit dat uiteindelijk dode zones konden worden geëlimineerd en dat de toegang snel en eenvoudig was. Voor de meesten van hen was het een grote opluchting en ze wilden het niet meer missen. We konden geen negatieve berichten vinden. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link! *

Zijn er problemen bekend met de RangeXTD?

Al met al kan worden gezegd dat er geen enkel probleem is als het goed wordt gebruikt. Het apparaat is vrij van fouten en door zijn constructie is het ook gemakkelijk te begrijpen. Er zijn geen noemenswaardige problemen.

Waar kan ik de RangeXTD kopen?

Het apparaat kan het beste rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht. Zij bieden hun producten aan op hun eigen website op het internet. Hier heeft u de garantie dat hij het origineel levert en geen problematische kopie. Bovendien heeft de koper de mogelijkheid om een eenvoudige bestelling te doen, die eenvoudig met een formulier kan worden ingevuld.

De verzending wordt snel in gang gezet en enkele dagen later is het apparaat al in uw handen. Eenvoudiger kan het niet. Overigens ziet de betaling er net zo ongecompliceerd uit. De fabrikant biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Onder andere Paypal en creditcard. Met deze opties neemt u geen enkel risico. Als de klant niet tevreden is met het apparaat, is er zelfs een 30-dagen retourgarantie, waarmee u uw geld terugkrijgt.

Overigens: afhankelijk van wanneer u op de homepage verschijnt, kunt u gebruik maken van bepaalde aanbiedingen. Deze omvatten verschillende apparaten, waarbij elk model minder kost dan wanneer het afzonderlijk wordt gekocht. U kunt deze aanbiedingen in uw voordeel gebruiken, vooral als u een huis bezit en één van deze apparaten op alle verdiepingen wilt gebruiken.

RangeXTD NL

RangeXTD Technische details

Wat de technische details betreft, konden we slechts enkele details vinden. Maar hier is een overzicht:

 • Het ontwerp draagt bij aan de kracht van de verbinding en de brede dekking
 • snelle datatransmissie tot 300 Mbit per seconde mogelijk
 • WLAN-router, router en toegangspunt

Meer informatie konden we helaas niet vinden.

RangeXTD Evaluatie en aanbeveling

Al met al denken we dat het apparaat een grote verrijking is voor iedereen die het internet in zijn of haar huis of appartement optimaal wil gebruiken. Het doet geweldig werk om het signaal te verspreiden en dode zones te elimineren. Het heeft ook de mogelijkheid om het te gebruiken als een router, wat betekent dat het minder duur is om een internetlijn te bedienen. Als u het eenmaal probeert, zult u het niet meer willen missen en zult u versteld staan van de prestaties. We raden het daarom met plezier aan.

Informatie over de aanbieder of de verzendpartner

Het apparaat wordt gedistribueerd door een in Nederland gevestigde leverancier. Hier is het volledige adres: Strong Current Enterprises Limited, Postbus 202, 6670 AE Zetten, Nederland. Voor vragen of dergelijke is er een support e-mail adres opgezet als volgt: support@byrangextd.com

Homepage: https://www.buyrangextd.com/ *

RangeXTD Logo

 

Lijst van bronnen en verdere links:
 1. https://www.fcc.gov/wireless/bureau-divisions/mobility-division/signal-boosters
 2. https://www.signalbooster.com/pages/what-is-a-wi-fi-signal-booster-and-how-does-it-work
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_repeater

RangeXTD

8.3
Technische details 8.5
Gebruik 8.5
Prijs 8.0
Previous Post
X Pro Drone
Gadgets

X Pro Drone beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Taneral Pro
Gadgets

Taneral Pro beoordelingen, korting en kopen