Sonic X Pro beoordelingen, korting en kopen

De meeste mensen zien al bij de eerste ontmoeting mooie tanden. Om de tanden glanzend wit te houden, is vaak een aanzienlijke inspanning nodig. Naast het regelmatig poetsen van de tanden zijn er bezoeken aan de tandarts, bleken en andere behandelingen, waarvoor u altijd extra moet betalen. En ook de algemene schoonmaak is niet altijd even aangenaam. En dit alles wordt gedaan voor een stralend mooie glimlach. En het is zo gemakkelijk als je alleen de juiste Sonic X Pro hebt. Daarom hebben we vandaag de Sonic X Pro bekeken. Een elektrische Sonic X Pro, die de oplossing is voor sommige tandproblemen en die de tanden goed reinigt.

Wat is Sonic X Pro?

Bij de tandarts betekent het meestal alleen dat u uw tanden beter moet poetsen als er weer iets mis is. Maar dat alleen helpt de meeste mensen niet echt. Een verademing hier is een tandenborstel die u ondersteunt door de juiste borstelbewegingen over te nemen. In dit geval is een elektrische tandenborstel een echte steun en dat is precies wat de Sonic X Pro hoort te zijn. Het wordt door de fabrikant beschreven als 100 keer sterker dan normale tandenborstels. Hier is een kort overzicht:

 • verschillende modi beschikbaar
 • 45.000 borstelpulsen per minuut
 • Tandenborsteltimer
 • licht, waterdicht en duurzaam

De tandenborstel heeft alles wat je van een goede elektrische tandenborstel mag verwachten. Volgens de fabrikant verandert het de hele tandenpoetsroutine en leidt het tot betere resultaten bij het optimaliseren van de behandeling bij de tandarts.

sonic x pro

Waarom helpt een elektrische tandenborstel?

Zelfs als kind krijgt u te horen dat er maar één specifieke poetstechniek is die u kunt gebruiken om uw tanden schoon te houden. Het probleem hiermee is dat je in de meeste gevallen je tanden poetst zoals je denkt dat het goed is. Dit betekent dat de typische bewegingen worden verwaarloosd en dat de tanden niet zo schoon zijn als ze zouden moeten zijn. Een elektrische tandenborstel daarentegen kan de bewegingen simuleren, zodat het alleen nog maar nodig is om ze langs de tanden te leiden. Als tandartsen bijvoorbeeld horen dat u uw tanden poetst met een elektrische tandenborstel, zijn ze meestal meer tevreden over de tandheelkundige verzorging die u ze geeft. Bovendien is een elektrische tandenborstel beter in staat om de tanden beter te poetsen, omdat er binnen de twee aanbevolen minuten meer keren op de tandenborstel wordt gepoetst dan dat men met de hand kan doen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Een elektrische tandenborstel is dan ook een echte aanbeveling voor de mondhygiëne.

Voor wie is Sonic X Pro het juiste product?

In principe is de Sonic X Pro een goede aanvulling voor iedereen die de mondhygiëne wil optimaliseren. Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen, geslacht is irrelevant. Het is ook geschikt voor mensen die nog nooit eerder een elektrische tandenborstel in hun handen hebben gehad. Ook hier zijn er geen verschillen. De tandenborstel is gemakkelijk te gebruiken en een goede manier voor zowel jong als oud om een heel ander gevoel te geven bij het poetsen van hun tanden.

gezonde tanden

Sonic X Pro Technische Details

Natuurlijk is het interessant om de technische aspecten van de tandenborstel nader te bekijken. Daarom hebben we ze in het volgende samengevat en op een eenvoudige manier opgezet.

 • 45.000 borstelimpulsen per minuut
 • Sonic technologie (is 100x krachtiger dan normale borstels)
 • 4 intelligente borstelmodi
 • Tandenborsteltimer van 2 minuten
 • extra lange levensduur van de batterij (tot twee weken)
 • licht
 • waterdicht

Als u bijvoorbeeld ’s morgens uw tanden onder de douche wilt poetsen, kunt u het apparaat veilig meenemen naar de douche. De tandenborstel kan zonder problemen tot twee weken meegaan, zelfs als u twee keer per dag uw tanden poetst. De timer geeft om de 30 seconden aan wanneer het mondgebied moet worden veranderd. Dit resulteert in een optimale borstelwerking, waarbij de vier delen van de mond met de nodige zorg worden behandeld. De vier poetsstanden omvatten een zuivere poetsstand, een massagestand, een zachte poetsstand en de bleekstand om de tanden bijzonder glad en schoon te maken. Bovendien heeft de tandenborstel de technologie om een impulstandenborstel te zijn. Het hoeft dus niet te draaien tijdens het poetsen, maar geeft lichte impulsen aan de tanden, waardoor plak of onzuiverheden nog beter worden verwijderd.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe gebruik ik het Sonic X Pro?

In principe wordt de tandenborstel gebruikt zoals elke andere tandenborstel. Na het aanbrengen van de tandpasta is het alleen nog maar nodig om de tandpasta aan te zetten en je tanden grondig te poetsen. Voor de borstelmodus hoeft u alleen maar een paar keer op de aan/uit-knop te drukken en deze te selecteren. Na ongeveer 30 seconden zal de tandenborstel licht trillen, wat aangeeft dat u uw mondgebied moet veranderen. Op deze manier gaan de twee minuten relatief snel voorbij, zodat je een schone mond hebt en daarna nog helderdere tanden.

witte tanden

Wat zijn de voor- en nadelen van de Sonic X Pro?

Natuurlijk willen we ook van deze gelegenheid gebruik maken om alle voor- en nadelen van de tandenborstel in detail op te sommen. Dit is de enige manier om een goed beeld te krijgen van de prestaties van de gadget.

Voordelen

 • eenvoudige toepassing
 • kan ook onder de douche worden gebruikt
 • beter dan eender welke normale tandenborstel…
 • betere schoonmaakresultaten
 • 2 minuten timer
 • verschillende reinigingsmodi

keerzijden

 • geen enkele bekend

Zoals u gemakkelijk kunt zien, heeft de tandenborstel alleen maar voordelen, maar geen nadelen. De timer van 2 minuten maakt het mogelijk om je tanden zo lang te poetsen als nodig is op elk moment. Bovendien zijn hun prestaties veel beter dan die van gewone tandenborstels. De tanden worden uiteindelijk gepoetst zoals ze zouden moeten zijn, zonder dat er speciale apparatuur nodig is. Het is ook waterdicht, zodat u het zelfs onder de douche kunt gebruiken. Het kan toch niet beter, of wel?

Algemene Sonic X Pro Test

Natuurlijk wilden we ons ook overtuigen van de prestaties van deze tandenborstel en hebben we hem aan een kleine test onderworpen. Wat we van tevoren kunnen zeggen is dat er de laatste jaren veel discussies zijn geweest waarbij een ultrasone borstel beter is verklaard dan de typische elektrische modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze komt heel dicht in de buurt van een ultrasone borstel en heeft ook een bijbehorend effect, dat in uw voordeel kan worden gebruikt.

Dus we hebben het getest. Onze testperiode duurde meer dan drie weken. Al na de eerste toepassingen merkten we dat de tanden veel schoner, gladder en mooier aanvoelden toen we in de spiegel keken. Wat we ook moeten vermelden: De bediening is absoluut ongecompliceerd en dus mogelijk voor elke leek. Ook al heeft hij nog nooit eerder een elektrische tandenborstel gebruikt. Gewoon op de knop drukken en u kunt aan de slag. Over het geheel genomen waren we zeer tevreden met het resultaat in de drie weken en hadden we de indruk dat de tandenborstel zeer bevorderlijk was geweest voor onze tand- en mondhygiëne. Wij zouden het daarom zeer hoog waarderen en in ieder geval aanbevelen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Algemene Sonic X Pro-ervaringen en -opvattingen

In onze verslaving aan ervaringsrapporten op het internet zijn we er ook een paar tegengekomen. De meeste mensen gebruiken graag een tandenborstel en deze reinigt de mond goed. Daarom krijgt het van menig relevant positief cv, dat ze graag doorgeven. Er waren eigenlijk geen negatieve ervaringen die we vonden. De gebruikers beschrijven de tandenborstel als ongecompliceerd, gemakkelijk te gebruiken en het laat een schoon gevoel achter in de mond. En dat is het belangrijkste voor de meeste mensen. Daarom bevelen ze het graag aan anderen aan. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!

Zijn er problemen bekend met Sonic X Pro?

Een probleem dat we zien is de borstelkop. In totaal worden twee opzetborstels geleverd. Voor één persoon is dit genoeg voor een tijdje. Het probleem doet zich echter voor wanneer deze twee worden opgebruikt. Het is duidelijk dat de koppen van tijd tot tijd moeten worden vervangen. Omdat een te gebruikte opzetborstel geen perfecte reiniging mogelijk maakt en bovendien onhygiënisch is. Maar blijkbaar kun je ze later ook niet meer kopen. We hebben in ieder geval geen bron gevonden waar je een inhaalslag kunt maken. Dit is echter het enige probleem.

elektrische tandenborstel

Waar kan ik de Sonic X Pro kopen?

Het beste van alles direct van de fabrikant. De fabrikant biedt de tandenborstel niet alleen aan tegen een matig gegradueerde prijs, maar ook een aangenaam bestelproces. Dit wordt gevolgd door een snelle verzendservice en de verzending kost niet eens veel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar. Zo wordt de bestelling een veilige zaak, die men zonder meer kan gebruiken. Trouwens: wie er meerdere bestelt, kan ook nog wat meer geld besparen. Daarnaast heeft men er een voor onderweg en een voor thuis.

Sonic X Pro review en conclusie

Over het geheel genomen beoordelen we de elektrische tandenborstel zeer positief. Hij reinigt beter dan eender welke conventionele tandenborstel en biedt ook verschillende comfortfactoren. Alleen al de vier verschillende reinigingsmodi zijn een echte aanvulling voor iedereen, omdat het standaardprogramma niet altijd voldoet aan de wensen van de liefhebbers. Bovendien bevordert de tandenborstel een beter reinigingsresultaat dat de moeite waard is. Deze elektrische tandenborstel maakt het volgende bezoek aan de tandarts voor iedereen een koud kunstje. Dit voorkomt allerlei problemen als gevolg van een slechte mondhygiëne. Bovendien is het zeer eenvoudig te bestellen en is er geen risico aan verbonden.

Externe bronverwijzingen
 1. https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/55636-elektrische-tandenborstel-voordelen.html
 2. https://timko-tandheelkunde.nl/de-voordelen-van-poetsen-met-een-elektrische-tandenborstel/
 3. https://zorgnu.avrotros.nl/hulp/hulpartikelen/item/elektrisch-poetsen-of-met-de-hand-wat-is-beter/

Sonic X Pro

9
Effect 8.5
Toepasselijkheid 9.0
Gebruik 9.5
Prijs 9.0
Previous Post
lb smart wallet
Gadgets

LB Smart Wallet beoordelingen, korting en kopen

Next Post
clearview
Gadgets

ClearView beoordelingen, korting en kopen