Stealth Hawk Pro beoordelingen, korting en kopen

Iedereen die graag video’s maakt, komt vroeg of laat op het idee om een drone aan te schaffen. De laatste jaren is het echter moeilijker geworden. Omdat de wetten bepalen dat het een bepaalde grootte niet mag overschrijden. Het probleem: de grotere modellen kunnen video’s en foto’s beter vastleggen. Daarom zijn veel gebruikers in conflict over welk model ze moeten kiezen. De Stealth Hawk Pro is een drone die eruitziet als een kleine helikopter. Daarnaast treedt ze op goed bezig met video-opname en heeft tal van functies die meestal alleen op grotere modellen te vinden zijn. Wij wilden er meer over weten en hebben de Stealth Hawk Pro een keer getest. Daarbij hebben we aandacht besteed aan de functies, een idee gekregen van hoe het werkt en hebben we de bruikbaarheid gecontroleerd. We waren erg verrast toen we klaar waren met het gebruik van de drone.

Wat is de Stealth Hawk Pro?

De Stealth Hawk Pro is een drone die, volgens de fabrikant, tot dusver door het leger is gebruikt. Ze is bijzonder klein en bijna niet te zien. Volgens de aanbieder zal dit in haar voordeel zijn en daarom is er tot nu toe geen informatie over haar. Maar zij biedt talrijke functies die nu ook in de particuliere sector kunnen worden gebruikt. Het zwaartepunt ligt hier op:

 • dag- en nachtzichtmodi zijn beschikbaar
 • zeer klein van vorm, in de vorm van een helikopter
 • het heeft een vliegtijd van maximaal 25 minuten
 • het is zeer duurzaam en bestand tegen veel verschillende weersomstandigheden
 • hij kan met of zonder GPS gebruikt worden
 • hij vliegt bijna geruisloos
 • het signaal heeft een bereik tot twee kilometer

Stealth Hawk Pro

Zoals u kunt zien, heeft hij veel functies die geen enkel goedkoop model kan bieden. Dit maakt het des te aantrekkelijker voor iedereen die zich wat meer wil verdiepen in drones. De fabrikant vermeldt dat de gebruiker bij het gebruik ervan het gevoel heeft te werken met militaire hardware hanteren. Bovendien ziet het er ook uit als een kleine helikopter.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarom zou dit product mij helpen?

De Stealth Hawk Pro kan iedereen helpen die graag met een drone zou willen vliegen, maar niet per se een groot model wil kopen. Bovendien zijn er geen speciale vergunningen voor nodig, dus vrijwel iedereen kan ermee vliegen als ze er maar een beetje tijd aan besteden. Hij is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar heeft ook het voordeel dat hij bijzonder klein is. Omdat hij eruitziet als een helikopter, heb je niet meteen het vermoeden dat het om een drone gaat. Toch maakt hij video van goede kwaliteit zowel overdag als ’s nachts. In tegenstelling tot andere goedkope drones heeft hij veel meer functies die je dienovereenkomstig kunt gebruiken.

Wat is de doelgroep voor Stealth Hawk Pro?

De Stealth Hawk Pro is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Als de Stealth Hawk Pro op verantwoorde wijze wordt gebruikt, kunnen jong en oud hem gebruiken. Desondanks vereist de Stealth Hawk Pro geen speciale technische kennis. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en werkt zelfs zonder gebruik te maken van een mobiele telefoon of apps. Het is standalone en niet afhankelijk van het systeem dat door de Stealth Hawk Pro eigenaar wordt gebruikt. De Stealth Hawk Pro kan worden gevlogen door zowel mannen als vrouwen. Niemand zal enige moeite hebben om het te bedienen. Het publiek voor de Stealth Hawk Pro is dus breed en moeilijk te definiëren.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt het product gebruikt?

Allereerst heb je geen smartphone of app nodig om de Stealth Hawk Pro te bedienen. Het is een volledig onafhankelijk systeem dat wordt geleverd met een afstandsbediening. Dit wordt ook gebruikt om de drone te laten vliegen. Het is belangrijk om u een beetje vertrouwd te maken met de werking voordat u deze voor langere tijd de lucht in stuurt. De meegeleverde gebruiksaanwijzing helpt hier in eerste instantie bij. Daarna kun je de drone intuïtief besturen en al het andere is praktisch vanzelfsprekend. Daarom komt er eigenlijk niet veel bij kijken om het te gebruiken.

Ook de video’s worden met een druk op de knop opgenomen en later via een aansluiting op de computer uitgelezen. Op deze manier kun je de video’s ook bewerken en verder gebruiken. Praktisch: de opname en designaal zijn versleuteld. Dus terwijl u aan het opnemen bent, kan niemand anders het signaal onderscheppen en zien wat u precies opneemt. Dit maakt de drone een stuk beter dan veel vergelijkbare modellen op de markt die bijvoorbeeld Bluetooth gebruiken.

Stealth Hawk Pro Control

Wat zijn de voor- en nadelen van de drone?

Zoals elk gadget heeft de Stealth Hawk Pro bepaalde voor- en nadelen waar je je bewust van moet zijn. Daarom hebben we hieronder een lijst samengesteld van wat voor jou belangrijk is. Zo krijgt u een nog beter beeld van wat de drone voor u kan betekenen.

Voordelen:

 • Eenvoudige bediening
 • Veel functies van hoogwaardige apparaten geïntegreerd
 • Hoge videokwaliteit
 • langere levensduur van de batterij
 • werkt zonder smartphone of app

Nadelen:

 • geen bekend

Zoals u ziet, hoeft u met de Stealth Hawk Pro niet bang te zijn voor nadelen, maar kunt u gewoon vertrouwen op de voordelen. Deze zijn bij de drone zeer gebruikersgericht. Het apparaat staat garant voor een vlekkeloze en eenvoudige bediening. Je kunt een hoge videokwaliteit opnemen en hebt een langere batterijduur, die u kunt gebruiken voor het opnemen. U heeft praktisch alleen maar voordelen die de aanschaf van een Stealth Hawk Pro rechtvaardigen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Stealth Hawk Pro kwaliteitszegels en functies

We wilden onszelf overtuigen van de kwaliteit van de Stealth Hawk Pro en ondernamen daarom een test. We kennen al een paar drones en hebben dus een redelijk goed overzicht van de kwaliteit, afwerking en gebruik. Het bestellen van de Stealth Hawk Pro was eenvoudig en hij arriveerde binnen een korte tijd. Zijn uiterlijk in de vorm van een helikopter is niet per se nieuw, maar we zagen dit als een positieve eigenschap. Dus laadden we het kleine laadden de kleine helikopter en lieten het los in de lucht. Het gebruik werkt via een geheel eigen systeem met afstandsbediening. Dit is niet moeilijk te begrijpen en dus kunnen zelfs nieuwkomers de drone heel goed gebruiken als ze voor het eerst geïnteresseerd raken in het onderwerp. De kleine helikopter glijdt zeer goed door de lucht en heeft een goede balans.

Laten we nu verder gaan met de videobeelden die we hebben opgenomen. De fabrikant vermeldt dat de Stealth Hawk Pro een 4K Ultra HD camera heeft en dus voor een zeer hoge kwaliteit kan zorgen. De opnames die we later op de computer hebben uitgelezen zagen er in ieder geval van zeer hoge kwaliteit uit en waren zeer geschikt voor verdere bewerking. We konden ook verschillende modi uitproberen. Zowel overdag als ’s nachts werkt de Stealth Hawk Pro zonder verdere problemen. Al met al kunnen we hem van harte aanbevelen. Omdat we ook geloven dat het voor iedereen interessant kan zijn en dat ze het gewoon eens moeten uitproberen. Daarom geven wij het een hoge beoordeling.

Stealth Hawk Pro meningen

Bij het zoeken naar meer informatie, wilden we natuurlijk ook weten hoe anderen overweg konden met de Stealth Hawk Pro. We zochten naar rapporten die ons een nog beter beeld konden geven van de kleine helikopter. Allereerst maakten de meeste reviews een zeer positieve indruk. De meeste gebruikers kwamen snel zonder veel uitleg met haar overweg. Je kon ook gemakkelijk video’s opnemen die van goede kwaliteit waren. Een ding dat steeds naar voren kwam was de lange levensduur van de batterij en zijn kleine en compacte vorm. Veel gebruikers werden er niet eens op aangesproken omdat het lijkt op een kleine helikopter waar je gewoon mee wilt vliegen. Bijna niemand dacht hier in de eerste plaats aan een drone. Over het geheel genomen is de Stealth Hawk Pro een echte aanrader en goed beoordeeld. We hebben geen negatieve getuigenissen gevonden. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link! *

Zijn er technische problemen bekend?

Natuurlijk hebben we er tijdens onze test, en ook in de getuigenissen, op gelet of iemand technische problemen had met de Stealth Hawk Pro. De drone werkte echter perfect. Vooral zijn weerstand is hier een voordeel. Er kan mee gevlogen worden in lichte regen, maar ook in extreme temperaturen. Zelfs als de wind gaat liggen vliegt hij nog steeds zeer stabiel. Daarom kunnen we de vraag over technische problemen met een duidelijk “nee” beantwoorden.

Waar kan ik Stealth Hawk Pro kopen?

De Stealth Hawk Pro koopt u het best rechtstreeks bij de fabrikant. Want hier koopt u het origineel in de vorm van een helikopter en krijgt u ook de bijbehorende kwaliteit. Een groot voordeel is dat u meerdere modellen tegelijk kunt krijgen, maar voor elk model een lagere prijs betaalt. Het is dus zeker de moeite waard om er uw voordeel mee te doen. Op deze manier wordt Stealth Hawk Pro nog aantrekkelijker voor de gebruiker. Bovendien heeft hij een gebruiksklaar toestel telkens als de batterij van het andere toestel leeg is. Men kan gewoon verder gaan. Maar er is een addertje onder het gras: ze zijn maar een beperkte tijd beschikbaar. Daarom moet men altijd gebruik maken van de aanbiedingen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Het is niet bekend of ze na de intrekking opnieuw beschikbaar zullen worden gesteld. Ze zouden dan ook veel duurder kunnen zijn.

Stealth Hawk Pro NL

Stealth Hawk Pro Technische feiten

Wat de technische feiten betreft, kunnen we hoofdzakelijk opsommen wat de fabrikant heeft verstrekt. Deze informatie is echter beperkt. Niettemin vatten wij hieronder samen wat wij konden achterhalen:

 • wordt bestuurd door middel van geavanceerde RF afstandsbediening
 • camera voor optische vermogenspositionering geïntegreerd
 • mechanische besturing
 • live video streaming
 • opladen via standaard Micro USB
 • 4K Ultra HD-camera met gecodeerde WLAN-transmissie
 • GPS en no-GPS
 • gecodeerd signaal
 • Bereik: tot 2 kilometer

Zoals u kunt zien, heeft de Stealth Hawk Pro alle alle kenmerken van een moderne drone.. Je kunt hem voor vele doeleinden gebruiken en hebt altijd video-output van hoge kwaliteit.

Hoe verloopt het bestelproces?

Het bestelproces is heel eenvoudig en ongecompliceerd. Kies eerst een van de aanbiedingen. Vul vervolgens de relevante gegevens in op het bestelformulier ernaast. Nu moet u nog kiezen hoe u het product wilt betalen. De fabrikant biedt hiervoor een paar gebruiksvriendelijke opties. Dit zijn bijvoorbeeld Paypal of creditcard. Beide zijn veilig voor de klant. De klant ontvangt vervolgens een overzicht per overzicht per e-mail waarin hem alle nodige informatie over de bestelling wordt verstrekt. Als de Stealth Hawk Pro verzonden wordt, ontvangt hij ook een tracking nummer waarmee hij online kan nagaan waar het pakket zich op een bepaald moment bevindt. Op die manier kan hij precies berekenen wanneer het zou kunnen aankomen.

Stealth Hawk Pro beoordeling en aanbeveling

Al met al willen we de Stealth Hawk Pro van harte aanbevelen, omdat hij zich zowel in onze test als in de reviews van andere gebruikers heeft bewezen. De kleine helikoptervormige drone is gemakkelijk te gebruiken en maakt geweldige video’s waar je op je computer gemakkelijk mee kunt werken. Daarom kunnen we hem van harte aanbevelen en geloven dat hij iets kan zijn voor iedereen die wil leren omgaan met zo’n vliegapparaat. Zelfs zelfs nieuwkomers zullen het aantrekkelijk vinden omdat de bediening ongecompliceerd en zeer gebruikersgericht is.

FAQs

In dit laatste deel willen we graag antwoord geven op alle resterende vragen die tijdens het lezen zijn gerezen. Deze vragen zullen u helpen een beter beeld te krijgen van de Stealth Hawk Pro en het misschien nog gemakkelijker maken om te beslissen of hij al dan niet geschikt is voor uw behoeften.

 • V: Hoe berg ik de Stealth Hawk Pro op?
 • A: Bij de levering is een opbergkoffer inbegrepen waarin alle accessoires, inclusief de Stealth Hawk Pro, kunnen worden opgeborgen. Dit houdt het veilig en maakt het uiteindelijk veel gemakkelijker te vervoeren wanneer u onderweg bent.
Informatie over de leverancier of verzendingspartner

De leverancier van het product is een bedrijf met het volgende adres: Hyper Z Tech Ltd, 55 Donaghaguy RD, Burren, Warrenpoint, Newry Co Down, Noord-Ierland, BT34 3PR. Er is ook een postadres beschikbaar. Dat is: care@urpurchase.com. Er is ook een internationaal telefoonnummer: +44 20 3808 9234, dat 24 uur per dag bereikbaar is. Het product kan worden besteld op de volgende URL: https://hypertechz.com/intl?prod=stealthhawkpro&net=1673. De hierboven vermelde aanbiedingen zijn ook hier beschikbaar en kunnen worden gebruikt zolang ze beschikbaar zijn.

Stealth Hawk Pro Logo

Lijst van bronnen en verdere links:
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Unmanned_aerial_vehicle
 2. https://uk.pcmag.com/drones/117621/how-to-fly-a-drone

Stealth Hawk Pro

8.3
Technische details 9.0
Gebruiken 8.5
Prijs 7.5
 
Next Post
Pico Buds Pro
Gadgets

Pico Buds Pro beoordelingen, korting en kopen