Tactic Air Drone beoordelingen, korting en kopen

Als het gaat om het maken van een aantal zeer speciale filmopnames, zijn drones tegenwoordig erg populair. Ze bieden de mogelijkheid tot luchtfotografie en leggen het materiaal vast in een hoogwaardige resolutie. Maar drones zijn niet altijd zo praktisch dat je er rustige foto’s mee kunt maken, of ze hebben andere eigenaardigheden waar je mee moet leven. Naast een zwakke batterij heeft dit ook te maken met een slecht vlieggedrag dat onmogelijk te controleren is. Vandaag hebben we gekeken naar de Tactic Air Drone. Een Tactic Air Drone die zelfs in 4k kwaliteit kan opnemen.

Tactic Air Drone

Wat is de Tactic Air Drone?

Dit vliegende object is een Tactic Air Drone die het mogelijk maakt om met gemak luchtfotografie te maken. Het flexibele systeem betekent dat het altijd onder je arm gedragen kan worden als je onderweg bent en heeft de technische mogelijkheden om video’s op te nemen in een kwaliteit tot 4k. Hier zijn de functies die de fabrikant heeft beloofd:

 • Intelligent volg mij functie
 • Dubbele camera en beeld-in-beeldvertoning
 • Controle van gebarenherkenning met beeldregistratie
 • Gemotoriseerde actieve 4K-camera met motor
 • 20 minuten lange vlucht modulaire batterij voor een 20 minuten durende vlucht
 • Optische stromingspositionering

Met de Tactic Air Drone kan de machinist zich op elk moment vrij bewegen. Met een geïntegreerde barometer vliegt de Tactic Air Drone slechts zo hoog als hij is ingesteld en kan hij de gebruiker op elk moment volgen waar hij ook gaat. Met de camera binnen de besturing houdt u te allen tijde het overzicht. De opnamen kunnen tot 20 minuten lang zijn, zo lang gaat de batterij mee. De Tactic Air Drone heeft ook de mogelijkheid om zelfstandig te landen voordat hij zonder energie komt te zitten. De optische stromingspositionering garandeert goede opnamen alsof ze met een stille camera zijn gemaakt.

Tactic Air Drone_4

Waar is de drone voor?

Iedereen die vandaag de dag echt goede foto’s wil maken vanuit de lucht gebruikt meestal een drone. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en vooral om zonder problemen te bedienen en foto’s te maken. Zo’n drone is zeer nuttig voor bepaalde doeleinden. Op zijn laatst op de volgende bruiloft, of op vakantie, laat je de drone niet meer thuis, want het maakt foto’s die je graag wilt onthouden.

Waarom heb ik een Tactic Air Drone nodig?

De drone kan gebruikt worden door iedereen die iets van het materiaal weet. Daarom kan de doelgroep waarop het is gericht niet zo duidelijk worden geclassificeerd. Zelfs tieners zouden er snel mee moeten kunnen omgaan, volwassenen gebruiken het om thuisvideo’s of alles wat er voor hun lenzen komt te filmen. Ook de oudere generatie zal zeker genieten van de werking, want het is eenvoudig te ontwerpen en zo geoptimaliseerd dat het niet kan worden gebroken. Zo biedt het praktisch plezier in elke leeftijdsgroep. 

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt het Tactic Air Drone gebruikt?

De drone heeft een paar inklapbare armen zodat je hem mee kunt nemen als je onderweg bent. Zodra u de app heeft uitgepakt en geïnstalleerd op uw mobiele telefoon, sluit u deze aan op de besturingseenheid en bent u klaar om te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is de drone aan te zetten, de app te openen en weg te gaan. De bediening wordt gedaan door een paar bedieningselementen, het perfecte overzicht wordt behouden door de beeld-in-beeldcamera.

U kunt ook andere kijkhoeken veranderen terwijl u aan het fotograferen bent. Als je foto’s van jezelf wilt maken, maar dan vanuit de lucht, maakt de drone alleen een gebaar van onderen en maakt een paar foto’s in zijn eentje. Als een bepaalde route is gepland, kan deze gemakkelijk met de vinger op het scherm worden getraceerd en de drone vliegt precies in deze richting. Gedurende de hele tijd wordt de drone gefilmd, als hij binnen 20 minuten weer op de grond komt, moet hij worden opgeladen.

Wat zijn de voor- en nadelen van het Tactic Air Drone?

Zoals elke gadget heeft ook deze zijn voor- en nadelen, die je moet weten. Daarom willen we kort samenvatten wat belangrijk is.

Voordelen

 • is gemakkelijk te bedienen
 • veel verschillende modi voor een betere werking voor de beste opnames
 • tot 4K-beeldkwaliteit
 • 20 minuten looptijd mogelijk

keerzijden

 • Opladen duurt langer dan het loopt

Het enige punt dat sommige mensen als nadeel noemen is dat het ongeveer 150 minuten duurt voordat de drone weer met een volle batterij weg is. Het duurt slechts 20 minuten in de lucht. De drone is eenvoudig te bedienen, maakt gebruik van vele modi voor een goede instelbaarheid en betere bediening en maakt goede foto’s die er nog steeds goed uitzien op een groot scherm.

Algemene Tactische luchtdronetest en kwaliteitskenmerken van de Tactic Air Drone

Wat voor de kwaliteit spreekt is de integratie van een camera die in staat is om in 4K te filmen. Zelfs dat alleen is niet genoeg voor de drones van vandaag. Bovendien is de bruikbaarheid van veel vergelijkende modellen lang niet zo goed als deze. In onze eigen test konden we ook vaststellen dat de opnames perfect verliepen.

Zelfs beginners kunnen goed opschieten met het model en maken foto’s die zelden door goedkope drones gemaakt kunnen worden. Het laat ook zien dat het product ook wordt geleverd met reserveonderdelen als er bijvoorbeeld een schroef kapot gaat. Over het geheel genomen waren we zeer tevreden over zowel de levering als de prestaties, vandaar dat we het product graag aan anderen aanbevelen. – Zelfs voor beginners!

Algemene Tactische Air Drone-ervaringen en meningen van Tactic Air Drone

We hebben ook op internet rondgekeken voor andere meningen en hebben het ene of het andere ervaringsverslag kunnen lezen. Al met al zijn ze meestal positief en worden ze gekenmerkt door het feit dat de meeste van hen niet slechts één van de drones bezitten. Omdat het slechts 20 minuten duurt, krijgen ze meestal een tweede of derde minuut, zodat een langere opnametijd kan worden afgedekt. Dit is natuurlijk ook een mogelijkheid – bovendien kan de drone een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Ook dit werd door veel gebruikers zeer geprezen. Helaas is het vaak zo dat de drones veel geld kosten en dan relatief snel breken. De meeste mensen willen het apparaat aanbevelen en veel plezier hebben bij het maken van verschillende soorten video’s. Zelfs beginners hadden geen problemen met de operatie, terwijl gevorderde gebruikers en deskundigen van andere drones moesten merken dat ze zelden zo’n goede kwaliteit met een drone hebben gezien. Al met al werd het product zeer goed ontvangen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Zijn er problemen met Tactic Air Drone bekend?

Afgezien van het feit dat het opladen 150 minuten duurt, zijn er nauwelijks problemen met de drone. Het belangrijkste is om het contact met de drone niet te verliezen. Bij dit model is de maximale afstand 100 meter, die niet overschreden mag worden. Meestal is dit echter ruimschoots voldoende. Als u echter iets te hoog vliegt, moet u voorzichtig zijn, anders verliest u de controle over het apparaat.

Waar kan ik Tactic Air Drone kopen?

De drone kan het beste rechtstreeks bij de fabrikant besteld worden, die het op zijn eigen website op het internet aanbiedt. Hier krijgt u ook toegang tot de verschillende prijsvoordelen die de leverancier biedt. Dit omvat niet alleen meerdere apparaten tegen een lagere prijs, maar ook een goedkopere verzending en snelle levertijden. Bestellen gaat snel en de betalingsmogelijkheden zijn matig, zodat er vrijwel geen risico’s worden genomen. Het is in ieder geval het proberen waard.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Tactische luchtdrone-techniek Technische details

Laten we het nu hebben over de technische kenmerken van de drone. We hebben ze duidelijk op een rijtje gezet:

 • Camera: 1080P-groothoek 1080P
 • Ingebouwde gyroscoop: 6-assige gyroscoop
 • 2,4 GHz-afstandsbediening
 • Afstandsbediening afstand: 100 meter
 • Beeld na afstand: 1-5 meter
 • Transmissievermogen: 3.7V 350 mAh ingebouwde batterij van 3.7V 350 mAh
 • Maximale vliegtijd: ca. 20 minuten.
 • Batterij: 3.7V 1.800 mAh Li-Po batterij van 3.7V 1.800 mAh
 • Oplaadtijd: ca. 150 minuten.
 • Grootte: 136x85x60x60 mm (gevouwen), 270x260x60x60 mm (ongevouwen).

Dus de capaciteiten van de drone zijn niet eens erg groot als hij wordt ontvouwd. Daarnaast maakt het gebruik van een app die gebruikt kan worden om de mogelijkheden verder te benutten.

levering

Tactic Air Drone review en aanbeveling

De drone is een goed alternatief voor veel modellen op de markt. Niet alleen biedt het de perfecte voorwaarden voor een goede verfilming, maar het is ook ideaal voor het verfilmen van specifieke projecten. Luchtfotografie krijgt een heel ander uiterlijk door de mogelijkheden van de drone. Daarnaast kan de meegeleverde app worden gebruikt om de opnamen nog verder te verbeteren.

Al met al een mooie drone, die veel mogelijkheden biedt voor het filmen voor zowel beginners als gevorderden. Wij willen dit product graag aanbevelen aan anderen. Bovendien kunt u niets verkeerds doen met de bestelling, of iets riskeren. U kunt er zeker van zijn dat wanneer u bij een feestelijke bijeenkomst met dit drone aankomt, de foto’s achteraf zeker een indruk zullen achterlaten. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link!

verpakking

Informatie over de leverancier en transportpartner

Het product wordt verkocht door een bedrijf genaamd Hyper Sls Ltd, dat is gevestigd in Hong Kong. Het biedt zijn klanten ook een telefonische hotline waar ze terecht kunnen met open vragen. Meer details over de aanbieder zijn niet bekend. Hier is het adres:

 • Hyper Sls Ltd.
 • 7/F, Het Grande-gebouw
 • 398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hongkong, Kowloon.
 • Telefoon: +44 20 3808 9234 (24 uur bereikbaar)

Homepage: https://shop.hyperstech.com/ * *

Lijst van bronnen en verdere links
 1. https://www.drones.nl/nieuws/2014/08/drones-wat-kun-je-er-mee
 2. https://kiwi-aerialshots.nl/hoe-werkt-een-drone/
 3. https://www.drone123.nl/keuzehulp-drone-kopen/

Tactic Air Drone

8.4
Materiaal 8.0
Toepasselijkheid 9.0
Gebruik 8.5
Prijs 8.0
Previous Post
Bitcoin Wealth
Crypto Robot

Bitcoin Wealth beoordelingen, korting en kopen

Next Post
lb smart wallet
Gadgets

LB Smart Wallet beoordelingen, korting en kopen