Wat is Valgorect?

De Hallux Valgus is een voetziekte die in het bijzonder vrouwen van middelbare leeftijd treft. Ook wel hamertenen of ballentenen genoemd, gaat het hier om een deformatie van de gewrichten van de grote tenen. Naast de problematiek dat deze deformatie invloed heeft op de schoenkeuze, kan het ook tot pijn komen wanneer de deformatie zich verder ontwikkelt. De reden dat deze deformatie zich in het bijzonder vaak bij vrouwen voordoet is erin gelegen dat vrouwen om optische redenen graag schoenen met hoge hakken en smalle leest dragen. De voet wordt zo in een onnatuurlijke vorm geperst en daarbij komt nog de belasting door het lichaamsgewicht. Zo ontwikkelt zich in de loop der jaren of zelfs tientallen jaren de vervorming van de grote teen, die dan tot grote problemen leiden kan. Naast speciaal schoeisel, dat gedragen dient te worden omdat de grote teen zeer veel plaats nodig heeft, komt daarbij ook vaak, dat de betrokkene op een gegeven moment een chirurgische ingreep moet ondergaan om mobiel te blijven en pijnvrij te kunnen lopen. Uit de deformatie komen ontstekingsprocessen voort die parallel behandeld dienen te worden zodat de mobiliteit behouden blijft. Met Valgorect staat nu een preparaat ter beschikking dat de vergroeiingsproblemen met de grote teen kan verlichten.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Valgorect Ingrediënten

valgorect

Het product zet in op zuiver natuurlijke stoffen om de vergroeiingsproblematiek van de grote teen uit de weg te ruimen.

 • Symphytum Officinale: hierbij gaat het om een plantaardige stof die ook als Echte Beenbron bekend is en die tot het geslacht van de Ruwbladigenfamilie behoort. De plant bevat veel werkzame stoffen. Slijmstoffen zoals ook Allantoine, bovendien looistoffen en Rozemarijnzuren en Choline zijn belangrijke stoffen met hoge werkzaamheid. De planten werden al in antieke tijden op waarde geschat en benut voor de behandeling van wonden zoals ook een bevordering van de wondgranulatie en voor de behandeling van botbreuken. Tegenwoordig geniet de Echte Beenbron een erkenning als medische plant en wordt dan bij voorkeur ingezet bij pijnlijke spier- en gewrichtsklachten, evenals bij kneuzingen en verrekkingen, en verder verstuikingen en voor de lokale bevordering van de doorbloeding.
 • Cynodon Dactylon: Deze plantaardige stoffen wordt ook soms als hondstandgras betiteld. In het geslacht behoort deze plant botanisch gezien tot de Sussgrasern. De plant heeft zijn oorsprong in de tropen, maar heeft intussen ook in Midden-Europa een thuishaven gevonden waar ze gedijt. De plant is een diureticum, maar werkt ook ontstekingsremmend, wat op de Hallux Valgus zeer positief uitwerkt. In Valgorect wordt deze plant daarom benut, die echter ook bij reuma en jicht, en bij zwellingen behulpzaam is.
 • Taraxacum Officinale: Deze plant wordt naast het gebruik in dit preparaat tegen de ballentenen ook tegen reumatische ziekten ingezet.

Voor wie is Valgorect geschikt?

Het preparaat is voor alle personen geschikt, die aan een misvorming van de grote teen lijden en niet kiezen voor een operatieve ingreep om de klachten te verhelpen. Het preparaat wordt uitwendig gebruikt en kan daarmee de risico’s die zich bijvoorbeeld bij een operatieve ingreep voordoen vermijden. In het bijzonder vrouwen die door de misvorming zeer vaak getroffen worden zijn de doelgroep van het preparaat. Natuurlijk kunnen ook mannen die aan de misvorming lijden het preparaat gebruiken. Zowel bij een ontwikkelde misvorming als ook in het begin wanneer zich de eerste klachten aan de voeten voordoen, kan het preparaat zijn werk doen. Naast de cosmetische aspecten wordt ook de medicinale uitwerking die de misvorming van de tenen tot gevolg heeft met het preparaat effectief bestreden.

Hier 50% besparen bij de producent!

Hoe werkt Valgorect?

Het product werkt bij betrokkenen die onder de misvorming van de grote tenen lijden, zeer verschillend en op verscheidene vlakken goed uit. Belangrijk bij de behandeling is, dat de pijnen waaronder veel betrokkenen lijden en die de beweeglijkheid sterk beperken, duidelijk minder worden. Bovendien wordt ook het ontstekingsproces dat zich in het teengewricht voordoet, sterk gereduceerd. De producent geeft aan dat de werking bij 97% van de gebruikers bewezen is. Een verdere werking die blijkt uit het gebruik van het preparaat, ligt in de vermindering van de botwoekeringen, die normaal gesproken een verschijningsvorm zijn bij een voortgeschreden teenmisvorming. 89% van de gebruikers zouden deze positieve werking bij het gebruik vast kunnen stellen.

De vernieuwing van het gewrichtsweefsel, dat door de misvorming een verstoring ervaren heeft, is een verdere positieve werking, die uit het gebruik van het preparaat resulteert. Volgens informatie van de producent zouden 94% van de gebruikers van Valgorect over deze positieve werking berichten. Daartoe wordt ook een reductie van de mineraalafzetting in de getroffen gewrichten bereikt. Deze afzettingen zorgen anders voor hevige pijnen en beïnvloeden de mobiliteit aanzienlijk, zorgen daarbij vaak voor langdurige misvormingen, die zich uit de pijn-vermijdende houding laten afleiden. Volgens producenteninformatie bericht 98% van de gebruikers van het product over de positieve werking.

De gel werkt:

 • ontstekingsremmend
 • pijn verminderend
 • botwoekering verminderend
 • weefsel regenererend
 • mineraalafzetting verminderend

Hoe verloopt het gebruik van Valgorect?

Bij het product gaat het om een crème die eenvoudig op de huid aangebracht wordt. De crème wordt direct op de vooraf gereinigde voeten en speciaal op de getroffen gewrichten aangebracht. De stoffen dringen in de huid en werken direct ter plaatse, waar ontstekingen en pijnen in het getroffen gewricht problemen veroorzaken. Het gebruik is zo eenvoudig en ongecompliceerd als het gebruik van voetcrèmes. De voeten worden na gebruik van het middel gewassen en daarna grondig afgedroogd. Nu kan de crème op de pijnlijke en gedeformeerde plaatsen van de voeten opgebracht worden en direct ter plaatse hun werk doen.

Welke voor- en nadelen heeft Valgorect?

Voordelen:

 • Pijnreductie
 • Ontstekingsremmend in de gewrichten
 • Afbouw van pijnlijke mineraalafzettingen in de gewrichten
 • Vermindering van botwoekeringen
 • Vernieuwing van gewrichtsweefsel
 • Vermijding van chirurgische ingrepen met lange bewegingsbeperkingen en risicovermijding door OP¥s

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Nadelen:

 • Geen negatieve werking bekend

Algemene Valgorect Test

Valgorect toont enige kwaliteitskenmerken, die het van andere preparaten onderscheiden. Een belangrijk kwaliteitskenmerk ligt daarin dat het preparaat gecertificeerd is en daarmee aan de hoge kwaliteitseisen en zekerheidsstandaarden voldoet die aan een certificering verbonden zijn. Het product heeft een langdurige werking wat bij het gebruik van andere maatregelen zoals spalken en correctoren niet per se het geval is en het preparaat heeft geen bijwerkingen. Het preparaat wordt snel door het lichaam geabsorbeerd en laat geen sporen na. Het werkt tegelijkertijd zwelling verminderend en verzorgd de voeten daarnaast geheel. Het product heeft daarbij in de internationale competitie Menselijke Gezondheid in de categorie Gezonde Voeten een prijs gewonnen.

Algemene Valgorect Ervaringen

Gebruikers berichten dat de werking al na een week te merken was. Daarbij konden snel weer alle gewenste schoenen zonder beperking met het oog op pijn gedragen worden. De plooien die zich uit de misvorming door de ballentenen of ook de Hallux Valgus hadden voorgedaan, werden gereduceerd en dat bracht een sterke pijnreductie met zich mee. Bovendien werd zelfs bericht dat de klachten uit de Hallux Valgus of ook de ballentenen door Valgorect al na twee maanden compleet weggenomen waren. Het gebruik van de gel wordt samengevat als zeer werkzaam beschreven en de ballen verdwijnen of ze worden tenminste duidelijk weker en veroorzaken daarmee minder pijn en klachten bij het lopen. Bovendien wordt bericht dat de gel probleemloos over de hele dag op de voet kan inwerken als het op het getroffen gewricht wordt aangebracht en met een kompres, zoals goed passende kousen, afgedekt wordt. Het gebruik wordt als zeer ongecompliceerd en eenvoudig maar zeer effectief en zonder bijwerkingen omschreven. Via deze link vind je andere klantervaringen!

Hoe zien de Valgorect prijs eruit?

Ook als het om een preparaat gaat voor de medische verzorging van de tenenmisvorming moeten gebruikers de behandeling zelf betalen. De arts kan het preparaat niet voorschrijven en het wordt niet als officieel toegelaten medicijn gewoonlijk niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed en er is ook geen bijbetaling voor de behandeling. De prijs voor de inkoop van het preparaat is gestaffeld. Als het product direct via de website van de producent wordt gekocht dan ligt de aankoopprijs voor een tube gel op 39 euro. Worden twee tubes besteld dan ligt de aankoopprijs voor deze op 57 euro en de klant krijgt daarbij nog een tube gel gratis geleverd. Bij de bestelling van drie tubes ligt de aankoopprijs bij 89 euro en de klant krijgt ook hier wederom bij de bestelling een gratis extra tube geleverd.

De levering is voor de klant verzendkostenvrij en het preparaat wordt binnen een tot vijf werkdagen geleverd. Voor de klant ontstaan daardoor naast de aankoopprijs voor het product geen verdere kosten. Bovendien wordt de klant een 30 dagen geld-terug-garantie gegeven. Bij ontevredenheid over het product of als de verwachtingen niet worden waargemaakt dat de klachten verbeteren, kan het product teruggestuurd worden en de aankoopprijs wordt dan volledig terugbetaald. De aankoop kan naar keuze op rekening of ook middels PayPal betaald worden.

Hier 50% besparen bij de producent!

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar kan ik Valgorect kopen?

Valgorect kan niet bij gevestigde apotheken en ook niet bij een online apotheek worden gekocht. Daarbij bestaat ook niet de mogelijkheid het preparaat via de apotheek te bestellen en de koop dan hier verder af te wikkelen. Ook in bekende onlinehandel op de gewone platformen staat het preparaat niet ter beschikking. De aankoop kan uitsluitend bij de producent en diens website plaatsvinden.

De voordelen daarvan zijn erin gelegen dat de producent staffelprijzen hanteert en dat die prijzen dalen bij afname van meerdere tubes van het product en er daarbij kosteloos extra tubes worden geleverd wanneer meer dan één pakket van het product tegelijk besteld wordt. Bovendien is de levering verzendkostenvrij en wordt ook een teruggaverecht van 30 dagen aangehouden waarbij de klant de complete aankoopprijs bij ontevredenheid met het product terugbetaald krijgt.

Overzicht
Datum
Artikel
Valgorect
Waardering
41star1star1star1stargray
Previous Post
Profollix
Schoonheid

Profollix beoordelingen, korting en kopen

Next Post
PhenQ
Gezondheid

PhenQ beoordelingen, korting en kopen