Vibro Shaper beoordelingen, korting en kopen

Wat is deze Vibro Shaper?

De Vibro Shaper is een apparaat, dat is vervaardigd als een plaat, die trilt op zichzelf. Het apparaat is zo ontworpen dat gebruikers hun spieren kunnen trainen met behulp van de opgewekte trillingen. In deze context moet de Vibro Shaper verschillende spiergroepen trainen en hoeft de gebruiker alleen dit ene apparaat te gebruiken. Hoogwaardige oscillatietechnologie zorgt ervoor dat de spieren gaan oscilleren, wat weer leidt tot een vernauwing van het lichaam. Het apparaat kan in drie verschillende intensiteitsniveaus worden gebruikt, zodat in totaal 50 spiersamentrekkingen en 99 verschillende snelheden met de Vibro Shaper kunnen worden uitgevoerd. De training is gemakkelijk op de gewrichten en de banden en botten zijn niet overbelast. De bloedcirculatie wordt verhoogd, wat resulteert in spierontspanning. De fabrikant belooft dat één training van 10 minuten per dag voldoende is voor zichtbaar en merkbaar succes.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Voor wie is de Vibro Shaper geschikt?

vibro shaperDoelgroep voor de Vibro Shaper zijn alle personen die hun lichaam willen spannen zonder gebruik te maken van conventionele training zoals turnen of gewichtheffen. Het apparaat van de fabrikant is specifiek gericht op mensen die gewichtsverlies willen combineren met een aanscherping van het lichaam. Daarnaast kunnen vooral vrouwen die last hebben van cellulitis de algehele conditie van het bindweefsel met het trainingsmiddel verbeteren. Het apparaat veroorzaakt een lichaamslift en moet ook een spieropbouw ondersteunen zonder dat extra training nodig is. Het apparaat is speciaal ontworpen voor mensen die hun hele lichaam op een eenvoudige manier willen versterken en hun spieren holistisch willen opbouwen.

Welke doelen kan ik bereiken met de Vibro Shaper?

Cellulite controle: De intensieve trilling van het apparaat, die kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker, zorgt ervoor dat het weefsel wordt aangescherpt, waardoor cellulitis. Dit heeft op zijn beurt ook een effect op het bindweefsel, dat in zijn slappe toestand ook verantwoordelijk is voor uitgesproken cellulitis. Regelmatige training met de Vibro Shaper kan dit probleem verminderen en uiteindelijk verbetert de algehele conditie van het lichaam aanzienlijk en wordt ook de ongewenste sinaasappelhuid aanzienlijk verminderd, aldus de fabrikant.

Afvallen: Met het apparaat kan de verwijdering zinvol worden begeleid. Gewichtsverlies zorgt er meestal voor dat de huid zich ontspant, omdat het weefsel zich niet snel genoeg kan aanpassen aan het nieuwe gewicht en het verminderde lichaamsvetgehalte en -volume bij afslanken. Met de shaper kan het lichaam bij afvallen op een prettige en effectieve manier worden aangehaald, zodat de huid weer samentrekt en dus glad wordt.

Spieropbouw: Trillingen zorgen ervoor dat de gehele spieren van het lichaam tegen deze beweging van het apparaat in werken. Dit bouwt effectief de spieren op zonder gewichten te moeten tillen om dit doel te bereiken. De spieren kunnen op vele manieren worden opgebouwd en zo profiteert het hele lichaam van de training met de shaper.

De voordelen en nadelen van Vibro Shaper

Voordelen van de Shaper:

 • korte trainingssessies van 10 minuten per dag zijn voldoende
 • de opleiding zeer efficiënt is
 • met de shaper zijn alle spiergroepen van het lichaam met slechts één apparaat te bereiken
 • ruimtebesparende accommodatie
 • Een efficiënte aanspanning van het lichaam
 • ondersteunen van de aanscherping van het lichaam tijdens gewichtsverlies
 • gewrichten, botten en banden zijn beschermd

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Nadelen van de Shaper:

 • niet geschikt voor zwangere vrouwen
 • volledig ongetrainde spieren zijn mogelijk niet in staat om de sterke trillingen te absorberen
 • niet geschikt voor epileptica, mensen met een pacemaker of hartritmestoornissen
 • het door de fabrikant beloofde gewichtsverlies alleen kan worden bereikt met een beperkt dieet
 • relatief hoge aankoopprijs voor de Vibro Shaper

Hoe werkt de Vibro Shaper Training?

Volgens de fabrikant is het voldoende om dagelijks ongeveer 10 minuten met het apparaat te trainen om spieren op te bouwen en het lichaam aan te spannen.

Het apparaat werkt met trillingen die instelbaar zijn in hun intensiteit en kan individueel worden aangepast aan de mate van training van het lichaam, evenals de bereidheid voor meer of minder intensieve trillingen die het lichaam beïnvloeden. Het apparaat kan op verschillende manieren worden gebruikt. De gebruiker kan op het apparaat gaan staan, gaan zitten of zijn handen op het apparaat in de positie van een push-up plaatsen om de afzonderlijke spiergroepen intensiever aan te spreken. Hiervoor is de shaper uitgerust met touwen waarmee parallel aan de trilling krachtoefeningen voor de armen kunnen worden uitgevoerd.

De shaper bereikt dit effect over het algemeen door het genereren van min of meer sterk instelbare trillingen. De spieren van het lichaam streven ernaar deze trillingen tegen te gaan en worden zo automatisch versterkt. De zeer intensieve belasting van de spieren resulteert in een sneller aanspanningseffect en spieropbouw dan met gewichten kan worden bereikt. Daarnaast kunnen de trillingen ook de diepe spieren bereiken, wat niet mogelijk is bij klassieke training of alleen onder zeer moeilijke omstandigheden. De vele verschillende eigenschappen van de Shaper hebben met elkaar gemeen dat tijdens de training een speciaal rendement wordt gegarandeerd.

Indien gewenst kan de gebruiker op het apparaat staan om de spieropbouw in de benen en billen te verplaatsen. Dit kan ook door op het apparaat te gaan zitten, wat resulteert in een bijzonder intensieve behandeling van de billen. Als de handpalmen op het apparaat worden ondersteund en anders een positie innemen die vergelijkbaar is met de push-up, heeft dit een versterkend effect op de borst- en rugspieren.

Zijn er speciale Vibro Shaper oefeningen?

De shaper wordt verkocht met inbegrip van de oefenbanden. De gebruiker ontvangt een instructiehandleiding met diverse oefensuggesties en specifieke instructies over welke oefeningen ideaal zijn voor welke spiergroepen. Een poster, die decoratief aan de muur kan worden bevestigd en waarop verschillende oefeningen te zien zijn, kan tegen meerprijs worden aangeschaft. De fabrikant wijst er ook uitdrukkelijk op dat de bedieningshandleiding zorgvuldig moet worden gelezen voordat de shaper in gebruik wordt genomen, om een correct gebruik van de shaper te garanderen, de oefeningen correct uit te voeren en ook om verwondingen als gevolg van onjuist gebruik te voorkomen. Met wat achtergrondkennis en wat oefening kunnen de individuele – zeer weinig benodigde – bewegingsvolgordes zeer goed worden uitgevoerd zonder dat er instructie of controle door een trainer nodig is, zoals bijvoorbeeld het geval is bij het uitvoeren van individuele oefeningen in de sportschool.

Wat zijn de voordelen van een spiertrainingsband?

Topsporters gebruiken al lange tijd vibratietraining om hun spieren effectief te trainen. Dit is een vorm van trainen waarbij de spieren worden bewogen met een frequentiebereik tussen de vijf en zestig Hertz en zo spiercontractie veroorzaakt, wat op zijn beurt spieropbouw bevordert.

Tijdens de vibratietraining met de Vibro Shaper worden actieve bewegingen door de gebruiker slechts beperkt uitgevoerd. In plaats daarvan wordt het hele lichaam door de gelijkmatige trillingen uit zijn natuurlijke balans gehaald en reageren de spieren met samentrekkingen op de trillingen om dit evenwicht te herwinnen. Er worden dus alleen passieve bewegingen uitgevoerd. In dit verband worden er beduidend meer weeën uitgevoerd dan bij andere opleidingen het geval is.

Hoewel er weinig eigen bewegingen worden uitgevoerd, is men uitgeput na de training en voelt de prestaties, die de spieren verstrekt. Door actieve en passieve bewegingen van de gebruiker kunnen de prestaties individueel worden verhoogd.

In tegenstelling tot de klassieke training, die slechts zo’n 60 procent van de lichaamsspieren aanpakt, worden hier alle spieren geactiveerd. De overblijvende spieren zijn de zogenaamde diepe spieren, die 40 procent van het lichaam uitmaken en die niet bereikt worden in de klassieke training, maar die hun taken hebben in het stabiliseren van het lichaam. Deze diepe spieren worden ook aangesproken tijdens vibratietraining, wat betekent dat met deze training 100 procent van de spieren bereikt worden. Dit blijkt uit het feit dat sporters na een trillingstraining spieren voelen die ze voorheen niet kenden. Trillingen kunnen cellulitis tegengaan, gewichtsverlies ondersteunen of ook worden gebruikt als basistraining voor andere sporten, zoals vaak het geval is bij topsporters.

Mensen die willen afvallen bereiken ook een speciaal effect, omdat een hoger percentage getrainde spieren in het lichaam meer energie nodig heeft. Dit betekent dat de basale stofwisseling op lange termijn toeneemt.

Algemene Vibro Shaper Test

Een bijzonder kenmerk van de shaper is dat met slechts één apparaat de gehele lichaamsspieren kunnen worden getraind. Een ander voordeel van het apparaat is dat het ook de diepe spieren bereikt. Daarnaast zijn er de relatief korte trainingstijden die nodig zijn, die het gevolg zijn van het feit dat de shaper een bijzonder intensieve training voor de spieren biedt, die niet kan worden bereikt met krachttraining. Het gebruik van het apparaat brengt het lichaam omhoog en bevordert de spieropbouw zeer intensief.

Nadeel is dat dit apparaat niet gebruikt mag worden door mensen met epilepsie, hartritmestoornissen of een pacemaker. Deze groepen mensen zijn ook vaak geïnteresseerd in het uitvoeren van een training die het lichaam sterker en gespierd maakt en ook profiteren van dit verhoogde spierpercentage. In tegenstelling tot andere trainingen is het deze mensen echter niet toegestaan de Vibro Shaper te gebruiken.

Algemene Vibro Shaper ervaring

Interessant zijn de tegengestelde meningen over de shaper, omdat meestal mensen zich negatief uitlaten over het apparaat en zijn effecten, die dergelijke trainingsmethoden en de aanschaf van dergelijke apparaten in het algemeen verwerpen en daarom geen persoonlijke ervaringen kunnen laten zien. Aan de andere kant zijn er gebruikers die op basis van hun eigen ervaring en het gebruik in opleiding zeer positieve resultaten hebben geboekt. (Bron: https://www.gutefrage.net/frage/hat-jemand-erfahrung-mit-dem-vibro-shaper). Hier kunt u meer lezen over de ervaringen van Amazon-klanten!

Veldrapport van een gebruiker

 • Dag 1: De Vibro Shaper ving mijn aandacht toen ik op zoek was naar een apparaat dat me zou helpen zich te ontdoen van wat gewicht en mijn cellulitis onder controle te krijgen binnen een korte tijd. De Vibro Shaper leek me precies waarvoor ik hem bestelde. De prijs was heel acceptabel, daarom fakkelde ik hier niet lang. Op de eerste dag van mijn project heb ik me eerst een beetje beziggehouden met de afhandeling, omdat ik het apparaat niet zonder voorafgaande informatie wilde gebruiken. Gebruik het dus 10 minuten per dag. De eerste sessie van 10 minuten met de shaper ging vrij snel voorbij. Ik denk dat er altijd tijd voor is. Daarna voel je je goed geschud, maar dat is het juiste ding om te doen. Ik ben benieuwd hoe het apparaat zal werken op de lange termijn.
 • Dag 7: Naast het werken met het apparaat probeer ik natuurlijk ook mijn dieet een beetje aan te passen, omdat het zonder het apparaat niet helemaal werkt, zelfs als je dat zou willen. De shaper is een integraal onderdeel geworden van mijn dagelijks leven. Als ik ’s avonds thuiskom van mijn werk, laat ik me 10 minuten schudden. Dit werkt niet alleen, maar ontspant ook op een bepaalde manier. Niet slecht tot nu toe, gewoon vanwege het ontspannende effect.
 • Dag 14: Zelfs twee weken na het eerste gebruik ben ik nog steeds erg enthousiast over het apparaat. Het helpt me altijd een beetje om na het werk naar beneden te gaan en te ontspannen. De eerste kleine resultaten waar ik heel tevreden mee ben, zijn te zien op de schaal. Ik denk echter ook dat deze ook te maken hebben met een iets ander dieet. Toch: als het me helpt, is het goed!
 • Dag 21: Drie weken later zie ik de eerste resultaten voor mijn huid. Ze is iets elastischer. Ik heb het gevoel dat er ook binnen iets gebeurt. Het lijkt over het algemeen zachter, het hele weefsel lijkt iets mobieler te worden. Laten we eens kijken wat dit nog meer te bieden heeft. Na drie weken kan je waarschijnlijk niet veel meer verwachten.
 • Dag 30: Een maand is voorbij en de Vibro Shaper is nog steeds onderdeel van mijn dagelijks leven. Hij schudt me goed op, zowel ’s morgens als ’s avonds, als dat nodig is. Het lijkt ook nuttig bij het verminderen van mijn obesitas, in ieder geval zweet ik veel opnieuw en opnieuw als ik terugkom van mijn dagelijkse eenheid. Het doet meer kwaad dan je zou denken. Inmiddels heb ik drie kilo verloren en ben ik zeer tevreden. Mijn cellulitis is ook verbeterd. Ik heb ook de indruk dat ik spieren ontwikkel, hoewel ik niet eens sport. Ik ben verbaasd.
 • Dag 60: Het is twee maanden geleden dat ik het apparaat in gebruik nam. Het gebruik van het apparaat doet me nog steeds veel goed en mijn gewicht neemt steeds meer af. Ik kom dichter bij mijn doel.
 • Dag 90: Ik ben verder gegaan dan mijn doel, maar ik vind het nog steeds leuk om de Vibro Shaper te gebruiken omdat het me gewoon helpt om te ontspannen. Ik heb goed gewicht verloren en adviseer de toepassing aan iedereen die eenvoudige hulp nodig heeft om een aantal problemen onder controle te krijgen.

Hoe zit het met de kosten van de Vibro Shaper?

De kosten voor de aanschaf van het apparaat liggen in het bereik van drie cijfers. De training kan nu echter te allen tijde en zonder abonnement in de sportschool permanent worden uitgevoerd. Omdat er geen speciale kleding nodig is, kan de training worden uitgevoerd met de aanschaf van de shaper alleen. Met uitzondering van de poster, die veel bewegingssuggesties biedt en aan de wand kan worden gehangen, zijn geen verdere aankopen nodig.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waar kan ik de Vibro Shaper kopen?

De shaper is verkrijgbaar bij Amazon. Hier is het zelfs goedkoper dan bij Amazon en beschikbaar zonder verdere verpakkings- en verzendkosten.

Overzicht
Datum
Artikel
Vibro Shaper
Previous Post
Bioxyn
Producten

Bioxyn beoordelingen, korting en kopen

Next Post
Onycosolve
Producten

Onycosolve beoordelingen, korting en kopen