Xtra-PC beoordelingen, korting en kopen

Iedereen heeft wel eens in zijn leven meegemaakt dat de computer langzamer ging werken en op een gegeven moment gewoon moest wachten tot verschillende applicaties bediend moesten worden. Anderen hebben de ervaring gehad dat de harde schijf kapot was en ze moesten vervangen. Het besturingssysteem moest opnieuw worden geladen en alles grensde aan veel werk. Maar daar is nu een goede remedie voor. Xtra-PC geeft je de mogelijkheid om een besturingssysteem te gebruiken via een USB-stick en te communiceren met alle applicaties die je nodig hebt. Het systeem is snel en ongecompliceerd en kan op tal van computers worden aangesloten. Gewoon via USB-aansluiting. We hebben de USB-stick onder de loep genomen en wilden weten of deze echt zo krachtig is als de fabrikant belooft. Hiervoor hebben we een test gedaan en talrijke beoordelingen lezen, die we hieronder samenvatten.

Wat is de Xtra-PC?

De Xtra-PC is zijn eigen schijf die, wanneer deze op de computer is aangesloten, zijn eigen besturingssysteem biedt. Deze draait op Linux en kan volledig onafhankelijk van de rest van de computer worden gebruikt. Zelfs als dit heeft geen eigen harde schijf meer of het is defect. De fabrikant belooft de volgende eigenschappen:

 • bespaart geld omdat je geen nieuwe computer nodig hebt
 • werkt met elke pc of Mac
 • is binnen enkele minuten klaar voor gebruik
 • makkelijk te gebruiken
 • bevat alle benodigde programma’s
 • je kunt nog steeds met je eigen bestanden werken

Xtra-PC 500de Xtra-PC biedt alleen een eigen besturingssysteem waarmee u kunt werken zonder een nieuwe PC te hoeven kopen. Het enige belangrijke is het gebruik van de USB-stick, die wordt ingeplugd en alle verdere instellingen zelfstandig uitvoert. Om hem te gebruiken, hoeft de computer alleen maar te worden aangesloten op de USB-stick opgestart en u kunt aan de slag.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Waarom zou dit product mij helpen?

Iedereen die een computer bedient, heeft weleens te maken gehad met een storing in de harde schijf of het besturingssysteem dat niet meer goed werkt. In dit geval is vaak een nieuwe computer of vervanging van de harde schijf nodig. Dit brengt in de regel hoge kosten met zich mee die beter op andere manieren kunnen worden geïnvesteerd. Deze stap is bij Xtra-PC niet nodig, omdat de USB-stick alle programma’s en een geschikt besturingssysteem bevat waarmee je gewoon kunt blijven werken. Het is geschikt voor elk besturingssysteem, zoals een pc en Mac. Hier worden geen verschillen gemaakt. Het is alleen belangrijk dat het apparaat een USB-stick kan aansluiten. Het enige dat u nodig hebt, is een USB 2.0-poort. Eenmaal aangesloten, zorgt de USB-stick ervoor al het andere op zichzelf. U hoeft geen nieuwe computer aan te schaffen, u kunt de tijd overbruggen die u nodig heeft om een alternatief te vinden en komt daardoor niet onder druk te staan.

Wat is de doelgroep van Xtra-PC?

De doelgroep van de Xtra-PC is zeer divers en daardoor niet eenduidig te definiëren. Maar in het algemeen kan worden gesteld dat de Xtra-PC bedoeld is voor iedereen die met een computer moet werken maar momenteel geen toegang heeft tot hun reguliere besturingssysteem. Degenen die het apparaat te traag vinden – wat vroeg of laat altijd gebeurt – en die mogelijk hun harde schijf kapot hebben gehad. Tegelijkertijd is het een alternatief voor iedereen die op dit moment geen geld heeft, om een nieuwe computer te krijgen of een nieuwe harde schijf. Xtra-PC biedt de perfecte mogelijkheid om de kloof te overbruggen, maar kan ook worden beschouwd als een gelijkwaardig alternatief. De USB-stick kan door jong en oud worden gebruikt. Er is geen technische knowhow vereist. Man of vrouw, jullie hebben allebei baat bij het gebruik van de USB-stick. Xtra-PC is daarom iets voor iedereen die geïnteresseerd is, maar ook voor degenen die al alternatieven hebben geprobeerd maar er niet tevreden over waren.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Hoe wordt het product gebruikt?

Het gebruik van de USB-stick is heel eenvoudig. Net als andere modellen wordt het eenvoudigweg in een USB-slot op de computer gestoken voordat het opstart. Ten slotte, om het te gebruiken, moet de pc zijn ingeschakeld en moet de opstartknop worden ingedrukt. Dit betekent dat het apparaat weet dat het toegang moet krijgen tot de USB-poort. dat op de Besturingssysteem op de USB-stick wordt dan opgestart en alle andere instellingen zijn gedaan. Dit proces hoeft maar één keer te worden gedaan met de Xtra-PC. Daarna hoeft u alleen nog maar op de opstartknop te drukken telkens wanneer de computer wordt gestart met Xtra-PC. Tegelijkertijd kunt u echter ook in het opstartmenu van de computer instellen dat de USB-drive standaard wordt gebruikt. Het besturingssysteem kan dan gewoon worden gebruikt. Meer is gewoon niet nodig.

Xtra-PC Gebruik 400

Wat zijn de voor- en nadelen van de USB-stick?

Zoals alle gadgets heeft ook Xtra-PC zijn eigen voor- en nadelen die u moet kennen voordat u tot aanschaf overgaat. Daarom hebben wij ze hieronder op een rijtje gezet en willen wij u graag uitleggen waar u op moet letten. Er kan ook een Aankoopbeslissing ondersteuning als u niet zeker weet of de Xtra-PC geschikt is voor uw behoeften of niet.

Voordelen:

 • gemakkelijk te gebruiken
 • kan ook worden gebruikt met een defecte harde schijf
 • raakt de bestanden op de harde schijf niet aan
 • u kunt vrij werken met uw eigen bestanden
 • snel besturingssysteem met hoge gebruiksvriendelijkheid

Nadeel:

 • niet bekend

Zoals u kunt zien, kunt u van Xtra-PC alleen maar voordelen verwachten die zich uitbetalen wanneer u de USB-stick gebruikt. Xtra-PC biedt de beste voorwaarden als u een sneller systeem wilt en helpt alle programma’s te bieden die u nodig hebt om te werken. Er is geen speciale knowhow vereist en slechts een paar stappen voordat u het systeem kunt gebruiken. Er zijn geen nadelen te vrezen.

Momenteel biedt de fabrikant aan zijn zijde 50% korting op directe online bestelling. Klik gewoon op de volgende knop!

Xtra-PC kwaliteitszegels en kenmerken

We wilden onszelf overtuigen van de mogelijkheden van Xtra-PC en hebben daarom een test gedaan. Allereerst bestelden we de USB-stick online, wat absoluut geen probleem was. Toen we hem in onze handen hielden, konden we onszelf overtuigen van de verwerking ervan. De Xtra-PC maakt een solide indruk en ziet er waardevol uit, zoals men gewend is van een goede USB-stick. Daarna hebben we hem uitgeprobeerd. De beste manier om dit te doen is door de beschrijvingen te volgen die bij de USB stick worden geleverd. Eén ding moet gezegd worden: het systeem is erg snel en we hadden al snel een normaal besturingssysteem voor ons, waarmee men op een gebruikersvriendelijke manier kon werken. Als basis is Linux gebruikt, een systeem dat zich reeds bewezen heeft en door talloze gebruikers als standaard wordt gebruikt.

In de regel weet je dat een computer stuk gaat of een harde schijf stuk gaat als je hem niet meer kunt gebruiken. Vaak zelfs wanneer u eigenlijk het geld niet hebt om iets nieuws te kopen. In zo’n geval garandeert Xtra-PC de mogelijkheid om deze tijd te overbruggen en biedt u alles wat u nodig heeft om te werken. Of het nu gaat om schrijf- en rekenprogramma’s, beeldbewerking of e-mailprogramma’s. Het is zeer eenvoudig in gebruik en kan daarom door elke leeftijdsgroep heel gemakkelijk worden gebruikt.

Xtra-PC adviezen

Natuurlijk wilden we weten hoe anderen overweg kunnen met Xtra-PC en dus gingen we op zoek naar meningen. Die vonden we online in de vorm van ervaringsverslagen en dankzij hen konden we een heel goed beeld krijgen, dat onze test aanvulde. De meesten van hen waren zeer tevreden over de USB stick en waren in staat om deze dienovereenkomstig te gebruiken als aanvulling op hun PC of Mac. In dit geval zorgde Xtra-PC voor een goede overbruggingstijd. Sommigen van hen gebruiken hem zelfs permanent. Het belangrijkste grote voordeel is dat ze niets aan de computer hoeven te veranderen om het te gebruiken. Er is zelfs geen internetverbinding voor nodig. Dit is de reden waarom velen het gebruiken en niet meer zonder willen. Voor de meesten wordt de Xtra-PC een goede en complete vervanging die ze keer op keer zouden kiezen. Uiteindelijk werken velen liever met Linux dan met andere systemen en zij bevelen het dan ook graag aan anderen aan. Meer beoordelingen van klanten over dit product kunt u vinden onder deze link! *

Zijn er technische problemen bekend?

Eerst en vooral kan worden gezegd dat er geen technische problemen zijn. Het is echter wel belangrijk dat u weet hoe u uw PC of Mac moet opstarten om toegang te krijgen tot de Xtra PC. In geval van nood is het echter mogelijk om op het Internet te zoeken naar verdere instructies, die dan snel gevonden kunnen worden. Over het algemeen kan echter worden gesteld dat u geen technische problemen zult ondervinden met de USB-stick. Hij is gemakkelijk te gebruiken en is daarom voor iedereen een goed alternatief.

Waar kan ik Xtra-PC kopen?

De beste manier om Xtra-PC te kopen is bij de fabrikant zelf of via zijn website. Hier bevindt zich een internetwinkel, via welke u heel gemakkelijk kunt bestellen. Eerst willen we echter ingaan op de aanbiedingen die de aanbieder voor zijn klanten in petto heeft. Daarbinnen is er verschillende versies van de Xtra-PC, die u voor uzelf kunt claimen. Het gaat vooral om de opslag die wordt aangeboden. Er zijn 16 en 64 gigabyte aan geheugen. Een andere versie bevat ook wat extra software waarmee diverse gegevens kunnen worden gered.

Bovendien is het laatste aanbod meestal iets sneller dan de andere twee. Welke u hier kiest, hangt af van uw eigen verwachtingen. In het algemeen moet je echter altijd gebruik maken van deze aanbiedingen als je de kans hebt. Over het algemeen worden deze slechts voor een beperkte tijd aangeboden. Als de aanbieding vervalt, is het niet zeker of hij nog eens terugkomt en vooral, hoe duur hij zal zijn. Daarom moet u de Xtra-PC altijd kopen wanneer deze goedkoop verkrijgbaar is.

Xtra-PC Technische feiten

In deze lijst vatten we de technische kenmerken van de Xtra-PC samen, zodat u een beter overzicht hebt. Het zijn er niet veel, maar het is mogelijk om aan de hand daarvan een eerste inzicht te krijgen.

 • 16 of 64 GB geheugen
 • Besturingssysteem: Linux
 • ondersteunt Mac en PC
 • bevat alle belangrijke programma’s zoals Open Office, muziek- en videospeler, beeldbewerking, browsen, e-mail, enz.

Zoals u kunt zien, heeft de Xtra-PC alle functies om een normaal systeem op de computer te zijn. Het kan permanent worden gebruikt en kan zelfs een volledige harde schijf vervangen. De ruimte op de harde schijf is echter beperkt. De installatie van andere programma’s op het gebied van communicatie en dergelijke is niettemin mogelijk.

Hoe verloopt het bestelproces?

Het bestelproces is ongecompliceerd en zeer eenvoudig in te vullen. U gaat gewoon naar de website van de fabrikant, selecteert de betreffende aanbieding en vult uw gegevens in op een bestelformulier ernaast. Vervolgens kunt u de betaalmethode selecteren die u wilt gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld opties als Paypal of creditcard. Deze opties zijn zeer veilig en gemakkelijk te gebruiken. Daarna hoeft de bestelling alleen nog maar geplaatst te worden. Een e-mail informeert u over de volledige bestelling. Wanneer de bestelling wordt verzonden, ontvangt u een trackingnummer, waarmee u online kunt nagaan waar het pakket zich op dat moment bevindt. Zo kunt u ook direct berekenen wanneer het zal arriveren.

Xtra-PC-beoordeling en aanbeveling

Over het geheel genomen zouden we Xtra-PC graag aan anderen aanbevelen. De USB-stick is zeer gemakkelijk in gebruik en wordt gewoon in een overeenkomstige poort gestoken om hem op de computer te kunnen gebruiken. Zelfs met een defecte harde schijf zorgt hij voor een perfecte overbrugging en veroorzaakt geen moeilijkheden. Al met al vinden wij de aanwinst erg handig, want in geval van nood heb je altijd een ruggensteuntje waar je op terug kunt vallen. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om hem permanent te gebruiken. Wij geven het daarom een goede beoordeling en stemmen in met de aanschaf ervan.

FAQs

In dit laatste deel beantwoorden we de laatste vragen die u zou kunnen hebben over Xtra-PC. Op deze manier willen wij u een volledig overzicht geven.

 • V: Kan ik mijn eigen bestanden gebruiken terwijl ik Xtra-PC gebruik?
 • A: Natuurlijk. Als de harde schijf werkt, wordt hij gewoon weergegeven als een andere schijf en zodat u op elk moment bij uw bestanden kunt.
 • V: Kan Xtra-PC ook worden gebruikt als mijn PC geen harde schijf meer heeft?
 • A: Ja, dat is geen probleem.
 • V: Is er een geld-terug garantie?
 • A: Die is er. Deze is 60 dagen geldig en kunt u claimen als u niet tevreden bent over de stick. U krijgt dan ook uw geld terug.
Informatie over de leverancier of verzendingspartner

De USB-stick wordt aangeboden via een bedrijf met het volgende adres: The Giddy Up Group, 20 N. Oak St., Ventura, CA 93001, USA. Het Amerikaanse bedrijf heeft ook een e-mailadres dat kan worden gebruikt voor vragen. Dat is: support@giddyup.io. Over de aanbieder is verder niets bekend.

Xtra-PC Logo

Lijst van bronnen en verdere links:
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/USB_flash_drive
 2. https://www.techopedia.com/definition/2322/usb-flash-drive

Xtra-PC

8.3
Technische details 8.0
Gebruiken 9.0
Prijs 8.0
 
Next Post
Boojoy
Gadgets

Boojoy beoordelingen, korting en kopen